اهم اهم...من اومدم از اول تاپیک بخونم دیدم 180 صفحست....
.gif)
بیخیال شدیم رفت
سوالاتم:
ایا میشه روی سرور هایی با پتچ 1.18 بازی کرد به صورت انلاین؟در صورت شدن لطفا توضیح کامل بدید که چه طوری باید بازی کنیم
پایه اید یه بازی با هم کنیم؟
من تا اونجایی که صفحات اول را خوندم اومدم یه اشکالی که دوستان داشتم را بگم.اول از همه که من تو کلن گیم نتمون برای وارکرافت هستم اینا گفتم بعد نگید چرت گفتم...:
1)هیچ وقت برای بون فلچر نمیاند لایف استیل ببندن چون لولی که 40 تا دمیج اضافه میده را خاموش می کنه و اگر اون لول را روشن کنید لایف استیل کار نمیده
2)هیچ وقت برای هیرو های رنج نمیاند بش ببندند چون فقط 5 % شانس داره به جاش میاند براش مانکی کینگ بار می بندند
3)بهترین ترکیب برای اسنایپر توی بازیه تک به تک گل ابیه!برای حرفم دلیل هم دارم:سرعت پر شدن لول 6 اسنایپر با بالا رفتن لول ها(6-11-16)کمتر میشه به طوریکه در لول 16 625 تا دمیج میده و سرعت پر شدن لول هم 10 ثانیست و با این راحت میشه از طرف برد فقط مشکل mana هست که اونم با گل ابی حل میشه!در بازی های دست جمعی sange and yasha و hex(اسم خود ترکیبش یادم نیست همون که طرف را گوسفند می کنه)وbutterfly و monkeykingbar بهترین هاست...
ببخشید که بعضی جاها به فارسی نوشتم...
کوچکتون سعید..موفق باشید
هر سوالی داشته باشید در خدمتم
هیرو همون کارکتریه که انتخابش می کنی و هدایتشا به عهده داری
مجیک هم همون لول هاست که بهت میده و بعضیاش نیاز به mana داره
راستی من کلا با بیشتر هیرو ها بازی می کنم اگر با هیرویی بازی نکنم حتما inteligence هست چون کلا باهاشون مشکل دارم...
هیروی توی مسابقاتمم خان هست(بردواردن) ولی با اینا هم در حد همون بازی می کنم :
dragonnight -اهو (اسم انگلیسیش الان یادم نمیاد)-زمان(void)-و....
در ضمن یه چیز بگم..من یه مقدار زیادی شاخم پس بپا شاخ نشی(شوخی)