تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 249 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بالاخره پروین داره به آرزوی دیرینش می رسه!!!! اه اه پست و مقام به هر نحوی
    مدیر عاملی بعد از سردار سخته، هم بدلیل مدیریت خوب سردار که مدیرهای بعد از خودش رو تحت الشعاع قرار میده، و هم اینکه طرفداری تیم مخالف رفتن سردار هستن، همون بلایی که سر استیلی بعد دایی اومد، سر مدیر بعد از سردار هم میاد

هر کی بیاد محبوبیتش کم میشه، حتی اگه علی پروین باشه

کلا" هر تغییری در کادر مدیریتی و مربیان دشمن شاد کن هست

--------------

من از دست سردار هم شاکی ام! این قر و فر ها چیه هی استعفا استعفا! انگار سی و اندی سال تو این مملکت مدیریت نکرده و از خارج اومده، آخه بابا همینی که هست، ایرانه دیگه، همه چی مون به هم میاد، تویی که مدیر خوبی هستی ، انتظار ازت بیشتره!

خداحافظی توی اوج اینجوریا نیست سردار!!!!
    Last edited by fishdilo; 18-12-2013 at 01:07. دليل: اضافه کردن بند آخر

2. 5 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر من:
    با اومدن پروین و با توجه به اختلافات قدیم دایی با پروین وضع تیم بهم میریزه.حالا که داره تیم نتیجه میگیره و خوب بازی می کنه نباید این اتفاق می افتاد
    اولین کسانی هم که پاشون به باشگاه باز میشه خوردبین،ابراهیمی،کماسی،مح مد پروین خواهد بود و شعارهای معنی دار روی سکوها

4. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظر من:
    با اومدن پروین و با توجه به اختلافات قدیم دایی با پروین وضع تیم بهم میریزه.حالا که داره تیم نتیجه میگیره و خوب بازی می کنه نباید این اتفاق می افتاد
    اولین کسانی هم که پاشون به باشگاه باز میشه خوردبین،ابراهیمی،کماسی،مح مد پروین خواهد بود و شعارهای معنی دار روی سکوها
    یعنی سردار خودش نمی دونه که با رفتنش چه بلایی سر پرسپولیس خواهد اومد؟!

یا قرار هست بزارنش کنار و برای همین داره پیش دستی میکنه؟!

یا یه عده لاشخور همین که دیدن پرسپولیس یه تیم شیش دانگ شده، ادعای مالکیتشون گل کرده و ذیحق شدن؟! از اون موقع هایی که یه چیزی صد تا صاحاب پیدا میکنه!

یعنی الان اعصاب معصاب داغونم ها!!!!

6. 5 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دايي: فيرات قصاص قبل از جنايت مي‌کند

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر بچه‌ها در بازي فردا خودشان باشند 3 امتياز را از سايپا مي‌گيريم.
    علي دايي در کنفرانس خبري قبل از ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و سايپا در خصوص اين ديدار گفت: همه بازي‌هاي ليگ سخت است و سايپا هم تا اينجا نشان داده که تيم خوبي است و نتايج خوبي هم که گرفته و نشان‌دهنده اين موضوع است. ما در دور رفت در کرج به اين تيم باختيم و فردا مي‌خواهيم ‌آن بازي را جبران کنيم. تمرينات خوبي هم انجام داديم و بازيکنان به هماهنگي کافي رسيده‌اند و فکر مي‌کنم اگر بچه‌ها در بازي فردا خودشان باشند 3 امتياز اين بازي را مي‌گيريم البته باز هم اشاره مي‌کنم که سايپا تيم بزرگ و خوبي است که از مربي خوبي هم بهره مي‌برد اما هدف ما 3 امتياز اين بازي است تا جايگاه خودمان را در جدول رده‌بندي حفظ کنيم.

به گزارش فارس، سرمربي پرسپوليس درباره اينکه پرسپوليس براي بازي فردا مصدوم يا محرومي دارد،اظهار داشت: مصدوم داريم، اميد عاليشاه بازيکن مصدوم ماست اما خوشبختانه بازيکن محروم براي بازي فردا نداريم.

دايي در ادامه اين نشست خبري در پاسخ به سؤال خبرنگاري که درباره تغيير مديريت اين باشگاه از وي پرسيده بود، گفت: من سرمربي تيم هستم و به مسائل مديريتي کاري ندارم، اين صحبت‌ها شايعه است و هر زمان که به قوت نزديک شد درباره‌اش صحبت مي‌کنيم. اينکه گفته مي‌شود بعضي‌ها نامه داده‌اند يا نداده‌اند به من ارتباطي پيدا نمي‌کند. شايد آقاي پروين بخواهد به خيلي‌ها نامه بدهد، اين موضوع چه ربطي به من دارد؟ من کاري به اين حرفها ندارم.

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينکه 3 بازيکن اين تيم به تيم ملي زير 22 سال دعوت شدند و دايي قصد همکاري با اين تيم را دارد يا نه افزود: بازي تيم زير 22 سال با کره و اردوهاي اين تيم به من ارتباطي پيدا نمي‌کند. درباره چيزي هم که شما مي‌گوييد بايد بگويم هر زمان نامه‌اي در اين خصوص به من رسيد درباره‌اش فکر مي‌کنم و بعد نظر مي‌دهم.

علي دايي درباره اينکه از اين نمي‌ترسيد بازيکنانتان که در بازي قبل 6 گل به مس کرمان زده‌اند دچار غرور شوند هم ادامه داد: مگر قرار است هر تيمي 6 گل بزند دچار غرور شود؟ مطمئنا همان شب ما و بازيکنان بازي با مس را فراموش کرديم و آن بازي براي ما تمام شد. الان هم تمرينات خوبي انجام مي‌دهيم و بارها گفته‌ام که فوتبال قرار نيست هميشه روي خوشش را به ما نشان دهد. اگر يک ذره سعي و تلاش نکنيم ضرر مي‌کنيم. ما مي‌خواهيم بازي خوبي انجام دهيم تا بازي ما با مس در ذهن هوادارانمان خراب نشود. نمي‌خواهيم فکر کنند که آن بازي فقط يک حادثه بوده است.

دايي در پايان اين نشست خبري در خصوص صحبت‌هاي فيرات سرمربي سايپا مبني بر اينکه داور در بازي فردا تحت فشار است، تصريح کرد: فيرات نظرش را گفته اما به نظرم نبايد قصاص قبل از جنايت کرد چون اين کار درست نيست. من که بعد از جنايات حرف مي‌زنم گردنم را مي‌زنند! حالا اينکه مي‌گويند داور تحت فشار است شايد به اين خاطر باشد که آقايان علم غيب دارند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

کاش این اتفاقات رو تیم تاثیر نذاره
    این قضیه شکایت علی پروین چیه؟ چی شده مگه؟
    رفتن سردار هم انگار قطعی شده

10. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

والا به خاطر دفاع قاطع دایی تو 90 که داشت پته تون رو می ریخت رو آب مجبور شدید حکم رو برگردونید خخخخخخ

مخصوصا" اونجایی که تو حکم قلعه نویی و دایی وحدت رویه نداشتید و یجا با استفاده از احکام مدنی رای داده بودید و یجا با احکام کمیته انضباطی

از طرفی دایی گفت که قاضی مبنی رو بر خوش بینی میذاره و نه بدبینی، شما غش کردن رو با بدبینی داوری کردید و مبنی رو بر خوش بینی نذاشتید، در حالی که من فردای همون روز گفته ام که قهرمانی سر تیم فوتسال پرسپولیس مشهد سر ما رو برید

خلاصه خودشون رو خراب کردن با این حکم دادن و برگردوندنش

شیره علی دایی شیره سردار
    Last edited by fishdilo; 18-12-2013 at 20:02.

12. 3 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اتفاقات اخیر پرسپولیس به نقل از صفحه هواردان علی دایی در فیض بوک

خلاصه عملکرد سردار به نقل از کانون هوادارن پرسپولیس

14. 7 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

والا به خاطر دفاع قاطع دایی تو 90 که داشت پته تون رو می ریخت رو آب مجبور شدید حکم رو برگردونید خخخخخخ

مخصوصا" اونجایی که تو حکم قلعه نویی و دایی وحدت رویه نداشتید و یجا با استفاده از احکام مدنی رای داده بودید و یجا با احکام کمیته انضباطی

از طرفی دایی گفت که قاضی مبنی رو بر خوش بینی میذاره و نه بدبینی، شما غش کردن رو با بدبینی داوری کردید و مبنی رو بر خوش بینی نذاشتید، در حالی که من فردای همون روز گفته ام که قهرمانی سر تیم فوتسال پرسپولیس مشهد سر ما رو برید

خلاصه خودشون رو خراب کردن با این حکم دادن و برگردوندنش

شیره علی دایی شیره سردار
    کلا اگر میخواستن دایی رو به خاطر اون مصاحبه بعد از بازیش محروم کنن باید خیلیها رو محروم میکردن
    مثل جلالی مثل ماجدی مثل مدیر عامل تراکتور و...
    اینا کلا یه چیزیشون میشه به قول دایی اگر رسانه ها نبودن دایی رو یه نیم فصل محروم میکرد تا خیال همه راحت بشه
    ولی حالگیریاشون به اینجا ختم نمیشه

مثلا شما بعد از بازی با سپاهان و مصاحبه دایی بر علیه داوری تغییر رفتار کارشناسای داوری رو به شکل مسخره ای شاهد هستید
    الان با کوچکترین برخوردی از اصفهانیان تا بهمانیان میان میگن اینجا داور به سود پرسپولیس سوت زده
    یعنی الان حاضرن داورای خودشون رو زیر وسال ببرن اما ثابت کنن داورا به سود پرسپولیس اشتباه میکنن
    نمونش همین کارشناسی داوری بازی با مس توی نود که واقعا خنده دار بود

شما فقط به نوع مصاحبه های اصفهانیان در مورد اشتباهات داوری دقت کنید
    هر تیمی به جز پرسپولیس باشه: نه داور درست گرفته
    اگر پرسپولیس باشه: داور کاملا اشتباه کرد

16. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

تا قبل از این علی پروین رو اسطوره باشگاه میدونستم
    ادما چهره واقیشونو اینجا نشون میدن:|
    بعد از سردار نوبت علی دایی هم میرسه...

18. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تا قبل از این علی پروین رو اسطوره باشگاه میدونستم
    ادما چهره واقیشونو اینجا نشون میدن:|
    بعد از سردار نوبت علی دایی هم میرسه...

پروین جزو اسطوره های پرسپولیس هست؛ ولی این کارش محبوبیتش رو کم خواهد کرد

هدایتی برای مالکیت پرسپولیس با ابزار پروین و قدرت مالی خودش همه کاری داره میکنه

پروین هم آرزوی دیرینه اش اینه که پرسپولیس مال اون باشه

متاسفانه زمان مربی گری پروین؛ پرسپولیس با وجود اینکه خوب نتیجه میگرفت و استعداد یاب خوبی بود پروین؛ اما پرسپولیس قشنگ بازی نمیکرد و تماشاگر پسند نبود ( تیکه سیستم علی اصغری ماله همون مواقع هست)

امیدوارم طوری بشه که فشار افکار عمومی از سنگ اندازی ها جلوگیری کنه

فردوسی پور میتونه با طرح سوال برنامه نود راجع به موافق یا مخالف بودن مردم با این تغییرات ؛ بانی خیر بشه

Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
    Last edited by fishdilo; 18-12-2013 at 21:57.

20. 3 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •