اين fine motor skills چيه ؟؟
راستي اسلحه هاي دست راستش رو واسه دوئل ميزاره و اونري رو واسه فورت؟؟
اگه سرد انتخاب بكنم بايد هردو طرف رو شمشير بزارم يا ميتونم تركيب تفنگ و شمشير رو داشته باشم؟
اخه چند سري همچين كاركتر هايي ديدم
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اين fine motor skills چيه ؟؟
راستي اسلحه هاي دست راستش رو واسه دوئل ميزاره و اونري رو واسه فورت؟؟
اگه سرد انتخاب بكنم بايد هردو طرف رو شمشير بزارم يا ميتونم تركيب تفنگ و شمشير رو داشته باشم؟
اخه چند سري همچين كاركتر هايي ديدم
Last edited by Sorena_777; 21-01-2012 at 00:05.
راستي بچه ها شماهم دنيا 15 هستين ؟؟ اسم تون چيه تو بازي و لول چند هستين؟؟
اين شهره كه حسين گفت برم پيشش اسمش پارسه هستش؟؟يعني Parse؟؟
از همون اول برم تو اين شهره يا بزارم چند تا لول برم بالا؟؟
حداكثر زماني كه طول ميكشه كه برسم بهش چه قدره؟؟7-8 ساعت طول ميكشه يا بيشتر؟؟
......
اون كاري كه همون اول بهمون ميده كه تو نقشه شكل جورابه 8 تا xp و مقداري پول ميده به جز اون چيزي پيدا ميشه كه تجربه ي بيشتري بده؟؟منظورم همون اول بازي هستش
Last edited by Sorena_777; 21-01-2012 at 00:17.
fine motor هم يه اسكيله مثل بقيه
بجز اين اسكيل هايي كه توي دوئل و فورت كاربرد دارن، بقيشون كار استثنايي نميكنن و فقط براي انجام كارهاي مختلف هستن.
مثلا در مورد fine motor skills، بيشتر براي باز كردن كار grave robber استفاده ميشه. قيمت اجناسي كه از اين كار پيدا ميشه بالاست. اين كار به hiding, toughness, fine motor skills x2 , repairing نياز داره. پس منطقيه كسي كه ميخواد به طور حرفه اي بره سراغ اين كار همه اسكيل هاش رو بده به فاين موتور.
left hand gun (اوني كه توي اينونتوري سمت راست هست) فقط براي فورت هست و هيچ ربطي به دوئل نداره. شمشير و اينا هم نداره. يه scythe شبيه داس بزرگ هست فقط كه اون براي جنگ مناسب نيست و فقط قابليت بهتري براي كار كردن داره.
كلا gunها براي فورت هستن و weaponها براي دوئل و هيچ ربطي به هم ندارن و تركيب هم نميشن
من 15 هستم لول 30-31 اينا. چند هفته پيش شروع كردم.
جواد بود كه به علت تعدد اكانت بن شد! نمي دونم دوباره ميخواد ادامه بده يا نه...
حسين هم كه صاحب پارسه هست لولش فكر كنم 70-80 باشه
كلي ايراني ديگه هم توي پارسه هستن!
Last edited by amin_fixfox; 21-01-2012 at 00:20.
نه تركيب..
منظورم اينه كه وقتي كه سلاح سرد رو انتخاب ميكنم حتما بايد جفتش شمشير و از اين جور چيزا باشه؟؟
يعني واسه فورت فقط تفنگ هستش؟؟
........
اوكي فهميدم پس
كلا gunها براي فورت هستن و weapon ها براي دوئل و سرد و گرمش واسه weapon درسته؟؟
Last edited by Sorena_777; 21-01-2012 at 00:25.
خير
همونطور كه گفتم اكثر سلاح هاي فورت، سلاح گرم هستن و ربطي هم به اون يكي اسلحه ندارن
پست بالايي هم ويرايش شد، به آخرش يه نگاه بنداز
آهان تو هم ويرايش كردي :دي
از حالا بري شهر بهتره.
