زنگ زدم پشتيباني فني ميگم سرويس 512 دارم سرعت دانلود شبانم بين 20 تا 30 هست.ميگه خوبه خداحافظ![]()
زنگ زدم پشتيباني فني ميگم سرويس 512 دارم سرعت دانلود شبانم بين 20 تا 30 هست.ميگه خوبه خداحافظ![]()
منم دیشب دقیقا همین اتفاق برام افتاده بود !!!! فکر کردم مشکل از کامپیوتر یا مودم باشه اما چند بارم که خاموش روشن کردم فرقی نکرد اصلا ...
اینترنت وصل بود اما هیچ سند و رسیوی وجود نداشت !!!!
اینی که من میگم فرق میکنه مودم کلاً هنگ میکنه و دیگه شناسایی هم نمیشه
دیشب و پریشب و 4 شب پیش کلا قطع بود .
دیشب قطع و وصل میشد .
ساعت 1 به بعد دیگه قطع نشد .
اما سرعت زیر 20 .
چطوریه روزا وصله بدون مشکل فقط شب اینطوری میشه !
سرعت شب هم لحظه شروع یه دفعه میره تا حدود 60 ولی دوباره برمیگرده زیر 20 .
انگار باید برگردیم همون مخابرات .![]()
دوستان این سرویسای TRA چطورین؟ این TRA بهتره یا همون سرویسای POL؟ من POL 128 دارم اگه بخوام TRA بگیرم چیکار باید بکنم.اخه تو قسمت تمدید اشتراک TRA نداره؟ راستی برای سرویسای یالاتر از 128 این مدرکی که می خوان چیه؟حالا واقعا مدرکو می خوان؟
دوستان يه سوال فوري:
من ميخوام برم از مخابرات سرويس بگيرم، به پارس انلاين بگم از رانژه در بيارن چقدر طول ميكشه تا در بياد؟
TRA ها سرعتشون بین یک دهم تا نیمی از سرعت پهنای باند خریداری شده است، واسه 128 میشه حدود 1 تا 8 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودتون، آپلودشون هم نصف سرعت دانلودتون. فقط به درد چت میخوره اون سرویس.
الان یه هفته میشه مشکلات پارس خیلی زیاد شده
امروز هم از ساعت 9 صبح تا همین الان نتم قطع بود
روزای قبل هم همش میرفت و میومد یا SNR خط میاد پایین یا نت وصله ولی سرور DNS جواب نمیده و...
چند شب هم که موقع ساعت رایگان کلا قطع میشه و هیچی نمیگیرم
دیشب گفتم بزار یکم بیدار بمونم دیدم ساعت 2 که شد چراغ لینک رفت و SNR اومده پایین، جالبه همین که سیم تلفن مودم رو در میاری و میزنی یا مثلا اسپلیتر رو در میاری میزنی دوباره SNR برمیگرده روی 30 ! در واقع باید یه Refresh بکنی، صد در صد مطمئنم ایراد از نویز خط خودم نیست، دقیقا دربارش اطلاعی ندارم ولی احتمال میدم اونا روی SNR و قطعی چراغ لینک میتونن تاثیر بزارن شاید با کم کردن قدرت سیگنال ارسالی و...
یه موضوع عجیب تر اینه که بعضی وقتا با حالت Bridge نمیتونم وصل شم و حتما باید بزارم روی حالت اتوماتیک
قبلا اگه شبها افتضاح بود دلمون خوش بود لا اقل صبح ها عالیه ولی حالا...
درباره قطعی امروز هم چون وایمکس ایرانسل هم دارم و اونم قطع بود فکر کنم سراسریه، معلوم نیست با دارن چه گندی میزنن، اینترنت ملی تست میکنن یا... ما بد بختا از همه طرف باید بکشیم، فکر کنم به غیر از ایران تنها کشوری که میتونن خیلی راحت کل اینترنت رو قطع کنن و هیچی توش نباشه کره شمالیه
مقایسه کنید با این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا منم همین جوری پیچوندن![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)