تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 181 از 328 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض روش صحیح ازدواج اینترنتی

سلام خدمت دوستای گل خودم
    من یه دو و سه ماهی میشه عضو یکی از این سایت ها هستم چند بار هم از طریق این سایت خواستگاریم اومدن و کیس های مناسبی بودن ولی تاحالا قسمت نبوده
    خلاصه من که تو این سایت ها ایرادی نمیبینم این سایت ها وظیفه بسیار مهم آشنایی رو دارند که کاربران رو باهم آشنا میکنند .
    کلام آخر: نمیدونم چرا مجوز بهشون نمیدن(واقعا سایتهای مفیدی هستند) البته ببخشید ها منظور من سایت هایی مثل (----- )هستش نه اونایی که دوستیابی هستند!
    سلام .
    ازدواج اینترنتی اگر از مسیر درست انجام بشه مشکلی نداره .
    مسیر درستش اینه :
    همونطور که در ازدواج معمولی , شما از طریق خانواده یا اقوام یا دوستان یا همکاران مطلع میشین که شخصی هست که قصد ازدواج داره و پس از مراحل مختلف مثل دیدنِ همدیگه در حضور خانواده و مذاکرات در مورد مسائل مختلف , ازدواج یا انجام میشه یا خیر .
    ازدواج اینترنتی تنها فرقش با ازدواج معمولی فقط در نحوه ی آشنائی اولیه هست .
    اما بقیه ی مراحل باید کاملاً مثل ازدواج معمولی باشه .
    نباید عکسی در نت رد و بدل بشه و یا فقط و فقط یک عکس جدیدِ محترمانه و با پوشش کامل تا نشه ازش سوء استفاده کرد .

ملاقاتهای اولیه باید در یک مکانِ عمومی و با حضور یک یا چند نفر از بستگان باشه .
    خبر ندادن به خانواده اشتباه بزرگی هست .
    البته اگر خانواده از واژه ی ازدواج ابنترنتی خوششون نمیاد , میشه به اونها گفت که آشنائیِ اولیه از طریق یکی از دوستان انجام شده .
    ملاقاتها به هییییچ وجه نباید در اماکن خصوصی ( خانه , آپارتمان , شرکت , هتل , ماشین و غیره ) انجام بشه
    بلکه باید در مکان عمومی و شلوغ باشه و بهتره تنها نباشید چون اصلاً خبر ندارین با کی قراره ملاقات کنین
    اشیاء قیمتی مثل طلا و جواهر و ساعت و پول زیاد و مدارک شناسائی مثل کارت ملی و شناسنامه و گواهینامه با خودتون نبرید چون شاید نقشه سرقتِ اموالِ شما رو کشیده باشند .
    به هیچ وجه اطلاعاتِ حساس ندین به طرف مقابل .

اگر در ملاقاتِ اول از ظاهر هم خوشتون اومد یعنی ظاهر همدیگر رو بسندید , به سرعت برید سر بقیه مسائل ( شغل , مسکن , درآمد , وضعیتِ اعتقادی و غیره )
    اگر این چیزها هم قابل قبول بود سریعاً برید سر مرحله ی خواستگاری یعنی بهش بگین بابد بیاد منزلتون با بستگانش و رسماً صحبت کنه برای ازدواج
    اگر هی امروز فردا کرد حتماً یک ریگی به کفشش هست ( شیاد - کلاهبردار , سارق - عیاش و خوشگذرون که فقط قصد داره باهاتون خوش بگذرونه و بعدش بپره , عضو باند فحشا و شکار خانومها برای فحشا , مواد فروش که دنبال معتاد کردن دیگران و فروش مواد مخدر هست , بیمار روانی , غیره )
    اگر قبول نکرد رسماً بیاد خواستگاری , ارتباطتون رو باهاش قطع کنین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-08-2014 at 20:12. دليل: تصحیح

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من یکی از مهمترین دلایلی که ازدواج نمیکنم اینه که خجالت میکشم دختر بیارم خونه..روم نمیشه. ولی خیلی دوست دارم ازدواج کنم اما روم نمیشه کلا . بچه بودم خیلی پررو تر بودم یادمه 10 سالم بود به مامانم میگفت من دوست دارم یه زن بگیرم لباس تنگ تنش کنم..

