تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 307 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من روزی که کار با لینوکس رو شروع کردم، از اینترنت دایل‌آپ که رسیوش توی بهترین شرایط 3کیلوبایت بود شروع به تحقیق کردم و هر جمله رو از یکجا گیر آوردم.
    نظر شخصی من اینه که اگه کسی برای حل مشکلش تلاشی نکنه پس مستحق بدست آوردن نتیجه نیست. شما اگه ایرانی نبودی چکار میکردی دوست عزیز؟ انجمن فقط برای استفاده بعنوان مصرف‌کننده نیست، بلکه برای تبادل نظره.
    شما یه نگاه به انجمن‌های غیر فارسی زیان بنداز و ببین مشکلات اینچنینی با چه پاسخ‌هایی مواجه میشن؟ توی انجمن‌ها و گروه‌هایی که من عضوم، اگه چنین سوالی پرسیده بشه تنها پاسخشون گوگل هست و بس.

لینکی هم که بهتون دادم نیازی به دانستن زبان انگلیسی نداره. شما کافیه نگاهی به تصاویر بندازی و گام بگام باهاشون جلو بری تا مخازن مورد نیازتو فعال، غیرفعال، حذف و یا اظافه کنی.
    اگه این مورد براتون مهم هست، پس حتماً نه تنها این لینک رو مشاهده خواهید کرد، که تحقیق بیشتری هم در این زمینه خواهید کرد.

2. 3 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

من روزی که کار با لینوکس رو شروع کردم، از اینترنت دایل‌آپ که رسیوش توی بهترین شرایط 3کیلوبایت بود شروع به تحقیق کردم و هر جمله رو از یکجا گیر آوردم.
    نظر شخصی من اینه که اگه کسی برای حل مشکلش تلاشی نکنه پس مستحق بدست آوردن نتیجه نیست. شما اگه ایرانی نبودی چکار میکردی دوست عزیز؟ انجمن فقط برای استفاده بعنوان مصرف‌کننده نیست، بلکه برای تبادل نظره.
    شما یه نگاه به انجمن‌های غیر فارسی زیان بنداز و ببین مشکلات اینچنینی با چه پاسخ‌هایی مواجه میشن؟ توی انجمن‌ها و گروه‌هایی که من عضوم، اگه چنین سوالی پرسیده بشه تنها پاسخشون گوگل هست و بس.

لینکی هم که بهتون دادم نیازی به دانستن زبان انگلیسی نداره. شما کافیه نگاهی به تصاویر بندازی و گام بگام باهاشون جلو بری تا مخازن مورد نیازتو فعال، غیرفعال، حذف و یا اظافه کنی.
    اگه این مورد براتون مهم هست، پس حتماً نه تنها این لینک رو مشاهده خواهید کرد، که تحقیق بیشتری هم در این زمینه خواهید کرد.
    با سلام و تشکر
    دوست من ممنون از راهنمایی تون . راستش لینک رو دیدم اما باید بگم که اونقدر سرعت کم بود که بیشتر از 30 درصد عکسها باز نشد در تب جدید هم همینطور
    در هر صورت ممنون

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

توی لینوکس نرم‌افزارهای چت IRC رایگان بوفور یافت میشه و مثل ویندوز به یک mIRC محدود نیستین. میتونین به کانال‌های IRC مربوطه مراجعه کنین و با بدترین اینترنت هم که باشین خیلی سریع اطلاعاتتون تبادل میشن.

این برای مواقع ضروری کاملاً توصیه میشه که البته گهگداری پاسخ مناسب ممکنه گیرتون نیاد

5. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

توی لینوکس نرم‌افزارهای چت IRC رایگان بوفور یافت میشه و مثل ویندوز به یک mIRC محدود نیستین. میتونین به کانال‌های IRC مربوطه مراجعه کنین و با بدترین اینترنت هم که باشین خیلی سریع اطلاعاتتون تبادل میشن.

