تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 626 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد دارم برای یکی از اقوام این لپ تاپ رو بخرم که برای کار با 3dmax و autocad لازم داره
    در مجموع از دوستانی که این مدل رو خریدن مشورت می خوام که از لپ تاپشون کاملا راضی هستن؟
    و سوال دیگه اینکه دی جی کالا الان این لپ تاپ رو با گارانتی هماهنگ دارنه اما توی مشخصاتش نوشته بلوتوث نداره!!! این واقعیت داره؟
    ماشالا این تاپیک هم داره رکورد میزنه ، یادمه 3 -4 سال پیش کلوب N5010 رو راه انداخته بودم که بالای 400 تا صفحه شد آخرش خدا وکیلی هم لپ تاپ خوبی بود هنوز که هنوزه من هرروز یاهاش mw3 بازی می کنم و آخ نگفته
    یه جوون مرد پیدا شه جواب مارو بده
    سلام دوست عزیز
    من 3d رو تست نکردم اما اتوکد خیلی رون وراحت اجرا میشه.
    و با کانفیگ i7 هم فکر نمیکنم مشکلی با 3d داشته باشه.

ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2

2. این کاربر از msm_353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من 3d رو تست نکردم اما اتوکد خیلی رون وراحت اجرا میشه.
    و با کانفیگ i7 هم فکر نمیکنم مشکلی با 3d داشته باشه.

ممنون دوست عزیز
    اما سوال دومم رو جواب ندادی
    بلوتوث نداره این مدل؟ چرا توی دی جی کالا زده فاقد بلوتوث؟

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز یک صدا دیگه هم از بایوس فعال میشه که مربوط به وصل کردن وخارج کردن شارژره شاید شما اونو فعال کردی بهتره بری یه چک بکنی.

سلام.من اون گزینه که و توضیحاتش نوشته enable or disable beep alarm for external power supply changes فعال و غیرفعال می کنم.فکر کنم همونی باشه که شما میگی.پس صدایی که موقع روشن شدن لپ تاپ میاد مربوط به این نیست. اصلا لپ تاپ خود شما موقع روشن شدن یه صدای بوق آرومی میده یانه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز خواهشا بدون اینکه علمی داشته باشین حرفی نزینین خواهشا.دوست عزیز cpu شما از نسل ivy bridge هست که این نسل دارای یک پردازنده گرافیکیIntel HD 4000 میباشد پس 100% شما یک گرافیک جیفورس هم دارین.من قبلا هم گفتم که یه جوری در مورد این لپ تاپ صحبت نکنین که هر کی اومد داخل این تاپیک فک کنه که این لپ تاپ اشغاله.اخه دوست عزیز پس چرا دوستان دیگه ما این مشکل رو ندارن و الان فقط شما و یکی دو تا دیگه از دوستان این مشکل رو دارن.شما هم یکبار کامل همه گرافیک ها رو پاک کنید سپس گرافیک اینتل رو نصب کنید و بعد برین تو سایت لنوو درایورشو دانلود کنید و بعد نصب کنید.اگه میشه حتما با ویندوز 8 64 بیت کار کنید.و من یقین دارم که شما مثلا یدونه از درایورها رو دانلود میکنید و وقتی میبینین که نصب نمیشه اون یکی درایور رو دانلود نمیکنین.منم دقیقا مثل خودتون بودم اصلا از روی سی دی نصب نمیشد.ولی رفتم تو سایت و اول درایور Nvidia Video Driver (N13P-GLR, N13P-GSR) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) رو دانلود کردم اما نصب نمیشد و همین ارور شما رو میداد و بعد درایور Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) رو دانلود کردم و خیلی راحت نصب شد.
    سلام دوست عزیز
    اولا ممنون که جواب منو دادین و دوما من نگفتم این لپ تاپ اشغاله اما شما باشی 2روز یه لپتاپو گرفته باشی اونم با داس و موقع نصب درایور انقدر اذیتت کنه خوشجال میشی؟؟!!!همه این کاراییو که شما گفتین کردم اما بازم اون ارور لعنتی اومد یعنی هم ویندوز 8 64 بیتی ریختم و درایورارو از سی دی نصب کردم که نشد و جتی درایورارو از خود سایت لنوو هم دانلود کردم که باز نشد و هم ویندوز 7 64 بیتی رو نصب کردم که فقط یه درایور 64 و 32 داره واسه دانلود دیگه چند تا که نیست. که من اونم دانلود کردم و رو ویندوز 7 هم ارور داد که اینم مطرح کردم و شما پرسیدی که ویندوز 7 نصبیم چی بوده که جواب دادم 7 64 بیتی اولتیمات .نزدیک 10 بارم ویندوزم عوض کردم چه 7 و چه 8.بیشتر از 2-3 نفرم این مشکلو داشتن جالب اینجاست که انقدری داستان حاده که تو فروم خود سایت لنوو هم این مشکلو کسانی مطرح کردن و در اخر بی جواب مونده؟؟؟!!! با اینجال ممنون میشم که شما یا کسه دیگه اگر درمانشو میدونه کمک کنه.با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آقا من تعریف این لپ تاپ رو خیلی شنیدم و خریدمش ولی الان که یه مدته باهاش کار می کنم می فهمم اصلا ارزش خرید نداره!

