خوبی مهدی جان. منم عین تو کرجم و اتفاقا قصد دارم این سری 128 شارژ کنم. مطمئنی که میاد رو 16 !!!برای منم خوب شده . البته من 512 شارژ میکنم. چون 128 شارژ کنم سرعتم رو میارن روی 16 کیلو!
من یکم بعید میدونم، دوستان نظری ندارن ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوبی مهدی جان. منم عین تو کرجم و اتفاقا قصد دارم این سری 128 شارژ کنم. مطمئنی که میاد رو 16 !!!برای منم خوب شده . البته من 512 شارژ میکنم. چون 128 شارژ کنم سرعتم رو میارن روی 16 کیلو!
من یکم بعید میدونم، دوستان نظری ندارن ؟
من که منطقه رجایی شهر هستم و هر وقت 128 شارژ میکنم ، دان استریمم رو میارند روی 128 ! به همین خاطر مجبورم 512 شارژ کنم ، ولی بعضی از مناطق مخابراتی ، اگر 128 هم شارژ کنی روی 512 میبندند (مثل حامد که در پست قبل گفت شبی 1200 مگ دانلود میکنه)
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
البته شاید شاتل جدیدا سیاستهاش رو تغییر داده باشه ، حالا شما این دوره 128 شارژ کن ببین چجوریه.
سلام fade2amin :
خوبی همشهری؟
من الان 128 شاتل دارم و سرعت شبانه ام روی 16 هست و بعضی وقتها تا 5 یا 6 هم میاد پایین!ولی بعضی شبها روی 40 الی 50 هست! در دیشب که اعصابمو داغون کرد و خود به خود دیسکانکت می شدم!تا صفر اومد پایین! در کل از بیست در شبانه نمره 8 می دم بهش!
این هدایای شاتل از کی اضافه میشه؟
رو سایتش نوشته 2 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت نوروز
کی اضافه میکنن؟
من طالقانیم. 2-3 هفته ای هست که شبی 1300 میتونم دانلود کنم. آره مجبورم این سری آزمون و خطا برم ببینم چه خوابی واسم میبینن .من که منطقه رجایی شهر هستم و هر وقت 128 شارژ میکنم ، دان استریمم رو میارند روی 128 ! به همین خاطر مجبورم 512 شارژ کنم ، ولی بعضی از مناطق مخابراتی ، اگر 128 هم شارژ کنی روی 512 میبندند
فدای تو. اگه به 40-50 هم میرسه، یعنی بیس رو روی 512 بستن. اون زمانیکه سرعت نداری بخاطر ترافیک و شیر کردنشونه که برای منم که 512 دارم این مشکل پیش میاد.خوبی همشهری؟
از 24 این برج .این هدایای شاتل از کی اضافه میشه؟
سلام!
آقا من الان مودم زاکسل دارم! اما واسه خودم نیست! یعنی یکی قبلا" از شاتل سرویس گرفته بود... بعد من مودمشو گرفتم! حالا این عیدی تعلق میگیره یا نه؟!
ممنونع شاد باشید![]()
نه عزیز . توی سیستم شاتل ، اسم شما به عنوان خریدار مودم نیست . باید از خودشون میگرفتی تا تو سیستمشون شما به عنوان دارنده ی مودم زاکسل شناخته میشدی .
زنده باد شاتل زنده باد مشهد
آقا مشهد هر کی جز شاتل بگیره عقلش کمه
این حرفو مستند میزنم
برادر این پادشاهیها زیاد دوام نداره.
من خودم مشهدی هستم و شبها 4750 تا روی شاخم بود.
اما حالا چی؟
با این همه محدودیت اعمالی و شیلترینگ و سایتهای کم برای دانلود و تازه پایین آوردن سرعت, معمولا شبی 2 گیگ دانلود میکنم.
فکر میکنم 2 گیگ چیزیه که با هر شرکتی میشه دانلودش کرد, نه؟
برای شما هم تا آخر این طور نمیمونه و به زیر 2 گیگ میرسه.
شما کدوم منطقه هستی؟
دوست عزیز شما هم نا شکری نکن
شما با این همه محدودیت اعمالی و شیلترینگ و سایتهای کم برای دانلود و تازه پایین آوردن سرعت, معمولا شبی 2 گیگ دانلود میکنی ماها اینجا فایل ها با لینک مستقیم از ادرس های غیر محدود شده رو 1 به بعد با سرعت 5 یا 6 کیلوبایت داریم و surfing هم نمیشه کرد چه برسه download
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)