در مورد سرعت و EXP و اينا
به اينجا يه نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اوني كه دو تا ستاره داره رو نصب كن
آره آره آره آره :دياوكي فهميدم پس
كلا gunها براي فورت هستن و weapon ها براي دوئل و سرد و گرمش واسه weapon درسته؟؟
Last edited by amin_fixfox; 21-01-2012 at 00:32.
بیا تو بازی خودم همه چی رو برات توضیح میدم میگم چی کار کنی چی کار نکین![]()
بچه ها دستتون درد نكنه دمتون گرم
انشاالله كه 6-7 روز ديگه ميام واسه بازي
بهتون خبر ميدم
الان دارم پشت سر هم امتحان ميدم
وقت ندارم كه بيام سايت
فعلا
سلام به همه ی دوستان !!
می خواستم ببینم بهترین craft برای کلاس ادونچر (دوئلر با سلاح گرم) چی میتونه باشه؟؟
یک سوال دیگه هم داشتم ، کسی از بچه های اینجا تو آریزونا هستش؟؟ خواستم ببینم شهر ایرانی هستش که از پاسارگاد بهتر باشه(رنک 11) ؟
مرسی.
كرفت "بهترين" نداره. هر كدوم يه كار رو انجام ميده. بايد ببيني بيشتر چكار انجام ميدي.
توجه داشته باش كرفت هم مثل كلاس ها، قابل تغيير نيست پس در انتخاب كرفت دقت لازم را به عمل آوريد
---------------------------
با كليك بر روي هر كدوم از اسم ها ميتوني ببيني چه محصولي توليد ميكنن و اين محصولات چه قابليت هايي ميدن:
براي كسايي كه دوئل ميكنن يا فورت ميرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب خوبيه. معمولا بين كل محصولات كرفت، bayonet طرفدار بيشتري داره و خوب فروش ميره. اين محصول توسط blacksmithها توليد ميشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم براي كسايي كه فورت ميرن خوبه. اما بهتره بگم براي همه خوبه.HP و انرژي و انگيزه (كار و دوئل) رو زياد ميكنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سري اسكيل ها رو زياد ميكنه يا كلا LP كارها رو افزايش ميده. براي كسايي كه بيشتر وقتشون رو به كار كردن صرف ميكنن خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت حركت رو زياد ميكنه يا زمان جابجايي رو كاهش ميده. پس براي كسايي كه زياد راه ميرن خوبه!
---------------------------------
البته همه محصولاتي كه توليد ميشن رو ميشه فروخت. مثلا هيچكس 24 ساعته سرعت حركتش رو زياد نميكنه؛ اما همه افراد گاهي بهش نياز پيدا ميكنن.
هممم
نمي دونم چرا حس ميكنم قبلا همچين چيزي رو تايپ كردم!
Last edited by amin_fixfox; 23-01-2012 at 10:57.
اين كرفت چيه ؟؟
واسه چي تغيير نميكنه؟؟
كاريزما دقيقا چيه و به چه كاري مياد ؟؟
.............
ميگم ميشه دوئلر باشم ولي با سلاح سرد كه هم واسه دوئل خوبه و هم واسه فورت؟؟؟
اقا هرچي دارم فكرش رو ميكنم نميتونم از دوئلر دست بكشم
پس همين دوئلر ميشم ولي ديگه نميدونم گرمش خوبه يا سرد البته من بيشتر همبرگر دوست دارم تا كالباس
خواهشا فقط بگين سرد بهتره يا گرم البته من به نظرم رسيد كه اگر سرد باشه چونكه خونم بيشتره به كارم مياد
راستي اين تغيير اسكيل مثلا چه قدر پول ميخواد مثلا من تا لول 30 رفتم ميخوام گرمش كنم چه قدر خرج ورميداره؟؟
چه قدر گرم و سرد شد.. حالم بهم خورد![]()
Last edited by Sorena_777; 23-01-2012 at 15:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)