این برای مواقع ضروری کاملاً توصیه میشه که البته گهگداری پاسخ مناسب ممکنه گیرتون نیاد
    با سلام و تشکر
    میشه در مورد این نرم افزارها بیشتر توضیح بدید توی لینوکس کار می کنن چون من در لینوکس اصلا اینترنت ندارم ؟

لینکی از این نرم افزار دارید برای ویندوز
    uspc
    چند جا سرچ کردم پیام forbiden میداد

من kde desktop رو برای نصب از روی دیسک هما انتخاب کردم و فکر کنم نصب هست اما چطور می تونم این میزکار رو در اوبونتو فعال کنم ؟
    با تشکر

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

1- چرا توی linux اینترنت ندارین؟ مشکلتون چیه؟

2- این نرم‌افزارها زیادن ولی شما میتونی ورژن وب‌بیس این چت‌رومهارو هم داشته باشی و از اونها استفاده کنی دوست عزیز. freenode.net یکی از بزرگترین میزبانهای سرور IRC سیستم‌های اوپن‌سورسه. بعنوان مثال شما میتونی همین الآن با آدرس زیر به کانال اوبونتو پارسی زبانان وصل بشی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- زمانی که میخواین login کنین و همون صفحه user و password براتون باز هست پایین صفحه‌رو نگاه کنین، 3تا گزینه وجود داره که حالت کشویی دارند، یکی از اونها برای انتخاب میز کار هست و زمانیکه شما از اونجا KDE انتخاب کنین، بعد از وارد کردن یوزر و پسورد وارد محیط K خواهید شد.

8. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

1- چرا توی linux اینترنت ندارین؟ مشکلتون چیه؟

2- این نرم‌افزارها زیادن ولی شما میتونی ورژن وب‌بیس این چت‌رومهارو هم داشته باشی و از اونها استفاده کنی دوست عزیز. freenode.net یکی از بزرگترین میزبانهای سرور IRC سیستم‌های اوپن‌سورسه. بعنوان مثال شما میتونی همین الآن با آدرس زیر به کانال اوبونتو پارسی زبانان وصل بشی:

کد:
    3- زمانی که میخواین login کنین و همون صفحه user و password براتون باز هست پایین صفحه‌رو نگاه کنین، 3تا گزینه وجود داره که حالت کشویی دارند، یکی از اونها برای انتخاب میز کار هست و زمانیکه شما از اونجا KDE انتخاب کنین، بعد از وارد کردن یوزر و پسورد وارد محیط K خواهید شد.
    با سلام و تشکر
    راستش قبلا مودم داشتم دایل اپ ولی تحقیق کردم گفتن نصبش روی لینوکس سخت است و همچنین برام گرون درمیومد چون باید با خط یه شهر دیگه وصل می شدم
    از یک مرکز عمومی استفاده می کنم
    الان هم مودم یکی از دوستان رو گرفتم که مربوط به همین اینترنتهای خطهای موبایل هست

در مورد اون ادرس هم بله . ولی قبل از زدن پست رفتم ولی باز نشد . چند بار refresh کردم مشکل حل نشد البته قبلا اونجا رفته بودم و فکر کردم منظور شما یه جای دیگه است

در مورد kde . الن من اصلا این سه تا گزینه رو ندارم احتمالا من چون بدون یوزر و پسورد وارد سیستم میشم این انتخابها رو ندارم درسته ؟
    چون یادم قبلا روی ورژنهای قبلی بود که مثلا حالت متنی رو میشد انتخاب کرد
    به لینوکس رفتم حتما امتحان می کنم

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    من در هنگام login کردن رو چک کردن حالت kde رو نداشت در synaptic هم چک کردم kde envirment همه سبز رنگک و تیک خورده بود
    در هنگام لوگین گزینه های recovery consol و desktop edit یا همون safe mode بود البته برای خود من هم جای تعجب داشت چون می تونستم حالت متنی رو هم انتخاب کنم
    من از قسمت login screen این حالتها رو فعال کردم چون در قسمت user account نتونستم فعال کنم که در هنگام ورود از یوزر پسورد بخواد مشکل از اینجا نیست