داره خودمونی میشه mohammadx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    qom

پيش فرض

آقا من تعریف این لپ تاپ رو خیلی شنیدم و خریدمش ولی الان که یه مدته باهاش کار می کنم می فهمم اصلا ارزش خرید نداره!
    میشه بفرمایین از چه جهت چون منم قصد خریدش رو دارم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

میشه بفرمایین از چه جهت چون منم قصد خریدش رو دارم؟
    لپ تاپی که سری جدید گرافیک رو عوض کنه ولی درایورش رو نذاره توش چه انتظاری میره؟ کیفیت صفحه کلید مزخرف.من 20 دقیق بازی کردم دکمه w لق می زنه.چند نفر هم دکمه هاشون کنده شده بود. باتری خوب نگه نمی داره تو بعضی لپ تاپ ها تو مال من گوش شیطون کر خوبه.صدای خوبی نداره.کیفیت صفحه نمایش مزخرف و کلی موارد دیگه. صدای فنش اذیت می کنه و در عین حال لپ تاپ موقه محاسبات سنکین فوق العاده داغ می کنه و کلی موارد دیگه . . .

9. 2 کاربر از P@rtex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    اما سوال دومم رو جواب ندادی
    بلوتوث نداره این مدل؟ چرا توی دی جی کالا زده فاقد بلوتوث؟
    فکنم اشتباه تایپی باشه همه مدلهاش بلوتوس داره.

11. این کاربر از msm_353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لپ تاپی که سری جدید گرافیک رو عوض کنه ولی درایورش رو نذاره توش چه انتظاری میره؟ کیفیت صفحه کلید مزخرف.من 20 دقیق بازی کردم دکمه w لق می زنه.چند نفر هم دکمه هاشون کنده شده بود. باتری خوب نگه نمی داره تو بعضی لپ تاپ ها تو مال من گوش شیطون کر خوبه.صدای خوبی نداره.کیفیت صفحه نمایش مزخرف و کلی موارد دیگه. صدای فنش اذیت می کنه و در عین حال لپ تاپ موقه محاسبات سنکین فوق العاده داغ می کنه و کلی موارد دیگه . . .
    مارو پشیمون کردی برادر

اینکه داغ کنه و فنش صدا بده که برا همه i7 ها بنظرم همین بوده ، من یه مدل سونی دیده بودم دقیقا مثل سشوار صدا و گرما میدادش
    مگه میشه درایورش تو سایت نباشه؟ در نهایت خوب انویدیاست دیگه میشه از سایت انویدیا هم دانلود کرد!
    بدجوری موندم چه لپ تاپی بگیرم
    این درایور مال geforce gt 740m هست ( البته باید با فیل---شکن باز شه)(ویندوز 64 بیت)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

صدای خوبی نداره؟؟؟؟؟
    صفحه اول تایپک رو مرور کنید.
    کیفیت صفحه کلید خوبه انصافا فقط بد شانسی من بود از روز اول یکیش مشکل داشت.
    کیفیت صفحه نمایش در حد متوسط هستش در بین همرده هاش نباید انتظار کیفیت Macbook Pro Retina رو داشت ازش
    صدای فنش باز میگم من که اصلا حس نمیکنم الان خونه ما سوت و کوره و از دیوار صدا در میاد از لپتاپ نه بی اقرار هم دارم میگم.
    داغ کردن هم تو همچین سایزی عادی هستش
    شما یه لپتاپ با این سایز و این ضخامت به من معرفی کن که اصن داغ نکنه.
    کارت گرافیک هم اگه میخواین لینکش رو بدم دان کنید؟؟
    به هرحال ناراحت هستم از اینکه از خریدتون ناراضی هستید.

14. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •