شوما مثل اینکه بد جوری منتظری ها
دوست دارن خوش بین باشم ولی نمیتونم .
شوما مثل اینکه بد جوری منتظری ها
دوست دارن خوش بین باشم ولی نمیتونم .
یعنی این جدول اخرشه.علنا و رسما دارن جیبمونو خالی میکنن. چند روز دیگه اخبار کشورهای دیگه:دانشمندان ایرانی موفق به تولید اینترنت 128 بر بستر نسل 3 شدند. مخابرات ایران=پدر اینترنت دوستان من دوهفتس که محدود شدم رو 512.کجا بریم از دست این عقب افتاده ها؟
من که اصلا از تعرفه های همراه اول راضی نبودم
انتظار دیگه ای داشتم
امیدوارم ایرانسل حداقل بتونه بسته های به صرفه تری داشته باشه
دوستان چرا باید محدود کنن ؟
مگه این اینترنت حق ما نیست ؟؟
بعضی ها انگار به محدودیت عادت کردن . هر وقت محدود کردن ما هم استفاده نمی کنیم . 3g دیگه adsl نیست که برای تعویض سرویس دهنده 1 ماه اینترنتت قطع بشه !
هر وقت دیدی کیفیت پایین اومده ، در گوشیو باز میکنیو سیم کارت یه اپراتور دیگه رو میذاری !
برای همین حتما بحث رقابت پیش میاد .
اون اینترنت نوترینویی هم که همراه اول گذاشته ، تعرفه هاش هنوز رسمی نشده. چون هیچ لینک به اون صفحه از سایت داده نشده . حتی کدی هم که واسه فعال سازی داده کار نمیکنه !
ممکنه رقابتی تر بشه . ممکنه نشه .
اما اگه محدودیتی هم اعمال شد باید اعتراض کنیم . چون اینترنت حق شهروندی ماست و کسی نباید محدودش کنه![]()
Last edited by moz; 22-08-2014 at 23:30.
من یه ندای درونی بهم میگه ایرانسل همونطور که چندسال قبل با ورودش روء همراه اول در قیمت سیمکارت و... رو کم کرد و باعث شد قیمتها شکسته بشه اینبار هم رو اینترنت اینکارو بکنه...
البته اگر ایرانسل قدیم باشه و دست و پاش رو نبسته باشن این اقای وزیر و رایتل!
حداقل باید تعرفه های جوری باشه که به عنوام اینترنت بک آپ بشه ازش استفاده کرد
یا در مسافرت و یا در نقاطی که اینترنت نیست
مثلا تو خونه اینترنت ADSL داری شاید خیلی به 3G احتیاج نداشته باشی
ولی تو جاده هستی نیاز داری
مسافرت نیاز داری
بیرون از خونه نیاز داری
پس حداقل تعرفه ای باید داشته باشه که در کنار ADSL هم بشه استفاده کرد به عنوان بک آپ
ولی کیفیت خیلی مهمه
خیلی از سرویس های موبایل نیاز به اینترنت پایدار داره
نه اینترنتی با پینگ بالا و پکت لاس
من هم فکر میکنم ایرانسل میخواد اینارو بپیچونه یه جورایی !! البته اگر بذارن!! چون اگر میخواست سرعت کمتر بده از همون اول عین آب خوردن 1 مگ میداد و خلاص و این همه جنجال برا خودش درست نمیکرد !! البته امیدوارم اینجوری باشه
کاش بعد از پایان انحصار رایتل، ایرانسل یه خبری، یا اس ام اسی میداد از نگرانی در میومدیم[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیلی جالبه ایرانسل هیچ حرفی در مورد تعرفه نمی زنه
تو سایتش نقاط تحت پوشش رو هم قرار نداده
حس می کنم باید منتظر خبرایی باشیم
حداقل نقاط تحت پوشش رو تو سایتش بزاره ببینیم کجا فعاله
احتمالا صبح خبرای بشه تو سایتش...همراه اول که کلا مزخرف بود...صد رحمت به رایتل
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)