سلام من خیلی وقت بود که سر نزده بودم اما همچنان منتظر مد ایرانم
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام من خیلی وقت بود که سر نزده بودم اما همچنان منتظر مد ایرانم
سلام آ قای منصوری ما دیشب ؟؟؟؟ میخواستیم آنلاین بازی کنیم با دوستم ولی ارور میدهد یعنی تا نت ورک اسم همدیگر را می بینیم ولی وقتی میخوایم وارد بازی بشیم یا مینویسه yoy serial alyoe شبیه این یا you tiome outed در ضمن هردو وارد هاماچی هستیم و این که توی آپشن شماره ها شبیه هم است ونه عین هم ممنون میشم راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
راستی یک سوال چرا نمیشه با هاماچی یک نت ئرک ساخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم شبکه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه وقتی یوزر وپسورد را میزنم وروی کریت کلیک میکنم هیچ اتتفاقی نمی افتد
مشکل همون پک 1.04 هستش
اگه بازم ئحل نشد بازی رو آنیستال کنید و بعد نصب کنید و بعد ابتدا پک 1.04 رو نصب کنیو سپس مد مورد نظر رو نصب کنید ....
نکته حتما دو طرف یا سه طرف همبازی باید از یک مد استفا ده کنند و همه باید پک 104 رو نصب داشته باشند ...
قبل از اینکه مدی رو رو بازی نصب کنید حتما از پوشه جنرال زرو یک کپی یگیر ید بر یا اینکه بتو نید مد های دیگر هم بازی کنید ....
ضمنا در قسمت آپشن اون پائین حتما باید آی دی شما وجود داشته باشه:
مثال:5.14.22.130 مثلا اگه آی دی شما اینه کهد درقسمت بالای هاماچی با فونت درشت نوشته شده این آی دی باید در قسمت آپشن هم وجود داشته باشه تا همدیگر رو بتو نید در تالار قسمت نتورک ببینید.....
موفق باشید
یک مقدار صبر کنید من در حال فارسی کردن ها ما چی هستم به زودی فایلی رو بهتون می دم که ها ماچی فارسی میشه ....اونوقت راحتر می تونید با اون کار کنید ...
بر ای این کا برید رو ی پنجره پائینی هاماچی و گزینه Create a new network رو انتخاب کنید و یک شبکه جدید بسازید بر ای خودتون اگه ارور می ده یعنی این تکراریه
![]()
سلام بچه ها ميشه لينك دانلود پچ هاي بدرد بخور جنرال زيرو رو بزارين و لطفا بگين كدومش بهتره
ممنون
اقای ufo چرا دیشب نیووومدی انلاین باززی کنیم.ها:43:
![]()
امشب کی میاد آنلاین بازی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میام کی بریم
اقای ufo پس این ریپلی هایی که قرار بود بذاری چی شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)