تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 624 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    البته منظورم لگ بود ...
    این نرم افزار تو سون لپ تاپ من نصب نمی شه و با نرم افزار معمول خودش استفاده می کنم یا در واقع استفاده می کردم .
    مشکل تاخیر چند ثانیه ای نسبت به آنالوگ هم کمی آزار دهنده است .
    خیلی دوست دارم از این پروویژن ها بخرم ولی می خوام مطمئن بشم با خریدش پولم هدر نرفته باشه
    کلن دیجیتال نسبت به آنالوگ یه 2-4 ثانیه تاخیر داره.
    اگه می تونی از ویندوز مدیا سنتر استفاده کن از همه برنامه ها بهتره.

2. این کاربر از ali_bah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در سايت زده : 3D Ready و در بازار لوازم الكترونيك به اين معني هست كه امكان ساپورت 3d را در آينده پيدا مي كنه اما بايد يك قطعه خارجي روي آن نصب شود ! يعني در حال حاضر ، معني كشك رو ميده
    اين سايتي كه معرفي كرديد فاقد هر گونه اعتباره ! فكر نكنم با توجه به رتبه اي كه داره ، روزي 10 بازديدكننده هم داشته باشه و اين شايد نشون از استقبال كم اين محصول داشته باشه.
    اما از نظر فني و كاري ، دليلتون رو براي معرفي استرانگ به جاي پروويژن بگيد
    همین جوری گفتم دوره هم باشیم.
    اخه هر چی بگیم میگن یارو داره تبلیغ میکنه و...(بالا خره شمام دستت تو کاره دیگه میدونی که هیچ توفیقی نمیکنه. هر جنسی تو مغازه باشه از نظر کیفیت تو الویته)
    لپ کلام اینه که 99% اینا جنس های درجه 3 چینه تازه اگه شانس بیاری
    Last edited by A.IvI.I.N; 27-06-2010 at 15:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا اين USB - --- هايي كه اومده فقط بايد رو pc باشه.
    يعني تلوزيون هايي كه USB ميخورن ، با اين USB ها كار نميكنن؟؟؟
    من يه usb --- مارك XVISION خريدم روي لپ تاپم خيلي خوبه . ولي رو tv كار نميكنه...
    يعني بايد ويندوز داشته باشه حتما دستگاه؟؟؟؟؟ چرا واقعا من اينقد باهوشم...

لينكش اينه: و 30 تومنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

دوست عزيز
    اينا فقط مخصوص كامپيوتر ولپ تاپه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    آقا اين USB - --- هايي كه اومده فقط بايد رو pc باشه.
    يعني تلوزيون هايي كه USB ميخورن ، با اين USB ها كار نميكنن؟؟؟
    من يه usb --- مارك XVISION خريدم روي لپ تاپم خيلي خوبه . ولي رو tv كار نميكنه...
    يعني بايد ويندوز داشته باشه حتما دستگاه؟؟؟؟؟ چرا واقعا من اينقد باهوشم...

لينكش اينه: و 30 تومنه
    کد:
    نه به تلوييزون نمي خوره - نياز به نصب درايور داره

