سلام دوست خوبم... آره من میدونم که اونا خیلی عالی هستن مخصوصا اونی که خدمتت دادم اما من مشکلم اینه گوشم حساس و نمیتونم هدفونهای که تو گوش میره رو استفاده کنم الان یه JVC هم دارم از همون مدل اما چون گوشم حساسه اذیت میشه نمیتونم استفاده کنم...
سلام دوست خوبم... آره من میدونم که اونا خیلی عالی هستن مخصوصا اونی که خدمتت دادم اما من مشکلم اینه گوشم حساس و نمیتونم هدفونهای که تو گوش میره رو استفاده کنم الان یه JVC هم دارم از همون مدل اما چون گوشم حساسه اذیت میشه نمیتونم استفاده کنم...
Last edited by dooste.man83; 25-09-2010 at 16:25.
مبارک باشه دیگه زدی رو دست همه گرونترین های هر مدل رو خریدی امیدوارم خوب برات کار کنه.
من نمیدونم اخرش میخوای به چه نتیجه ایی برسی انقدر گیر نده این اسامی و وازه ها توسط همین مردم گذاشته شده و برای خیلی جاها میشه استفاده کرد(اگه معنیش بخوره) مثل سری HD سنایزر که مخفف همین وازه هست. مهم نیست مهم این که منظور رو به هم برسونیم.
ویرایش نقل قول اشتباه تصحیح شد.
Last edited by peaceful1; 25-09-2010 at 20:10.
پسر خوب flack کیفیتش 320kb/s نیست ! ... شما که ترنس باز هستی باید بهتر بدونی!
البته مثل اینکه زدی تو کار deadmau5 ! ...
بله میدونم flack چیه ولی mp3 player l من که ساپورت نمیکنه
good luck
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
بله شما درست میفرمایید جناب ! e5 چی شد؟
سلام ،
خوب اچ دی مخفف این هست دیگه :
که به فارسی میشه بالاترین وضوح ! حالا چه صدا چه تصویر !What is High-Definition Music?
اگه میگفتم اچ دی فیلم بعله میشه بالاترین وضوح فیلم !
اینه
!
ممنون ...خوب سیستمو آپدیت کردم تو این یک ماه
cowon j3 +AKG 142HD+AKG K319
pc speaker = logitech z-5500
Last edited by dooste.man83; 26-09-2010 at 00:21.
logitech z-5500
![]()
البته کارت صدام یک دونه CRATIVE X-FI PLATINUM هستش![]()
کلا من عاشق صدای با کیفیتم...بنظر من که ارزشش رو داره ...تفریحات سالم که میگن همینه دیگه...![]()
Last edited by dooste.man83; 26-09-2010 at 01:11.
سلام
من می خوام یه هدفون EP-630i بخرم چون هدفون که با سانسا کلیپ هست کوتاهه !!
تاثیر استفاده از این دو هدفون محسوس هستند؟ (منظورم مقایسه هدفون استوک سانسا کلیپ با ep-630i روی پلیر کلیپ هست)
در ضمن چون در آینده ممکنه یه pmp بگیرم انتخاب خوبیه این هدفون یا نه؟
گرچه تو رویو ها خیلی در موردش خوب گفته بودند ولی می خواستم بدونم کسی مستقیما روی هم سانسا کلیپ و هم مثلا کوون تست کرده یا نه؟
با تشکر
Last edited by zahedy2006; 29-09-2010 at 23:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)