جالبه تووو پیاده روووووو تو شهر شما شهرداری نیست؟
جالبه تووو پیاده روووووو تو شهر شما شهرداری نیست؟
من دیماه با امور مشترکین ایرانسل تماس گرفتم و سوال کردم اصفهان کی تحت پوشش قرار می گیره گفت تا 12 بهمن وصل میشه و تحت پوشش قرار می گیره و من هم چند بار تاکید کردم و گفت 100 درصد و حتی چند بار تماس گرفتم تا مطمین بشم و قول اواخر بهمن را دادند و من هم رو حساب حرف اینها و تبلیغاتی که در اصفهان به راه انداختند یک سیم کارت از طرح شماره طلایی گرفتم . حتی خود مدیر عامل ایرانسل هم در یک مصاحبه گفته بود اصفهان تا دهه فجر تحت پوشش میره تا اینکه یک روز در روز فکر کنم 15بهمن سیم کارت را داخل گوشی گذاشتم و دیدم شبکه ایرانسل را با یک خط آنتن پیدا کرد و وقتی داخل حیاط می رفتم فول میشد آنتن و وقتی داخل ساختمان که می شدم آنتن گوشی می رفت یا فقط یک خط آنتن می داد ما هم فکر کردیم دیگه شبکه وصل شده و آنتندهی هم درست میشه ولی تا به امروز هیچ تغییری نکرده و عملا افتضاح هست . فقط می تونم بگم 10 درصد اصفهان تحت پوشش هست آن هم با آنتن دهی بسیار ضعیف . از تلفن ثابت هم که گفتم اصلا نمیشه تماس گرفت . چند بار هم به امور مشترکین زنگ زدم اول گفتند 15 اسفند بعد شد اواخر اسفند و بعد شد 10 فروردین و بعد آخر فروردین و دوباره گفتند 100 درصد 10 اردیبهشت که باز هم خبری نشد . تمام این زمانها را هم خود امور مشترکین می گفتند این بدقولی ها در حالی هست که شما به هر موبایل فروشی که در اصفهان سر می زنید یک تبلیغ ایرانسل بر روی شیشه مغازش هست و سیم کارت این شرکت را به فروش می رساند . حالا دیگه شما خودتون قضاوت کنید . اگر شبکه در این شهر کامل نیست پس چرا با این حجم تبلیغات داره سیم کارت میفروشه ؟!!! تازه از آبان ماه در اصفهان سیم کارت میفروخت . امروز با امور مشترکین ایرانسل تماس گرفتم و دیگه شاکی بودم تا وصل کرد به یک به یک شخص دیگه و آن شخص گفت در اصفهان چون یک اپراتور دیگه که متعلق به مخابرات اصفهان هست یعنی اسپادان کار میکنه مخابرات این شهر به ما اجازه راه اندازی این شبکه در اصفهان را نمی ده و اصلا شاید هیچگاه شبکه در این شهر راه اندازی نشه ولی گفت شاید تا سال آینده بشه یکسری توافقاتی کرد و راه اندازی کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا به قدری از حرف این آقا شوکه شدم که تلفن از دستم افتاد و دیگه ادامه ندادم !!؟؟
دیگه قضاوت به عهده شما من حرفی نمی زنم .
اخه مگه ما ها میتونیم بهش ضربه بزنیم؟
مرده شور این اسپادان رو ببرن که فقط مزاحمه !
بچه ها به نظر شما مدیر عامل ایرانسل خودش 912 داره یا ایرانسل ؟
وقتی رسما تحت پوشش نیست ایرانسل حق نداره اونجا سیم کارت بفروشه
من تعجب میکنم برا چی اصفهان که از شهرای مهم کشور هنوز تحت پوشش نرفته در حالی که شهرای کوچکی مثل شهر ما سبزوار به طور کامل وبدون مشکل زیر پوشش رفته
اصفهانیا حتما یه نمه بدشانسن
آخه این اسپادان آشغال به چه درد میخوره؟ برای چی اصلا راه انداختن؟ خودمون 3 تا اپراتور داریم بسه دیگه.
بروبچ سریع برین تو سایت ایرانسل اطلاعات کامل در مورد نرخ را اعلام کرد ....![]()
نه بابا بنده خدا فکر نکنم وسعش برسه 912 بخره یه دونه از این سیم کارتای اعتباری ایرانسل با یه دونه گوشی 1100 داره الانم اعصابش تخمی شده داره به خودش فحش میده برا چی تعرفه رو 85 تومن کردم حالا از کجا پول بیارم هی کارت شارژ بخرمنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
![]()
![]()
یک ساله دیگه یا هیچ وقت ؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟ نه !!!!!!!!!!!!!11 بابا نمی شه که طرف یه چیزیش بوده !!! حالا یکی که از یه شهر دیگه میاد باید چیکا کنه ؟ طرف چرت گفته 100%
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)