ولی هر چی بزرگتر شدم خجالتی تر شدم..الان که رسیدم به 25 سال دیگه اصلا روم نمیشه از این حرفها بزنم..من واقعا خجالت میکشم حساب کن چه قدر باید پررو باشی که ازدواج کنی
    ببخشید اینها فکر و خیاله . سعی کنید فعالیت کنید تا از این خیالات دور بمونید

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا برای شروع زندگی در تهران و شهر های بزرگ نه، در یک شهرستان متوسط، بدون احتساب کرایه خونه،حداقل درآمد چقدر باشه میشه زندگی رو شروع کرد ؟ یک و پونصد کفاف میده ؟
    Last edited by Arash4484; 05-11-2014 at 00:18. دليل: پ خ

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

آقا برای شروع زندگی در تهران و شهر های بزرگ نه، در یک شهرستان متوسط، بدون احتساب کرایه خونه،حداقل درآمد چقدر باشه میشه زندگی رو شروع کرد ؟ یک و پونصد کفاف میده ؟
    همه چیز به خودت و همسر آیندت بستگی داره

دیدم ادمهایی که با احتساب همین چیزهایی که گفتی با 600 هزار تمون دارن زندگی رو میچرخونن.درسته سخت میگذره اما میگذره !!!

یه عده هم هستند مثل اقوام چدری من با درامدهای بالای 2 میلیون هنوز یه خونه توی این شهر ندارن ! چرت ؟ چونکه بلد نیستند چطوری خرج کنند .فقط میخورن و میگردن و آخر ماه هم کم میارن

6. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

الان درامد 300 - 400 تومنی هم داریم که دارن زندگی میکنن ولی حمایت میشن. توی شهرستانهای کوچیک که 1.5 حقوق، پولدار محسوب میشه !
    مشکل اصلی پول پیش هست مثلا برای رهن خونه و عروسی و خرید وسایل و غیره حدود 40 - 50 خرج میشه ( متوسط ) و خوب با کم کردن هزینه ها هم میشه مثلا تا زیر 20 هم رسوند. کفِ حقوق در اینصورت 600 به بالا باید باشه.

8. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

ببخشيد اين كه ميگن مهريه عندالمطالبه يعني هرموقع زن دلش خواست بايد مرد اونو بپردازه درسته؟

يعني زن ميتونه بدون دليل تقاضاي مهريه بكنه و همينطوري بگه الان دوست دارم مهريه رو بگيرم؟ ميشه؟

مهريه عند الستطاعه چيه؟ يعني اگه مرد داشته باشه ازش ميگيرن و نداشته باشه زندان نميبرنش؟

در آغاز فعالیت اندیشمند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ازدواج کردم زیرا شرایط فراهم بود. درک می کنم شرایط ازدواج برای بسیاری از جوانان فراهم نیست البته دلیل آن می تواند توقعات بالا نیز باشد که اندکی مقصر صدا و سیما و غرب زدگی نیز است که ترویج زندگی های رویایی مانند خانه مستقل و ماشین را برای زوج های جوان می کنند.
    Last edited by Arash4484; 05-11-2014 at 00:52. دليل: فونت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض عندالمطابه بودن مهریه

بله درسته زن میتونه بدون دلیل مهریه اش را بخواهد. بلافاصله بعد از عقد هنوز از پله های محضر که پایین نیومدین میتونه بخاد. یک سر دادگاه های خانواده برین ببینین چه خبره.
    آقایون محترم، جوون هرکسی دوست دارین مهریه سنگین مثل صدتا سکه و پونصد سکه و اینجور رقم ها رو به هیچ عنوان زیر بار نرین. بسیار بسیار کار خطرناک و ریسک بزرگیه
    الان صد تا سکه میشه نزدیک صد میلیون تومن. با اولین اختلاف زن و شوهری الان خانوما بعنوان تنها اهرم فشاری که دارن بلافاصله میرن دادگاه خانواده مهریه شون را میزارن اجرا و آقا پسر بدبخت باید بره پشت میله ها و از هست و نیست ساقط میشه. فشارهای روانی و اعصاب خوردی سر و کله زدن با دادگاه و از پله های دادگاه بالاپایین رفتن و به این و اون التماس کردناش از همه اش بدتره.
    حالا خدانکنه که مرد خونه یا ماشین داشته باشه اونجا اول بدبختیه چون بلافاصله اموال مرد توقبف میشه.
    در خوشبینانه ترین حالت چیزی حدود یک سال و نیم تا دوسال آنچنان مرد درگیر رفت و آمد به دادگاه و دادگاه تجدید نظر و مسائل تقسیط مهریه و زندان و . . . میشه که باخودش میگه عجب غلطی کردیم ازدواج کردیم
    من خودم این بلا سرم اومده تجربه زندان رفتنش هم دارم اکیدا" به آقایون برادرانه نصیحت میکنم خواهش میکنم التماس میکنم بیشتر از 14 تا سکه به هیچ عنوان نندازین.
    بعنوان آخرین راه حل، اگر مجبور شدین رقمای بالا بندازین، شرط اقساط بزارین.
    Last edited by babakpilot; 04-11-2014 at 22:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عندالاستطاعه بودن مهریه یعنی :

فرقش با عندالمطالبه بودن اینه که اول باید ثابت بشه مرد میزان تعیین شده در سند ازدواج را دارد بعد باید بدهد. در کل از عندالمطالبه بهتره و شرایط برای مرد بهتر میشه ولی در مجموع بازم مشکل بطور اساسی حل نمیشه چون مثلا زن میتونه همه میزان مهریه رو اجرا نذاره و بخشی از مهریه رو مطالبه کنه (مثلا صد سکه از پونصد سکه رو مطالبه کنه)
    در این حالت دادگاه میگه شما شرط عندالاستطاعه رو مثلا برای 500 تا گذاشتی برای 100 تا که نگفتی عندالاستطاعه؟ لذا صد تا رو یا میدی یا تشریف میبری پشت میله ها.

در این حالت بازم مرد گرفتاره و به نظر بسیاری از حقوق دان ها و وکلا موضوع عند الاستطاعه هم نونسته مشکل رو بطور اساسی حل کنه و از تعداد زندانیان مهریه کم کنه.
    لذا تجربه نشون داده بهترین و کم دردسر ترین راه حل اینه که مرد یا شرط اقساط بزاره یا شرط زمان. (در سند ازدواج ذکر بشه)
    در حالت شرط اقساط، اصل بدهی مرد به زن سرجاشه ولی زن نمینونه مرد رو بندازه زندان و از مهریه بعنوان اهرم فشار برای مرد استفاده کنه و مهریه از همون اول که زن اجرا گذاشت بصورت قسطی پرداخت میشه. مثلا شرط بزارن هروقت خانوم مهریه اش رو خواست پرداخت آن بصورت اقساطی ماهی ربع سکه باشد.
    اینطوری مرد میتونه با خیال راحت هرمیزان تعداد سکه رو قبول کنه و زنی که این شرط رو از اول می پذیره یعنی واقعا" قصدش زندگیه.
    Last edited by babakpilot; 04-11-2014 at 22:50.

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

عندالاستطاعه بودن مهریه یعنی :

فرقش با عندالمطالبه بودن اینه که اول باید ثابت بشه مرد میزان تعیین شده در سند ازدواج را دارد بعد باید بدهد. در کل از عندالمطالبه بهتره و شرایط برای مرد بهتر میشه ولی در مجموع بازم مشکل بطور اساسی حل نمیشه چون مثلا زن میتونه همه میزان مهریه رو اجرا نذاره و بخشی از مهریه رو مطالبه کنه (مثلا صد سکه از پونصد سکه رو مطالبه کنه)
    در این حالت دادگاه میگه شما شرط عندالاستطاعه رو مثلا برای 500 تا گذاشتی برای 100 تا که نگفتی عندالاستطاعه؟ لذا صد تا رو یا میدی یا تشریف میبری پشت میله ها.

در این حالت بازم مرد گرفتاره و به نظر بسیاری از حقوق دان ها و وکلا موضوع عند الاستطاعه هم نونسته مشکل رو بطور اساسی حل کنه و از تعداد زندانیان مهریه کم کنه.
    لذا تجربه نشون داده بهترین و کم دردسر ترین راه حل اینه که مرد یا شرط اقساط بزاره یا شرط زمان. (در سند ازدواج ذکر بشه)
    در حالت شرط اقساط، اصل بدهی مرد به زن سرجاشه ولی زن نمینونه مرد رو بندازه زندان و از مهریه بعنوان اهرم فشار برای مرد استفاده کنه و مهریه از همون اول که زن اجرا گذاشت بصورت قسطی پرداخت میشه. مثلا شرط بزارن هروقت خانوم مهریه اش رو خواست پرداخت آن بصورت اقساطی ماهی ربع سکه باشد.
    اینطوری مرد میتونه با خیال راحت هرمیزان تعداد سکه رو قبول کنه و زنی که این شرط رو از اول می پذیره یعنی واقعا" قصدش زندگیه.
    مقدار 100 تا رو بعنوان مثال گفتین و هر رقمی میشه یا اینکه مقدار ثابتیه ؟ مثلا اگه بگه 499 تا رو که نگفتی عندالاستطاعه دیگه فرقی نداره که ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •