از pes 14 که خیلی بهتر شده 14 کلا افتضاح بود ، ولی هنوز پرچم pes 13 بالاس ، اون ازادی عملی که تو 13 هست تو هیچ کدوم از pes ها ندیدم.
از pes 14 که خیلی بهتر شده 14 کلا افتضاح بود ، ولی هنوز پرچم pes 13 بالاس ، اون ازادی عملی که تو 13 هست تو هیچ کدوم از pes ها ندیدم.
میشه توضیح بدید چه جوری وارد این گروه بشیم
البته الان که سرورهاشون مشکل دارند فکر کنم کار ایرانیا است![]()
تو استیم اکانت داری عضو هستی؟نیستی اول عضو شو عضو که شدی رفتی وارد استیم شدی تب های بالا اسمتو میبینی روش یدونه کلیک کن و گزینه group رو انتخاب کن بعدش تو قسمت جستجو اسمی که هست رو تایپ کن میاره بعدش join شو
pes 2015 iranian group
ای دی خودمم xps_mechanic هستش
این پیغامی هست که کونامی داده و گفته به وقت utc از 6_9 سیستم قطع خواهد بوئد الان 9:37 هستش نیم ساعتم گذشته احتمالا تا نیم یک ساعت دیگه مشکل حل بشه
Temporary Network Maintenance will be held during the below times:
06:00 - 09:00 21/11/2014(UTC)
Please note that the Online Service will be suspended during these times and maintenance may be extended if required. Thank you for your cooperation and understanding.
برای من این قسمت فی ل تره کل قسمت add frind , group ,.. ف ی ل ت ر است
برا ماهم فیلتره
فیلترو چی باز میکنه از اون استفاده کن تا بیاره
باشد تا رستگار شوید.
دوستان یک بار دیگه هم پرسیدم ولی جوابی نگرفتم، من روی این سیستم بازیهای سنگینی رو رو رزولوشن بالا اجرا کردم ولی این پس یه کمی کنده و لگ داره(چه آنلاین و چه آفلاین)، نرم افزار خاصی واسه کارت گرافیک باید نصب کنم؟
دوستان من با این سیستم حتی روی 1280*720 هم بازی برام روون اجرا نمیشه و کمی کنده، مشکل از کجاس؟ برنامه ی جانبی باید واسه گرافیک نصب کنم؟ directX نصبه
![]()
تو انلاین برا ماهم کنده ولی تو افلاین نه خوبه میخوای ببر سرعت بازی رو تو +2 ببین چی میشه
این مشخصات باید مثه ساعت کار بدون کوچکترین لگ و کندی
اگه درست نشد برمیگرده به سیستم عامل و برنامه های جانبی که داری
من عضو گروه شدم حالا تو بازی چیکار کنم تا پیداتون کنم شما یا یکی از اعضای گروه رو مثلا؟
متو منوی بازی میری قسمت
friendly match lobby
بعدش که وارد شدی 10تا 15 تا سرور میبینی که اگه بخوای با بچه های گروه و ایرانی ها بازی کنی سرور EU 01 NL رو انتخاب میکنی هم خلوته هم میشه راحت همو پیدا کرد
بهدش یه روم میسازی داخل این سرور ها گزینه هست به نام ایجاد روم
انتخاب میکنی اگه دوست داشتی مزاحم نداشته باشی یه پسوردم میزنی بهش و به دوستتت که میخواهی باهاش بازی کنی میگی تا اونم بیاد رمز مورد نظرو بزنه بعدش برید باهم صفا سیتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)