با تشکر

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز من نمیدونم که شما از چه توزیعی استفاده میکنی و با توجه به صفحات قبلی که نگاهی انداختم حدس میزنم که توزیع مورد استفاده‌توی ubuntu باشه که باید توی synaptic چک کنین که آیا kubuntu نصب شده یا خیر؟ اگه نصب بود یکبار مجدد نصبش کنین، pc ریستارت کنین و ببینین حل میشه مشکلتون یا خیر؟ برای دسترسی به صفحه لاگین هم اگه یکبار logoff کنین اون صفحه براحتی براتون میاد.

در مورد مودم‌های Edge هم چون اینها درایورهاشونو منتشر نمیکنند، توی لینوکس قابل ساپورت نیستند ولی شما براحتی میتونی از خود گوشی برای اتصال به اینترنت توی لینوکس استفاده کنی. اگه گوشی "پدر و مادر داری" دارین، بدون هیچ مشکلی گوشیتون توسط لینوکس شناسایی میشه و با استفاده از قسمت Mobile Broadband میتونین از اینترنت موبایلتون استفاده کنین.

توصیه من استفاده از گوشیهای سامسونگه خصوصاً مدل corby این این شرکت که مودم فوق‌العاده قوی‌یی داره.

قابل ذکره که در صورت ایجاد مشکل توی اتصال این اطلاعات کاملاً کمکتون خواهند کرد:

شماره اتصال:
    *99#

APN اپراتور:

همراه اول: mcinet
    ایرانسل: mtnirancell
    ایرانسل: internet

برای ایرانسل معمولاً اولی جواب میده ولی اگه وصل نشد دومی هم انتحان کنین.

در صورتیکه وصل شدین و نتونستین سایتی باز کنین و به هیچ سروری دسترسی پیدا کنین، باید پــراکسی اپراتور رو توی سیستم عامل تعریف کنین که برای استفاده از ایرانسل اینه:

کد:
    اطلاعات دیگه‌ای که برای استفاده از خطوط ایرانسل شاید بکارتون بیان:

در نهایت دوست عزیز شما کدوم شهر هستین که دسترسی به ADSL براتون مقدور نیست؟!

12. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز من نمیدونم که شما از چه توزیعی استفاده میکنی و با توجه به صفحات قبلی که نگاهی انداختم حدس میزنم که توزیع مورد استفاده‌توی ubuntu باشه که باید توی synaptic چک کنین که آیا kubuntu نصب شده یا خیر؟ اگه نصب بود یکبار مجدد نصبش کنین، pc ریستارت کنین و ببینین حل میشه مشکلتون یا خیر؟ برای دسترسی به صفحه لاگین هم اگه یکبار logoff کنین اون صفحه براحتی براتون میاد.
    من از اوبونتو 10.10 استفاده می کنم
    در سینابتیک همونطور که گفتم kde envirment نصب هست حالا اگه برای استفاده از محیط kde باید kubuntu نصب باشه نمی دونم

در مورد اتصال هم واقعا زحمت کشیدین اما از گوشیم نمی تونم استفاده کنم می ترسم داغون بشه nokia n72 به نظرتون دوام میاره ؟

قراره بهمون اینترنت بدن . البته نه برای خونه . برای محل کار . که اونم تحت ویندوزه و . پس من حالا حالا ها باید به فکر افلاین باشم
    با تشکر از شما

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فکر میکنم خیلی واضح گفتم که kubuntu نصب کنید!!!

در مورد دوام آوردن یا نیاوردن گوشی هم تنها قسمتی که ممکنه اونهم بدلیل استفاده مداوم باطریش ضعیف بشه.

15. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •