یه مشکل دیگه هم داریم اگه واقعا بخواهیم مربی صاحب نامی بیاریم مطمئن باشین اون مربی قبلش یه تماس با کیروش میگیره و باهاش مشورت میکنه و کیروش هم چون با ما به توافق نرسیده کم نمیزاره و حسابی از خجالت فدراسیون درمیاد ...
یه مشکل دیگه هم داریم اگه واقعا بخواهیم مربی صاحب نامی بیاریم مطمئن باشین اون مربی قبلش یه تماس با کیروش میگیره و باهاش مشورت میکنه و کیروش هم چون با ما به توافق نرسیده کم نمیزاره و حسابی از خجالت فدراسیون درمیاد ...
واسه پول مطمئن باش مورینیو هم میاد
موقعیت سیاسی ایران هم رو به بهبود هست و کم کم میشه انتظار داشت پای مربی بزرگ هم باز بشه به ایران
من نیمه پر لیوان رو مبینم گرچه اون نیمه خیلی کمه
ولی در کل امیدوارم کیروش بمونه چون تا بیاد مربی بزرگ بیاد و بازیکنارو بشناسه و .. 2018 پر
البته همه چیز هم به این سادگی نیست دوست من .....یادمه قطر که از هر نظر اوضاعش هم از ما بهتره پیشنهادی نجومی به پپ گواردیولا داد اما
پپ قبول نکرد
كدام دستور كفاشيان اردوی تيمملی را به هم ريخت؟/ گرمکنها و لباس تمرینها را جمع کنید برای اردوی بعد!
.............................................
وبسایت رسمی برنامه نود - در آخرین روز اردوی ایران در سوئد اتفاقی افتاد که باعث دلخوری شدید اغلب بازیکنان بود. در واقع آن اتفاق باعث شد تا ملیپوشها دوباره ماجرای البسه بیکیفیت تیمملی را پیش بکشند و به انتقاد از کفاشیان، وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال بپردازند.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از خبرورزشی،داستان از اين قرار است كه پيش از آخرين شام تيمملي در سوئد، علي كفاشيان با چند مسئول تيمملي تماس ميگيرد و به آنها ميگويد: «وضع مالي خراب است. گرمكنها و لباسهاي تمريني بچههاي تيمملي را جمع كنيد و به آقاي ابراهيمي تداركاتچي تيمملي بدهيد تا بشويد و براي اردوي بعدي كنار بگذارد.» دو مسئول تيمملي هم پيش از صرف شام، ميگويند رئيس فدراسيون فوتبال تماس گرفته و گفته بايد لباسها را هنگام خروج از هتل، به آقاي ابراهيمي بدهيد تا آنها را براي اردوي بعدي آماده كند. اين دستور به مذاق بازيكنان خوش نميآيد و همه اعتراض ميكنند. در اين بين يكي از بازيكنان ميگويد:«اين لباسها مگر چقدر قيمت دارد كه اين رفتارها را ميكنند؟
.................................................. .....
حالا خوب است لباسها قلابي است و در منيريه دوختهاند. هركس دوست دارد لباسها را با خودش ببرد.» بدين ترتيب هيچيك از بازيكنان تيمملي به اين دستور توجهي نميكنند و لباسها را با خود ميبرند. مسئولان تيمملي از جمله طباطبايي مدير مالي فدراسيون كه حامل اين پيغام بودند، سريعاً به كفاشيان اطلاع دادند كه بازيكنان به چنين دستوري عمل نكردهاند. در لحظاتي كه آنها پيغام رئيس را به بازيكنان ميدادند كارلوس كروش در رستوران هتل حضور نداشت اما پس از آن بازيكنان اين مسئله را با او در ميان گذاشتند كه كروش برآشفت و حتي با عصبانيت گفت: «اين چه وضعي است؟ اصلاً چرا به بازيكنان چنين حرفي را ميزنيد؟!
................................................
به جاي اينكه به بازيكنان پاداش بدهيد و از آنها تشكر كنيد، چنين رفتاري ميكنيد؟» البته اين اتفاقي جديد در تيمملي نيست. تا همين چند وقت پيش، پس از بازيهاي تيمملي سبدي بزرگ در وسط رختكن تيمملي ميگذاشتند تا بازيكنان لباسهاي خود را داخل اين سبدها بريزند و براي بازي بعدي، دوباره همانها را بپوشند. در واقع بازيكنان اجازه نداشتند حتي پيراهن خود را با بازيكنان حريف عوض كنند يا به طرفداري بدهند. كفاشيان در اردوي سوئد كمي تخفيف قائل شد و به بازيكنان اجازه داد پيراهن بازيها را براي خود بردارند ولي لباس تمريني و گرمكنها را برگردانند ولي بازيكنان به اين دستور توجهي نكردند.
.........
خودم: جریان این فوتبال ما هیچ وقت درست نمیشه .....حالا هی بیان نظر راجب سرمربی تیم ملی بدین
مشکلاتی که حتی یه کشور فلک زده افریقایی هم فدراسیون فوتبالش نداره .![]()
پيشنهاد من اينه كه 4 تا مربي وطني دوست داشتني و بسيار با كيفيت و داراي مدرك مربي گري A در سطح جهاني رو با هم بيارن واسه تيم ملي !
خداد غريزي - مايلي جديد - فلكي - ژنرال
غريزي كه هنوز كوچولوه رنگش قهوه اي روشنه ولي بقيه قهوه اي تيره. خلاصه تركيبشون يه رنگ قهوه اي خاص ميده به تيم ملي...
اگه در اینده امثال مهدوی کیا و وحید هاشمیان که در حال حاضر اول راه مربی گری هستن مربی تیم ملی بشن دیگه لازم نیست مربی خارجی هم بیاریم . ولی متاسفانه حتی دست اونا رو هم از تیم ملی کوتاه میکنن .
فعلا اون 4 نفري كه اسم بردم تيم ملي از باباشون بهشون به ارث رسيده تا اينا هستن جايي واسه بقيه مربيا چه داخلي چه خارجي وجود نداره اگه بيان هم اينقدر سنگ ميندازن كه طرف فرار كنه بره. بلايي كه سر كيروش آوردن...
اگر فرض كنيم كه كيروش به خواست خودش و به دليل كمبود امكانات و حمايت نشدن از طرف مربيان داخلي تصميم گرفته كه بره پس هر مربي خارجي ديگه اي بيارن عاقبتش ميشه همين... مربي حرفه اي امكانات حرفه اي ميخواد
من به شخصه هر مربي ديگه اي بعد از كيروش كه اين وضعيتو ببينه و بازم بياد به عقل و كيفيتش شك ميكنم!
یه مربی "خارجی" (تعبیر خارجی از همین دیار افعانستان می تونه باشه تا گرینلند !) می خوان که اولا خیلی پول نخواد ! تا حدی باشه که به آقای قلعه بر نخوره هی بیاد بگه شفاف سازی کنید شفاف سازی کنید؛ من اینقدر گرفتم، این چقدر گرفته ؟! خلاصه آدم قانعی باشه. از آبدارچی فدراسیون تا وزیر ورزش اگه انتقادی نصیحتی چیزی داشتن با جان و دل گوش کنه چون به هر حال همه اونا حوزه وظایف خودشون رو می دونن، سرمربی هم باید بدونه و به حرف هاشون گوش کنه. ریخت و پاش نکنه، چه دلیلی داره اردوهای خارجی بره؟ این همه مناطق خوش آب و هوا تویه ایران خودمون داریم، اردو برن اونجا با زیرانداز و کاهو و ترشی و تخمک و اینا ! بازی های تدارکاتی خوب و ایده آل با تیم های منطقه داشته باشه، چه اشکالی داره؟ به هر حال تاجیکستان و مالدیو و برونئی هم صاحب فوتبال هستند (صاحب نه صاحب !!). برای دعوت بازیکنان حتما و حتما از سرمربی تیم ها اجازه بگیره، با تیم امید و جوانان و نوجوانان و نونهالان هم هماهنگ باشه مبادا در تلاششون برای صعود نکردن به بازی های المپیک و غرب آسیا و جنوب غرب آسیا و کشورهای اسلامی و کشورهای اسلامی جنوب غرب آسیا و اینا با مشکل مواجه بشن ! و در ازای دادن این همه امکانات، حتما تیم رو به جام جهانی ببره، در جام جهانی هم حتما از گروهش صعود کنه ! دفاع هم ممنوع ! اصلا دفاع در فوتبال ایران معنا نداره، فقط باید حمله کنه !
کیروش میخواهد زرنگی کند اما ما زرنگتریم
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، علی کفاشیان درباره آخرین وضعیت مذاکره با کارلوس کیروش به خبرنگاران گفت: با کیروش جلسهای داشتیم و من اعلام کردم که فدراسیون کماکان پایبند اجرای قرارداد منعقده با ایشان است و هیات رییسه فدراسیون هم بر اجرای قرارداد تاکید دارد. ضمن این که ما تا شروع رقابتهای انتخابی جام جهانی 45 روز بیشتر وقت نداریم.
وی افزود: اگر میخواستیم کیروش را برکنار کنیم، بعد از جام جهانی با او قرارداد نمیبستیم. اکنون حدود پنج شش ماه از جام جهانی گذشته است و ما میخواهیم که کی روش در تیم ملی بماند، اما اگر ایشان اصرار دارد که جدا شود، باید طبق مفاد مندرج در قرارداد عمل کنیم.
رییس فدراسیون فوتبال همچنین گفت: کیروش پس از اتفاقات دیروز ناراحت شد و رفت، اما سپس به من ایمیل زد و پرسید که چه کار باید بکند. من هم امروز طی نامهای رسمی به او همین موارد را اشاره کردم و گفتم که از کارش رضایت داریم و طبق مصوبه هیات رییسه میخواهیم در ایران بماند.
کفاشیان گفت: اگر کیروش نهایتا تصمیم بگیرد که از ایران برود و قراردادش به صورت توافقی لغو شود ما مجبوریم به سراغ گزینههای دیگر برویم. زمان کم است و ما هم از این موضوع ناراحت هستیم و چارهای هم نداریم.
وی در پاسخ به این سوال که جایگزین کیروش از میان گزینههای خارجی انتخاب میشود یا داخلی؟ پاسخ داد: ترجیح فدراسیون فوتبال این است که از مربیان خارجی استفاده کنیم که هم طراز با کارلوس کیروش باشند. به هر حال ما عملکرد مربیان را باید ملاک قرار دهیم و انتخاب خوب و درستی داشته باشیم.
رییس فدراسیون فوتبال با بیان این که همکاری فدراسیون و شرکت آل اشپورت ادامه می یابد؟ درباره شایعاتی مبنی بر لغو این همکاری، اظهار کرد: آل اشپورت نامهای گلایهآمیزی را برای فدراسیون فوتبال ارسال کرده بود و اعلام کرده بودند که جواد نکونام در مصاحبه اش با برنامه «90» با انتقاد از توپ ها و پیراهنهای این شرکت به آنها توهین کرده است. من صحبتهایی که نکونام انجام داد را به صورت کامل نشینده بودم، اما به آنها گفتیم نکونام که الان دیگر کاپیتان تیم ملی نیست و بنابراین زیر نظر ما هم کار نمیکند. او در یک باشگاه خارجی بازی میکند. ما جواب آل اشپورت را دادیم و اعلام کردیم که از البسه و توپهای که در اختیار تیم ملی قرار میدهند رضایت داریم. مسلما توپهایی که آنها به سازمان لیگ میدهند ارتباطی به البسهای که این شرکت به فدراسیون میدهد ندارد و قرار شد ما همکاریمان را با این شرکت ادامه دهیم.
کفاشیان در واکنش به این که ظاهرا کارلوس کیروش از فدراسیون خواسته است تا قراردادی با شرکت آدیداس بسته شود گفت: کیروش فعلا بحث ماندن یا نماندن خودش مطرح است. موضوع لباسهای تیم ملی مربوط به فدراسیون فوتبال است و اگر مشکلی هم باشد برای ماست. کیروش در این گونه موارد دخالتی نکرده و نمیکند و مسئولیتها مشخص است. مسئولیت او هم به مسائل درون زمین مربوط میشود. او هیچ صحبتی درباره کمپانی خاصی صحبت نکرد.
رییس فدراسیون فوتبال در واکنش به این که ظاهرا کیروش نمی خواهد برخی از مسئولان فدراسیون از جمله دبیر کل دخالتی در کارش داشته باشند و این به خاطر ناراحتی از صحبتهای علیرضا اسدی است؟ گفت: خیر! انتقادی مطرح شده بود که بالاخره انتقاد کردن طبیعی است. نباید این گونه موارد بهانه ای برای یکسری از تصمیمات شود. فدراسیون به تعهداتش در قبال کارلوس کیروش پایبند است و ما اکنون منتظر پاسخ مکتوب کیروش هستیم.
در ادامه خبرنگاری از کفاشیان پرسید که آیا حضور نیافتن کیروش در جلسه امروز حاوی پیام خاصی است؟ وی پاسخ داد: دیروز چند ساعت با هم حرف زدیم و دیگر حرفی برای زدن باقی نمانده است که کیروش بخواهد باز هم به فدراسیون بیاید. روز چهارشنبه به نتیجه خاصی رسیدیم و با این حال باز هم کیروش پرسید که باید چه کار کند و امروز من با نامه جوابش را دادم. دیگر نیازی به جلسه نیست. کیروش باید تصمیم بگیرد که با ما ادامه میدهد یا قراردادش را لغو میکند. در هر دو حالت هم باید طبق قرارداد عمل کنیم.
رییس فدراسیون فوتبال درباره درگیری لفظی روز چهارشنبه کیروش و ترابیان نیز گفت: کیروش از زمانی که ترابیان سرپرست تیم ملی بود از او ناراحتی به دل داشت و در شرایط کنونی که باید آرامش حاکم باشد کسی از قول ترابیان مطلب اشتباهی را به کیروش گفته و او را ناراحت کرده است. کسانی که این حرف اشتباه را به کیروش رساندهاند شیطنت کردهاند.
کفاشیان همچنین درباره گزینههای احتمالی جانشینی کیروش نیز گفت: اولویت ما مربی خارجی است. البته در زمانی که کیروش مربی تیم ملی است، نمیتوانیم با فرد دیگری مذاکره کنیم، چون باعث ناراحتی میشود، اما گزینههای وجود دارند همان طور که کیروش وقتی به ایران آمد یکی از گزینههای ما بود و توانست با عملکردش محبوبیت ایجاد کند.
در ادامه خبرنگاری به کفاشیان گفت که به نظر میرسد کیروش به دنبال این است که فدراسیون فوتبال ایران او را اخراج کند تا بتواند تمام پولش را بگیرد؟ کفاشیان پاسخ داد: ما این را میدانیم. او میخواهد با این کار زرنگی کند، اما ما هم زرنگ هستیم!
رییس فدراسیون فوتبال در پایان درباره احتمال جایگزینی شرکت آدیداس به جای آل اشپورت برای تامین البسه تیم ملی گفت: باید نماینده این شرکت به ایران بیاید تا صحبت کنیم. آن وقت شرایط تمام شرکتها را مقایسه و هر کدام بهتر بود انتخاب میکنیم.
===
نمی دونم چرا هر وقت این کفاشیان مصاحبه می کنه حرف هایی می زنه که آدم شاخ در میاره ! نمیشه هم چیزی نگفت !
خدا کنه اینطوری باشه ! ولی یه دفعه دیدین در آینده ای خیلی نزدیک به " دلایلی" این سرمربی خارجی هم طراز با کیروش، تبدیل شد به مایلی کهن ! چطوری؟ به سبک فدراسیون نشینان ایرانی !!ترجیح فدراسیون فوتبال این است که از مربیان خارجی استفاده کنیم که هم طراز با کارلوس کیروش باشند.
عجب !! سوالات :من صحبتهایی که نکونام انجام داد را به صورت کامل نشینده بودم، اما به آنها گفتیم نکونام که الان دیگر کاپیتان تیم ملی نیست و بنابراین زیر نظر ما هم کار نمیکند. او در یک باشگاه خارجی بازی میکند. ما جواب آل اشپورت را دادیم و اعلام کردیم که از البسه و توپهای که در اختیار تیم ملی قرار میدهند رضایت داریم. مسلما توپهایی که آنها به سازمان لیگ میدهند ارتباطی به البسهای که این شرکت به فدراسیون میدهد ندارد و قرار شد ما همکاریمان را با این شرکت ادامه دهیم.
1- مگه آقای کفاشیان در همون برنامه حضور نداشتن ؟! حتی فکر کنم قبل از تماس تلفنی با نکونام در برنامه بود ! چطور همه صحبت های نکونام رو نشنید؟
2- مگه همونجا کلی از جواد نکونام تعریف و تمجید نکرد و نگفت ما خداحافظی تو رو قبول نداریم ؟!!! حالا یه دفعه غریبه شد؟
3- مگه این بار اول هست از این کمپانی از طرف بازیکنان گلایه میشه ؟ تیموریان و دژاگه و ... بازیکن تیم ملی نیستن ؟!
با این همه انتقاد همچنان میگن ما راضی هستیم ! این کفاشیان بی نظیره؛ خیلی عذر می خوام ولی میشه در برنامه کلاه قرمزی یه شخصیت کامل واسش خلق کرد !!
من لذت می برم اینقدر کفاشیان به شرح وظایف مربی تیم واقف هست و مسئولیت خودش و مربی رو می دونه !موضوع لباسهای تیم ملی مربوط به فدراسیون فوتبال است و اگر مشکلی هم باشد برای ماست. کیروش در این گونه موارد دخالتی نکرده و نمیکند و مسئولیتها مشخص است. مسئولیت او هم به مسائل درون زمین مربوط میشود. او هیچ صحبتی درباره کمپانی خاصی صحبت نکرد.
حالا اینجا انتقاد یه چیز طبیعی شد !! شرح وظایف؟ کشک !خیر! انتقادی مطرح شده بود که بالاخره انتقاد کردن طبیعی است. نباید این گونه موارد بهانه ای برای یکسری از تصمیمات شود. فدراسیون به تعهداتش در قبال کارلوس کیروش پایبند است و ما اکنون منتظر پاسخ مکتوب کیروش هستیم.
با همین زرنگ بازی هاتون ورزش این مملکت رو به این حال و روز انداختین ...ما این را میدانیم. او میخواهد با این کار زرنگی کند، اما ما هم زرنگ هستیم!
خوشحالي ايران از صعود استراليا و عراق
رنکینگ سرنوشت ساز فیفا اعلام شد
فيفا بنا بر سنت هر ماهه رده بندي ماهيانه برتر تيم هاي جهان را اعلام کرد. رده بندي اي که ايران در آن کماکان تيم اول آسياست و در جهان هم به رده چهلم صعود کرده است.
به گزارش "ورزش سه"، رده بندی این ماه از آن جهت اهمیت دارد که گروه بندی مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 براساس آرایش تیم ها در جدول این ماه انجام خواهد گرفت و ایران امیدوار بود که حریفان قدرتمندی مثل استرالیا که در رده های پایین تر جدول حضور داشتند، به جمع 8 تیم برتر آسیا صعود کنند که این اتفاق افتاده است و تیم عراق، چین و استرالیا به قافله 8 تیم اول پیوسته اند.
در منطقه آسیا ایران با 489 امتیاز صدرنشین است و ژاپن (614 رده پنجاهم جهان)، کره (585 رده پنجاه و هفتم جهان)، استرالیا (531 رده شصت و سوم جهان)، امارات (501 رده شصت و هشتم جهان)، ازبکستان(476 رده هفتاد و سوم جهان)، چین 408 (رده هشتاد و دوم جهان)، عراق (385 رده هشتاد و ششم جهان)، عربستان سعودی (349 رده نود و پنجم جهان) و عمان (341امتیاز رده نود و هفتم جهان) 10 تیم برتر آسیا را تشکیل می دهند.
در رده بندی کلی آلمان با 1647 امتیاز صدرنشین است و آرژانتین با 1490 امتیاز در رده دوم قرار دارد. در بین 10 تیم اول بلژیک و برزیل با صعودهای یک پله ای به رده سوم و پنجم جدول صعود کرده اند. بلژیک با 1457 امتیاز تیم سوم، کلمبیا با 1412 امتیاز تیم چهارم و برزیل با 1354 امتیاز تیم پنجم جدول است. هلند (1301)، پرتغال (1221)، اروگوئه (1176)، سوئیس (1135) و اسپانیا (1132) تیم های ششم تا دهم جدول هستند.
فرانسه و ایتالیا با سه پله سقوط از جمع 10 تیم برتر جهان خارج شده و در رده یازده و سیزده قرار دارند و انگلستان هم تیم چهاردهم جدول است و شیلی با دو شکست مقابل ایران و برزیل یک پله سقوط کرده و در رده شانزدهم جدول است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)