سلام.
قطعاااااا همينطوره كه شما ميگي . من كه گيمر نيستم با ديدن تفاوتا ، ناراحتيه روحي گرفتم . چه برسه به اوناييكه دنبال گيمن و با اين واقعيت مواجه ميشن ، احنمالا اونا روبه روي TV هاراگيري ميكنن![]()
سلام.
قطعاااااا همينطوره كه شما ميگي . من كه گيمر نيستم با ديدن تفاوتا ، ناراحتيه روحي گرفتم . چه برسه به اوناييكه دنبال گيمن و با اين واقعيت مواجه ميشن ، احنمالا اونا روبه روي TV هاراگيري ميكنن![]()
دقیقا همینجوریه منم وقتی بازیای ps3 یا 360 روی چندتا led و lcd کاملا اینطوری شدم
دلیلشم معلومه تصویر lcd خیلی خیلی آور شارپه که حالت طبیعی نداره رنگاش کارتونیه و کنتراست واقعیش پائینه.
به نظر دو ستان تا 1700000 led 42 d25 رو بگیرم بهتره یا plasma 42 v20 لطفا با دلیل بگید قیمت حال حاظر این دو مدل چنده لطفا جواب بدبد مرسی
هر دو در حدود یک میلیون و هفتصد تا هشتصد هزار تومان قیمت دارند توصیه من به شما خرید v20 هست به دلیل کیفیت تصویر برتر تکنولوژی پلاسما.
سلام.
من خودم يكي از طرفداراي پر و پا قرص D25 هستم و اگه كسي بخواد قطعا LED بگيره اين مدلو بهش پيشنهاد ميكنم. ولي خيالتو راحت كنم برتري قطعي بلا شك با Plasma V20 .
قيمت D25 1.800
قيمت V20 1.700
ممنون از هردو عزیز بعد یک سوال ایا d25 full led هست منظور از full led چیست یک سوال مهم v20 اسپیکر داخلی داره لطفا جواب بدبد برام مهمه
Last edited by bocelli; 14-07-2011 at 01:56.
Full LED که اسم اصلیش Direct LED هست LED ـها (دیودهای مخصوص نوردهی) پشت صفحه LCD قرا میگیرن و D25 یک مدل Direct LED نیست و LED ـها در اون در کناره های کابینت پنل قرار دارن که بهش Edge lit میگن.
منظورتونو از اسپیکر داخلی درست متوجه نشدم ولی V20 مثل همه پنلهای دیگه اسپیکر داره که درون کابینت پنل جاسازی شده و قابل جدا کردن نیست.
سلام بهترین tv با این مشخصات چیه:
زیر 800 باشه
بالای 40 اینچ باشه
نوع پنلش مهم نیس
تصویرش روان باشه و درحرکت ، تار نشه
اگه بتونه تصویر رو روی کول دیسک ضبط کنه خیلی خوبه
فول اچدی بودن زیاد مهم نیست برام
نظرتون درباره پلاسما 42pj350 الجی چیه؟
یکی از آشناهامون یه پلاسما پاناسونیک 42 خریده 600 تومن
واقعا کیفیتش از lcd 32 اینچ 1.300 تومن خودمون بهتره!!
تازه ضبط هم میکنه!
اساتید لطفا کمک کنن.. چه مدلی مناسبه؟
ممنون جناب alucard لطف کردید کیفیت صداش چطوره دالبی که هست
پلاسمای 42pj350 انتخاب خوبی هست.
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
دالبی دیجیتال هست کیفیت صدای خوبی داره صدای کاراکترها و گوینده ها واضح و خوب شنیده میشه و تنظیمات صدا هم نسبتا خوب هستن ولی برای موزیک Bass نسبتا ضعیفی داره که برای یک پنل باریک بیشتر از این نمیشه انتظار داشت.
Last edited by *Alucard*; 15-07-2011 at 21:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)