سلام دوستان
من یه سوال دارم :
میخواستم ببینم ایرادات این گوشی چیه ؟
سلام دوستان
من یه سوال دارم :
میخواستم ببینم ایرادات این گوشی چیه ؟
دوست عزيز شايد تا حالا گوشي رو خريده باشي ولي يه نصيحت
من خودم هر دو گوشي رو خريدم هم ساده هم موزيكال
بايد به عرض شما برسانم كه از لحاظ كيفيت ساخت ، ساده ها بالاتره
قبلا اين جوري نبود ولي جديدا خيلي خراب شده ( درسته كه فنلانده ولي ظاهرش اينو ثابت نميكنه)
دوما اينكه اكثر هندزفري هاش غير ارجينال هستن و اصلا پليرش جواب نمي ده (بايد حتما چك كني)
سوما تو موزيكال كليد چهار جهته نيز حذف شده و جاش پلير اومده در صورتي كه تو سادش با فشار 3 ثاتيه روي كليد
چهار جهته مي توني پليرشو روشن كني
چهارما با همين 20 تومن اختلاف يك مموري بخر بنداز روش
پنجما موزيكال كارتن اصلي 40 اختلاف قيمت داره نه 20 تومن (البته موقعي كه من خريدم 1 ماه پيش )
نظر من روي سادشه چون هم استيله قشنگ تري داره هم خيالت راحت تره
مطمئن باش چيزي رو از دست نمي دي
![]()
دوستان لطفا كمكم كنيد
من يك سري نرم افزار ريختم روي گوشيم
بعد از يكي دو روز وقتي گوشيمو روشن خاموش مي كنم پيغام system error مي ده ضمنا ساعته بيدار باشم هم اگر گوشي خاموش باشه آلارم نمي ده فكر كنم اشكال از همين system error باشه
نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دستت درد نکنه fifiis عزیز. خوشبختانه من هم تقریبا با یه همچین دیدی نوع معمولیش رو خریدم![]()
آقا برای من 09 است و با گوشی یکی از دوستان هم که مقایسه کردم اون 08 بود و متوجه تفاوتهای دیگه ای هم شدم:
رنگ بورد من تیره و برای اون روشن بود.
روی ال سی دی من در گوشه سمت راست بالا (گوشه برچسب روی ال سی دی) یک مثلث آبی رنگ جدا قرار دارد که میکن یکی از نشانه های اصل بودن است و برای دوستم اون وجود نداشت.
خالا با این تفاوتها دارم به اصل بودن گوشی خودم پی می برم که دارای کد 09 است
نظر شما جیه؟
اقا من حدود 2 ماه پیش 73 معمولی گرفتم و کدش هم 01 هستش خیلی هم ازش راضی هستم به جز عکسهای گرفته شده تو محیط بسته و مواردی رو که تو این تاپیک در مورد اصل بودن نوشته شده بود رو چک کردم همش درست بود به جز وسط قرار گرفتن لنز به بستگی به زاویه دید داشت که شک کردم!
و از یه موبایل فروش شنیدم که تو کشورهای عربی ان 73 معمولی رو به موزیکال تبدیل میکنن و رم 2 هم روش میندازن و قابش رو هم عوض میکنن و اصلاً کیفیت خوبی نداره و معمولی خیلی بهتره (اون هم بدون منوی عربی) و برچسپ زیر باطری معمولیها حالت پفکی داری ولی من دو تا موزیکال رو نگاه کردم برچسب کاغذی یکپارچه و کاملاً چسبیده بود ایا همه موزیکالها همینجوریه ؟
کسی میتونه از روی کد پروداکت بفهمه واسه کدوم کشور ساختنش یا نه ؟ کد پروداکت من هستش :0539101
Last edited by ozondj; 22-08-2007 at 13:09.
سلام من وقتی میخام با گوشی از طریق بلوتوس به هندزفری بلوتوس کانکت بشم ازم passcod میخاد passcode ان 73 چیه
چهارتا صفر (0000) وارد كن.
رامين
سلام..دوستان کد گوشی من این هست...n73 me
کیپد هم مشکیه وتا الا هیچ مشگلی نداشتم باهاش
V3.0705.1.0.31
26-01-2007
Rm 133
Nokia N73(01)
حالا جریان این کدها چیه؟من چندتا me دیگه چک کردم..01یا-03 بود....اما 08 و09 اصلا ندیدم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)