این ایکس مود اون جمله مجازیش برای من درسته ولی اون قسمت نیروی بی نهایت اصلا غیر فعاله چه توی وار چه اتک معمولی اخرین آپدیت هم هست هم بازی هم مود
کسی این مشکل رو نداره؟
این ایکس مود اون جمله مجازیش برای من درسته ولی اون قسمت نیروی بی نهایت اصلا غیر فعاله چه توی وار چه اتک معمولی اخرین آپدیت هم هست هم بازی هم مود
کسی این مشکل رو نداره؟
روی اندروید ؟
کدوم ورژن ؟ برای من 2.6.3 هست این گزینه رو نداره
بله اندروید
آخرین ورژنه کلا بعد از آپدیت بازی این گزینه اضافه شده که با هر نیرویی که بخوای میتونی حمله کنی درجا هم ساخته میشه و نامحدود برای تست ترکیب سربازها عالیه
ولی غیر فعاله برای من![]()
سلام کلا تو این نسخه جدید کلش (7.1.1) ایکس مود یه سری از کارایی هاشو از دست داده مثلا سربازای توی کستلو نشون نمیده و ...
باید منتظر نسخه جدید ایکس مود بشیم شاید درست بشه![]()
با آپدیت بازی کلا از کار افتاد
توی ایکس مود باید خودتون نیروی کلن کستل رو هرچی میخواین پر کنید (کلن حریف) تله هارو هم که با گذاشتن اولین نیرو پدیدار میشن
این اپدیت جدیدی که اومد که هزینه و زمان بالون و هوگ رایدر نصف شد. این دائمیه یا مثل اون موقع که بربر و دراگ زمانشون پنج برابر کم شد موقتیه؟
آپدیت نبود طرح بود چند روزی هست برداشته شدههیچکدوم دائمی نیستن خیالت راحت
دوستان با 3g همش علامت وای فای میاد.حالا سوالم اینه چطور DNS اینترنت سیمکارت رو تغییر بدم؟
دوستان كجا ميتونم اكانتم رو بفروشم؟ قبلا توي پرشيان تولز ميشد ولي الان زده ممنوعه.چي كار كنم؟
Sent from my iPad using Tapatalk
من از وقتی اومدم تون هال 9 نمیتونم اتک بزنم هه قوی هستن.عادت به دزدی داشتم .حالا بازیم کلا استپ شده نمیتونم پول جمع کنم.چیکار کنم؟
همه xbow دارن .inferno دارن . بدجور گیر کردم تون هال 8 که بودم خیلی راحت اتک میزدم الان نمیدونم چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)