چند ميده ماديران اينارو؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام.دیروز خبری شنیدم مبنی بر راه اندازی تلویزیون دیجیتال در اصفهان که تا آخر این ماه(تیر 89)صورت می گیره.اینم خبر و منبع موثق:{تلویزیون دیجیتال در صدا و سیمای مراکز استان ها ؛ نخستین بار در اصفهان راه اندازی می شود. به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیرکل صدا و سیمای مرکز اصفهان گفت: با تبدیل سامانه صدا و تصویر تلویزیونی آنالوگ به دیجیتال ، تلویزیونهای موجود در شهر اصفهان ، توانایی دریافت تصاویر دیجیتال را خواهند داشت.علی کلباسی با بیان اینکه این سامانه قادر است تصاویر 8 شبکه صداوسیمای جمهوری اسلامی را با پوششی مناسب و با کیفیت عالی ارائه دهد افزود: برای راه اندازی فرستنده دیجیتال در ایستگاه پرقدرت رادیوئی اف ام و تلویزیونی مارشینان بیش از20میلیارد ریال هزینه شده است.وی گفت: شهروندان اصفهانی تا پایان این ماه می توانند با تهیه دستگاه گیرنده دیجیتال ( اس تی بی ) با همان تلویزیونهای آنالوگ و آنتن معمولی ، شبکه های مختلف را با کیفیت خوب (MPEG-4) دریافت کنند. }لینک خبر:
    کد:
    چندتا سوال دارم.چرا با توجه به اینکه در تهران که فکر می کنم حدودا 13 تا شبکه قابل دریافت هست گفتند در اصفهان 8 تا شبکه قابل دریافت هست؟تفاوتش چیه که در تهران 13 تا شبکه را می شه گرفت ولی در اصفهان 8 تا؟یه سوال دیگه اینکه با توجه به راه اندازی این سیستم در اولین استان بعد از تهران که اصفهان هست آیا میشه در اصفهان با این سیستم شبکه تهران را هم که دیجیتالی شده را گرفت؟ و همچنین در تهران شبکه اصفهان را گرفت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام.دیروز خبری شنیدم مبنی بر راه اندازی تلویزیون دیجیتال در اصفهان که تا آخر این ماه(تیر 89)صورت می گیره.اینم خبر و منبع موثق:{تلویزیون دیجیتال در صدا و سیمای مراکز استان ها ؛ نخستین بار در اصفهان راه اندازی می شود. به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیرکل صدا و سیمای مرکز اصفهان گفت: با تبدیل سامانه صدا و تصویر تلویزیونی آنالوگ به دیجیتال ، تلویزیونهای موجود در شهر اصفهان ، توانایی دریافت تصاویر دیجیتال را خواهند داشت.علی کلباسی با بیان اینکه این سامانه قادر است تصاویر 8 شبکه صداوسیمای جمهوری اسلامی را با پوششی مناسب و با کیفیت عالی ارائه دهد افزود: برای راه اندازی فرستنده دیجیتال در ایستگاه پرقدرت رادیوئی اف ام و تلویزیونی مارشینان بیش از20میلیارد ریال هزینه شده است.وی گفت: شهروندان اصفهانی تا پایان این ماه می توانند با تهیه دستگاه گیرنده دیجیتال ( اس تی بی ) با همان تلویزیونهای آنالوگ و آنتن معمولی ، شبکه های مختلف را با کیفیت خوب (MPEG-4) دریافت کنند. }لینک خبر:
    کد:
    چندتا سوال دارم.چرا با توجه به اینکه در تهران که فکر می کنم حدودا 13 تا شبکه قابل دریافت هست گفتند در اصفهان 8 تا شبکه قابل دریافت هست؟تفاوتش چیه که در تهران 13 تا شبکه را می شه گرفت ولی در اصفهان 8 تا؟یه سوال دیگه اینکه با توجه به راه اندازی این سیستم در اولین استان بعد از تهران که اصفهان هست آیا میشه در اصفهان با این سیستم شبکه تهران را هم که دیجیتالی شده را گرفت؟ و همچنین در تهران شبکه اصفهان را گرفت
    بعد از 180 صفحه تاپيك ، عجب خبر دست اولي دادي به ما
    اصفهان خيلي وقته راه افتاده ، البته اولش يك فرستنده كوچيك بود كه فقط مناطق اطراف صداوسيما (چهارباغ خواجو) رو ساپورت ميكرد اما الان فرستنده هاي جديد نصب شده و كل اصفهان پخش ميشه.

اينكه تعداد شبكه ها در شهرهاي مختلف فرق ميكنه ، فقط به خاطر آزمايشي بودن اين طرح هستش و بعد از اعلام رسمي راه اندازي در كل كشور ، مخصوصا بعد از فرستادن ماهواره صداوسيما به فضا جهت ساپورت فرستنده ها ، كل كشور به يك تعداد كانال ميگيرن.

البته الان تمام مراكز استانها فرستنده ديجيتال نصب شده ، اما روشن كردنش رو گذاشتن به عهده رئيس اون مركز !!!! حالا من نمي دونم اين چه سياستيه!!!!!!!!!!!!!!!!

10. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعد از 180 صفحه تاپيك ، عجب خبر دست اولي دادي به ما
    اصفهان خيلي وقته راه افتاده ، البته اولش يك فرستنده كوچيك بود كه فقط مناطق اطراف صداوسيما (چهارباغ خواجو) رو ساپورت ميكرد اما الان فرستنده هاي جديد نصب شده و كل اصفهان پخش ميشه.

اينكه تعداد شبكه ها در شهرهاي مختلف فرق ميكنه ، فقط به خاطر آزمايشي بودن اين طرح هستش و بعد از اعلام رسمي راه اندازي در كل كشور ، مخصوصا بعد از فرستادن ماهواره صداوسيما به فضا جهت ساپورت فرستنده ها ، كل كشور به يك تعداد كانال ميگيرن.

البته الان تمام مراكز استانها فرستنده ديجيتال نصب شده ، اما روشن كردنش رو گذاشتن به عهده رئيس اون مركز !!!! حالا من نمي دونم اين چه سياستيه!!!!!!!!!!!!!!!!
    این ماهواره صداوسیما که قرار بود بفرستند فضا را قبل از عید اعلام کردند که تا آخر اردیبهشت به فضا می فرستند ولی الان تیر هم داره تموم میشه و خبری از ماهواره صداوسیما نیست؟بعد من همون زمان که ضرغامی با خبرگزاری فارس مصاحبه کرد مصاحبش را خوندم که در آخر مصاحبش نوشته بود بعد از اینکه ماهواره را فرستادیم فضا به مردم یه دیش با آرم صداوسیما می دیم که بتونند 70 تا شبکه را باهاش ببینند.من که نفهمیدم چه طور شد؟اگه می خوان کاری کنند که با آنتن معمولی و ست تاپ باکس مردم شبکه ها را بگیرند پس چرا ضرغامی گفت می خواهیم یه دیش هم به مردم بدیم؟این جریانش از چه قراره؟اینم لینک خبرگزاری فارس درباره صحبت های ضرغامی:
    کد:

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یکسری از پستها از تاپیک حذف شد...
    بعضی دوستان این تاپیک رو محلی برای بحثهای سیاسی و مطالب خارج از موضوع کردن در صورتی که یکبار دیگه پستی در این رابطه زده بشه دسترسی شخص خاطی به انجمن قطع میشه.

13. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه prince3-love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این ماهواره صداوسیما که قرار بود بفرستند فضا را قبل از عید اعلام کردند که تا آخر اردیبهشت به فضا می فرستند ولی الان تیر هم داره تموم میشه و خبری از ماهواره صداوسیما نیست؟بعد من همون زمان که ضرغامی با خبرگزاری فارس مصاحبه کرد مصاحبش را خوندم که در آخر مصاحبش نوشته بود بعد از اینکه ماهواره را فرستادیم فضا به مردم یه دیش با آرم صداوسیما می دیم که بتونند 70 تا شبکه را باهاش ببینند.من که نفهمیدم چه طور شد؟اگه می خوان کاری کنند که با آنتن معمولی و ست تاپ باکس مردم شبکه ها را بگیرند پس چرا ضرغامی گفت می خواهیم یه دیش هم به مردم بدیم؟این جریانش از چه قراره؟اینم لینک خبرگزاری فارس درباره صحبت های ضرغامی:
    کد:
    با با کشور های دیگه برای این کار به توافق نرسیدین و اون کاملا لغوشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •