سلام.
ولا برای پخش avi من توی گوگل کمی انگلیسی سرچ کردم هر سایت خارجی که سر زدم دیدم گفتند امکان نداره .
باید این فرمت رو کانورت کنی به فرمت هایی که گوشی میشناسه :(
پس همه بی خیال شیم :(
سلام.
ولا برای پخش avi من توی گوگل کمی انگلیسی سرچ کردم هر سایت خارجی که سر زدم دیدم گفتند امکان نداره .
باید این فرمت رو کانورت کنی به فرمت هایی که گوشی میشناسه :(
پس همه بی خیال شیم :(
راست ميگيدا اصلا يادم نبود مي شه تبديل كرد به هر حال ممنون
از میشنوی تبدیل نکن! 2 روز اول بهت حال میده ولی بعدش سر یه چیزایی بهت گیر میده که بیخیالش میشی بر میگردونی به k750 سابق!
همون پلایر خودش از همه چیز بهتره ...اگه عشق واکمن داری توصیه میکنم با یه w700 عوضش کن
تو چه جاهایی گیر میده؟
من که هیچ مشکلی ندارم.فقط اوایلش از اینکه منوی شورتکات نداشتم ناراحت بودم که الان دیگه عادت کردم.
منم به همین نتیجه رسیدم.برای اینکه کیفیت زیاد کم نشه بهتره به Mp4 تبدیل کنیم.
دوستان عزيز
من مدتهاست يه مشكل دارم كه كسي نتونسته حلش كنه. اگه كسي راه حل رو مي دونه لطفاً راهنمايي كنه:
گوشي من از طريق اتصال به usb شارژ نميشه. (با pc ارتباط برقرار مي كنه اما شارژ نميشه). اين موضوع برام آزار دهنده هست. چون ميخوام گوشي رو دائم متصل به PC نگه دارم ولي وقتي اين كارو مي كنم، هر از گاهي شارژش تموم ميشه و مجبور ميشم قطع كنم.
كابل رو هم عوض كردم ولي جواب نداد.
كسي راه حلي برام داره؟
با تشكر
سلام به دوستان
من از یکی از بچه ها شنیدم نرم افزاری وجود داره که با اون میشه با دوربین گوشی اسکن کرد . می خواستم بدونم حقیقت داره و اگر دارین لینکش رو برام بزارین
ببخشید من می خواستم قاب گوشیم رو عوض کنم و نقره ای بزنم ولی میگن رو صداش تاثیر داره و کم می کنه راسته !!!
باز هم بايد بي جواب بمونم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)