تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1811 از 2403 اولاول ... 81113111711176118011807180818091810181118121813181418151821186119112311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,101 به 18,110 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه Arsham.room's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اگر username شما، شماره تلفن خط ADSL هست، که پورت مخابرات دارین، اگر با MHR شروع میشه، پورت اندیشه هست. فکر کنم دیگه اصلا پورت اندیشه نمیدن و همه سرویس های جدید پورت مخابراته اگر اشتباه نکنم.
    سلام دوستان.من امروز از اندیشه سرویس گرفتم برای مرکز 4یوزر من شماره تلفنم نیست و با GH شروع میشه.فکر کنم اندیشه هنوز هم پورت خودشو برای ارایه کردن داره.حداقل تو مرکز 4میخواستم 256 نامحدود بگیرم که گفت کارت دانشجویی.منم گفتم من 4 ساله تموم کردم.خلاصه به ما نداد و واسه من 128 نامحدود ثبت کردو گفت تا یک هفته خط شما وصل میشه و تا اون موقع وقت دارین یه کارت پرسنلی یا چیزی جور کنین تا سرویستون به 256 تغییر کنه.میشه لطف کنین و سرعت دانلود 128 و 256 نامحدوده اندیشه تو مرکز 4 رو بهم بگین.

2. این کاربر از Arsham.room بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ::TeCHnoLogY::'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اول بگم ماشالله بچه ها چقدر امروز فعال بودن؟

ساعت دانلود رایگان مخابرات 2020 (ضحی کیش) از ساعت 1 تا 6 ، یا 2 تا 6 صبح؟
    من اون زمان که به مدت 10 روز محدود داشتم و تماس گرفتم به من گفتن از 2 تا 6 صبح. شما تماس بگیر شاید یه عدد دیگه ای گفتن. چون از پشتیبانی 2020 بعید نیست.

آدرس سایت مخابرات چیه ؟؟
    قبلا مگه guilan.tci.ir

نبود ؟؟ چرا بالا نمیاد ؟؟
    مدتی 2020 نبودی یادت رفتا.

آدرس ضحی کیش این بود tciadsl.ir

ولی از وقتی شمارشون عوض شد این سایتشم دیگه بالا نمی یاد. امیدوارم که نشونه ی خوبی باشه.

با درود خدمت بچه های رشتی انجمن
    من اینترنت مخابرات گرفتم حدود ۸ ماه میشه اوایل خوب بود اما دیگه سروریس دهیش ضعیف شده الان هم که کل سرویس و شماره تمس و وشتیبانی رو تغییر دادن و یه اطلاع رسانی هم نکردن من سرعتم ۱۰۲۴ بود اما دیروز رفتم ۵۱۲ یکماهه نامحدود گرفتم که اصلا یک پیج هم باز نمیکنه،،خلاصه مطلب اینکه تو آمپاس شدیدم،شماره ۲۰۲۰ هم کلا قاطی کرده،حالا از دوستان اگه کسی شماره ای چیزی داره لطفی کنه اینجا بذاره....
    البته توسط تلفن گویایی که به تلفن خونه یا شرکت زنگ می زد و شماره جدیدو می گفت اعلام کردن.

شمارش اینه: 7736000

4. 3 کاربر از ::TeCHnoLogY:: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.من امروز از اندیشه سرویس گرفتم برای مرکز 4یوزر من شماره تلفنم نیست و با GH شروع میشه.فکر کنم اندیشه هنوز هم پورت خودشو برای ارایه کردن داره.حداقل تو مرکز 4میخواستم 256 نامحدود بگیرم که گفت کارت دانشجویی.منم گفتم من 4 ساله تموم کردم.خلاصه به ما نداد و واسه من 128 نامحدود ثبت کردو گفت تا یک هفته خط شما وصل میشه و تا اون موقع وقت دارین یه کارت پرسنلی یا چیزی جور کنین تا سرویستون به 256 تغییر کنه.میشه لطف کنین و سرعت دانلود 128 و 256 نامحدوده اندیشه تو مرکز 4 رو بهم بگین.
    نیاز به کارت دانشجویی و پرسنلی نیست.بعد وصل شدن پیغام خصوصی بدید تا بگم چه کار کنید.
    سرعت دانلود 128 نامحدود :بهترین شرایط 30
    سرعت دانلود256 نامحدود:بهترین شرایط 50

6. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Architect-Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

خدا از این ضحی کیش و مخابرات نگذره! یه مشت حروم خور کم فروش و دزد هستند و بس
    دوستانی که می خوان تازه از این شرکت سرویس بگیرن، یهتون توصیه می کنم اکیدا از فکر اومدن به این شرکت خارج بشید، غیر از اینکه پولتون رو می خورن، کلی هم عضابتون میدن

8. 2 کاربر از Architect-Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوست عزیز لزومی به عصبانیت نیست

ماه اول 128 استفاده کن و از ماه بعد اینترنتی آنلاین تا 1024 هم میتونی بگیری

کاری که خودم حدود 2.5 سال و بقیه مشترکاشون داریم انجام میدیم

سرعت 256 نامحدود واسه من حدود 60 تا 70 هست (( لاهیجان ))

10. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خدا از این ضحی کیش و مخابرات نگذره! یه مشت حروم خور کم فروش و دزد هستند و بس
    دوستانی که می خوان تازه از این شرکت سرویس بگیرن، یهتون توصیه می کنم اکیدا از فکر اومدن به این شرکت خارج بشید، غیر از اینکه پولتون رو می خورن، کلی هم عضابتون میدن
    اقا تو رو خدا ه سرویس خوب با قیمت نرسیده به 30 به من معرفی کنین میخوام بازی xbox دانلود کنم شبانه منظورم مخابرات 2048 یا های وب 1024 یا پارس انلاین 2048 یااندیشه 1024 حد اقل شبی 3 گیگ دانلود داشته باشم به مجوز هم احتیاج نداشته باشه هر چند من دانشجو هستم دیگه چیزی نمی خوام

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

تا 10 سال دیگه ایشالا سرعتا 3 برابر میشه به سرعتی الان داریم میخندیم

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعتش که عالی است.
    فقط اگر روزانه چه قدر بیشتر دانلود کنیم سرعت دانلود محدود می کنند؟
    میشه یه پینگ هم بزارید ببینم به درد شیرینگ میخوره یا نه/
    اگر سرعت محدود کنند به خاطر دانلود بالا بعد یک مدت ایا سرعت دوباره درست می کنند؟
    ممنون.
    سرعتش بین 80 تا 100 هست و تست هم همین الان گرفتم(ساعت 1شب) اما خب نوسانی بین سرعت شب و روزش نیست
    دقیقا مشخص نیست تا چه میزانی میشه دانلود کرد اما پشتیبانی میگه توزمانهای مختلف یه فایل رو دانلود کنید محدود نمیشید(یعنی یه سره یه گیگ رو برای دانلود نزارید مثلا بین دانلود چندساعتی فاصله بزارید)اینم از مسخره بازی شاتله دیگه. چاره نیست اما محدود شدن با میزان دانلود کمتربه سرعت اولیه برمیگرده
    قانون شاتل به زبان ساده: ماشین فرمول رو مثلا دارید اما از100تا بیشترنمیتونید برید و یه جا 40 یه باز60 نهایتا هم 100 (حالا سرعت دانلود 90 -100 زیاد نیستا اما خب دردسر قطعی و نوسان شدید نداره و برای کسی که دانلود زیاد ندار راضی کنندس.. شما هم موفق باشی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم تست 11 و نیم صبح جمعه...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sasan.69; 13-09-2013 at 10:39.

پيش فرض

سلام دوستان من تو لاهیجانم و شاتل دارم و برای دانلود شما چه ISP دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ::TeCHnoLogY::'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تا 10 سال دیگه ایشالا سرعتا 3 برابر میشه به سرعتی الان داریم میخندیم
    10 سال دیگه و 3 برابر؟ فکر کنم منظورتون 1 سال دیگه و 3 برابر باشه. درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •