تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1811 از 2365 اولاول ... 81113111711176118011807180818091810181118121813181418151821186119112311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,101 به 18,110 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان من تا 800 می خوام خرج کنم برا سیستم می دونم کمه ولی بودجم محدوده ضبط 5050 پایونیر دارم از باند 6995 هم خوشم میاد به نظرتون خوبه در امپ و ساب هم لطفا راهنمایی کنید قدرت سیستم برام مهمه اما کیفیت مهم تره اگر بهتره می تونم به دلیل بودجه بیخیال ساب شم. خیلی ممنونم اگه راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی نمیدونه 206 SD مدل 94 اینترفیس میخوره یا نه؟
    واسه پخش کنوود 7056 و پایونیر 9450

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

ممنون اول میخوام باند رو بگیرم بعد امپ رو براش میگیرم و... تا اتمام سیستم از باندا بیس نمیخوام میخوام کیفیتی باشه در حد کامپ با ساب ک مد نظرمه مج بشه باندی کیفیتی تر از این هست با این پرتاب صدا اگه هست با چه امپ دوکانالی کامل مج میشه ارزون ترین حد ممکن
    ممنون بابت جواب کاملتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنون اول میخوام باند رو بگیرم بعد امپ رو براش میگیرم و... تا اتمام سیستم از باندا بیس نمیخوام میخوام کیفیتی باشه در حد کامپ با ساب ک مد نظرمه مج بشه باندی کیفیتی تر از این هست با این پرتاب صدا اگه هست با چه امپ دوکانالی کامل مج میشه ارزون ترین حد ممکن
    ممنون بابت جواب کاملتون
    باند کیفیتی و خوش صدا بخوای هلیکس e69x هستش اما قدرتش اندازه این جی وی سی نیس شما که نمیخوای بیس بگیری تین به نظر من خیلی مناسب و خوش ساخت و با کیفیته.حالا چرا شما ساب رو خیلی تاکیدت رو درگ استره؟سابایه خیلی بهتری هستش هااااا ارزون ترین امپ واسه این هم تو 4 کانالا 4604 پایونیر هستش.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان اگه ساب رو مستقیم به پخش x400 وصل کرد چه اتفاقی می افته؟ کار میکنه اصلا؟

بعدش این خروجی مستقیمی که این پخش داره به چه دردی میخوره و دقیقا خروجیش کدومه؟
    سلام
    ساب باید از طریق آمپلیفایر اکسترنال درایو بشه.
    حميد جان از gladen و audio system خبري نشد ؟

!
    آخرای مرداد گفتن میرسه. انشاءالله.
    سلام به همه دوستان من تا 800 می خوام خرج کنم برا سیستم می دونم کمه ولی بودجم محدوده ضبط 5050 پایونیر دارم از باند 6995 هم خوشم میاد به نظرتون خوبه در امپ و ساب هم لطفا راهنمایی کنید قدرت سیستم برام مهمه اما کیفیت مهم تره اگر بهتره می تونم به دلیل بودجه بیخیال ساب شم. خیلی ممنونم اگه راهنمایی کنید
    سلام دوست عزیز.
    اسپیکر رو 7158 یا 6965V2 ا 6975V2 و آمپ هم 5602 بگیرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سپاس و‌تشکر فراوان از آقا حمید گل...واقعا خیلی زحمت کشیدن...خیلی کمک و راهنمایی کردن، منم خیلی اذیتشون کردم ولی با صبوری تمام اطلاعات رو در اختیارم گذاشتن و راهنماییم کردن،واقعا ممنون...پیشنهاد میکنم اگر کسی می خواد سیستم جمع کنه حتما با نظر آقا حمید گل باشه که واقعا ایشون با دانش هستن...بازم ممنونم حمید جان، خیلی زحمت کشیدی ، دیگه مشتری ثابت خودتم، موفق و شاد و سلامت باشی
    مبارکت باشه
    فقط بستی یه آمار بده ببینمی چجوری شده
    آخه منم دقیقا میخوام همینو ببندم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان،
    من یه دنا دارم و قصد دارم که صدای بهتری از سیستم صوتی ماشین بگیرم. از اونجاییکه ترجیح میدم که سیمکشیه فابریک ماشین دستکاری نشه، و بلندیه صدا برام خیلی مهم نیست و فقط و فقط کیفیت برام اهمیت داره، ترجیح میدم که باندای ماشینو با باندهای بهتر عوض کنم. حالا از دوستان درخواست دارم که به این سوالا در صورت امکان جواب بدن:
    1- بنظر شما برای در های جلو و عقب از چه اسپیکرهایی استفاده کنم
    2- آیا نیازی به تعویض توییترهای داخل درهای جلو هست؟
    3- با توجه به اینکه خود ضبط ماشین خروجیه ساب ووفر داره، آیا سابی تو بازار موجود هست که کوبش نرمی داشته باشه و همینطور تو رنج کاریه خود ضبط قرار داشته باشه که نیازی به نصب آمپ و .... براش نباشه؟
    4- آیا تعویض اسپیکرها با نوع بهتر تاثیر قابل ملاحظه ای تو کیفیت صدای خروجی داره یا اینکه برای مشاهده تاثیر حتما باید آمپ کار گذاشت؟
    ممنونم
    Last edited by arial_moho; 21-06-2015 at 14:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز میخواستم اگر ممکنه یه مقایسه بین کامپوننت های ادیو سان و گلیدن داشته باشین البته این مقایسه با در نظر گرفتن قدرت RMS همسان میخوام صورت بگیره
    میخواستم بدونم از نظر کیفیت ساخت و کیفیت صدایی کدوم در رده بالاتری میتونه قرار بگیره
    ممنون از اساتید و دوستان متخصص

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خدمت حمید اقا و بقیه دوستان
    حمید جان

بنده پخش Pioneer 2650 دارم با کواک DLS 1073 و آمپ چهارکانال

حالا میخوام پخش Pioneer 7650 بگیرم.
    خواستم ببینم کیفیت و حجم صداش نسبت به 2650 بهتره ؟
    یا فقط تفاوتشون در امکانات و اینترفیس و LEDــشه ؟

اگه فرقی ندارن برم این پولو صرف خرید سوپر تیوتر کنم واسه جلو پراید

با تشکر ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان،
    من یه دنا دارم و قصد دارم که صدای بهتری از سیستم صوتی ماشین بگیرم. از اونجاییکه ترجیح میدم که سیمکشیه فابریک ماشین دستکاری نشه، و بلندیه صدا برام خیلی مهم نیست و فقط و فقط کیفیت برام اهمیت داره، ترجیح میدم که باندای ماشینو با باندهای بهتر عوض کنم. حالا از دوستان درخواست دارم که به این سوالا در صورت امکان جواب بدن:
    1- بنظر شما برای در های جلو و عقب از چه اسپیکرهایی استفاده کنم
    2- آیا نیازی به تعویض توییترهای داخل درهای جلو هست؟
    3- با توجه به اینکه خود ضبط ماشین خروجیه ساب ووفر داره، آیا سابی تو بازار موجود هست که کوبش نرمی داشته باشه و همینطور تو رنج کاریه خود ضبط قرار داشته باشه که نیازی به نصب آمپ و .... براش نباشه؟
    ممنونم
    1.نمیدونم داخل دنا رو چقدر دستکاری کردن ، ولی فکر کنم بصورت فابریک جلو و عقب اسپیکر 16 سانتی نصب بشه .
    2.یعنی میگید الان روی ماشین کامپوننت نصبه ؟ (توییتر جدا و ووفر جدا ؟) ، چون اگر کواکسیال باشه ، خوب توویتر و کلا همه بلندگو سر هم هست .
    3.خروجی ساب ووفر که داره فقط در صورت اتصال به آمپلی فایر هست که کارایی داره . (یعنی پخشتون خروجی Rc داره ؟ چند جفت ؟)

سلام خدمت حمید اقا و بقیه دوستان
    حمید جان

بنده پخش Pioneer 2650 دارم با کواک DLS 1073 و آمپ چهارکانال

حالا میخوام پخش Pioneer 7650 بگیرم.
    خواستم ببینم کیفیت و حجم صداش نسبت به 2650 بهتره ؟
    یا فقط تفاوتشون در امکانات و اینترفیس و LEDــشه ؟

اگه فرقی ندارن برم این پولو صرف خرید سوپر تیوتر کنم واسه جلو پراید

با تشکر ...
    با اجازه ی آقا حمید .
    تو صدا تفاوت فاحشی حس نمیکنید ، بیشترین امکانات و میزان خروجی هست . (3 جفت خروجی داره 7650)
    شما این پولو خرج سوپر تیوتر نکن ! الان کواک خوبی داری ، اگه کمبود بیس داری (که فکر نمیکنم!) ، ساب ووفر اضافه کن ، اگر کمبود حجم صدا داری ، یک جفت کامپوننت خوب برای جلو بگیر ! از فکر سوپر توییتر بیا بیرون . با کامپوننت صدای تمیز و یک دستی میگیری و کیفیتی ، حجم صداتم خوب و زیاد میشه و اتاقو کامل پر میکنه .

11. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •