کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
دوست خوبم. مشکل رنگ رو نمیشه درست کرد. معمولا دلیلش این هست که ماشین اسپرت هست و در فایل TXD؛ هیچ آیتمی برای تغییر رنگ نداره.بعضي از ماشينهايي را كه جايگزين كرديم را نمي شود تغيير رنگ داد رنگ آن تغيير نمي كند و يا وقتي به گاراژ تغيير قطعات مي بريم بازي قفل مي شود اشكال از كجاست ؟ چه بايد كرد !
ممنون از همه دوستان
در غیر اینصورت حتما در فایل Carcols.DAT هیچ رنگی برای ماشین تعریف نشده. ولی این ممکن نیست.
در مورد گاراژ اسپرت باید فایل Carmods.DAT رو باز کنید و جلوی اسم ماشینتون عبارت زیر رو بنویسید:
اینطوری یک سری آیتمهایی که موجب گیر کردن بازی میشه حذف میشه و از اسپرت اون ماشین حذف میشه.nto_b_s, nto_b_l, nto_b_tw
اینم یک Patch باری Textura بازی:
دانلود:
حالا این چی میکنه
من با شما نبودم بعدشم پیکان نگفتم مگان گفتم
تازه پراید کار میرمحمد نیست اون فقط روش کار کرده
سمند هم کار میرمحمد نیست یک ماشین خارجی بوده که یکم عوضش کرده
شما اگه جلوی سمند رو نگاه کنی به همه چیز میحوره به جز سمند چراغ های عقب شم خوب در نیاورده چون اتاقش ساخت خودش نیست به خاطر همین چراغ هاش دو تیکه شده و برجسته
![]()
ببخشيد مجيد جان . اشتباه از من بود . شرمنده
حق با شماست . قبلا هم آقا ابي گفته بودن كه سمند از روي ماشين خارجيه . منم دقت كردم ديدم شما درست ميگي .
خوب اينم چند تا مود :
================================
_ من كه ازش خوشم اومد . قديميه ولي خوبه
_ ماشين پليس جمع و جور و خوشگل !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
_ هر كي ميخواد ماشين دانلود كنه بهتره به لينك زير بره و روي لينك اسم شركت هاي ماشين كليك كنه و بعد ماشينا رو ببينه . ماشين هاي بالا هم از همين لينك هستن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان کسی مودی چیزی برای مردم جدید تو شهر نداره؟؟
خسته شدم از بس این ملت رو دیدم چهار تا جدید بزارین... لطفا
خوبه نوشتم.از اون عکساشم معلومه که. این یه Patch برای نور ماشینا- افکت انفجار - جرقه برخورد ماشین به جایی و .....![]()
سلام آقا محمد رضا
ببخشید ولی اون پیکان که براتون گذاشتم txd هاش خرابه برای همون بار بندش اون طوری شده
با نرم افزار txd work shop بازش کن و این عکس جایگزین کن.
راستی فورمت عکسشو با فتوشاپ یا هرچیز دیگه به Bitmap Image تبدیل کن.
![]()
500 کیلو بایت
__________________________________________________ _____________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)