تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 197 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    Last edited by Alinho; 13-06-2013 at 16:43.

2. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دعوت‌نامه رسمي روبين‌کازان براي رويانيان و دايي

باشگاه روبين‌کازان روسيه به طور رسمي از مدير عامل و سرمربي پرسپوليس براي مذاکرات دو جانبه دعوت کرد.
    به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، باشگاه روبين‌کازان روسيه که عليرضا حقيقي دروازه‌بان سابق پرسپوليس را به خدمت گرفته است در پي مذاکرات انجام شده به منظور همکاري‌هاي دو جانبه دعوتنامه رسمي براي محمد رويانيان مدير عامل باشگاه پرسپوليس و علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ارسال کرد.

احتمال دارد مدير عامل و سرمربي پرسپوليس اوايل تير در سفري سه روزه عازم روسيه شوند تا ضمن بازديد از باشگاه روبين‌کازان به منظور مراودات اقتصادي، تجاري و همچنين تعاملات فني دو جانبه بين دو باشگاه مذاکراتي انجام دهند.

احتمال برگزاري ديداري دوستانه بين دو تيم در آينده نيز وجود دارد و در صورت قطعي شدن سفر رويانيان و دايي براي بازي دوستانه نيز در اين سفر مذاکرات لازم انجام خواهد شد.

دورديف، سرمربي تيم فوتبال روبين‌کازان، ارتباط ديرينه‌اي با علي دايي دارد و براي وي دعوتنامه شخصي نيز ارسال کرده است.

بهمن دهقان نماينده علي دايي نيز در اين سفر مدير عامل و سرمربي پرسپوليس را همراهي خواهد کرد.

4. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرسپولیس نیوز : علی دایی در تمرین امروز به یک رمال و پیشگو حمله‌ور شد. پس از تمرین امروز پرسپولیس یک پیشگو در تمرین قرمزها حضور پیدا کرد. زمانی‌که علی دایی تنها بوده و کسی در کنارش نبود به طرف او رفت و گفت حاضر است که پرسپولیس را قهرمان لیگ برتر و قهرمان جام حذفی کند. علی دایی که از این بابت به شدت عصبانی شد به او گفت من خدای خودم را دارم و بس و احتیاج به رمال و پیشگو ندارم و خودم می‌دانم که چکار کنم. سپس اعتراض شدیدش را به این پیشگو اعلام کرد و او نیز که دید وضعیت خوب نیست سریعا پا به فرار گذاشت. البته مسئولان باشگاه پرسپولیس سعی کردند تا این رمال را بگیرند اما او به شدت عرض خیابان ورزشگاه درفشی‌فر را می‌دوید تا از دست مسئولان پرسپولیس فرار کند. همچنین در انتهای تمرین امروز دو هوادار در تمرین قرمزپوشان حضور پیدا کردند که بر روی سکوها به دنبال تنش بودند. سایر هواداران به سمت این دو نفر رفتند و با کمک ماموران انتظامی ورزشگاه درفشی‌فر، این دو هوادار حاشیه‌ساز را از ورزشگاه بیرون انداختند. در این بین درگیری‌های کوچکی هم پیش آمد.
    .........................................
    پرسپولیس نیوز : مسئولان باشگاه پرسپولیس منتظرند تا اگر با گزینه‌های ایرانی خود به توافق نرسند با پروویچ مذاکرات نهایی را داشته باشند. مسئولان باشگاه پرسپولیس برای چند پست خود به دنبال چند گزینه ایرانی هستند تا برخی از نقاط ضعف تیم خود را به قوت تبدیل کنند. از همین رو آنها با گزینه‌هایی وارد مذاکره شده‌اند اما اگر با این گزینه‌های ایرانی به توافق نرسند به احتمال فراوان با توجه به اعلام مدیر برنامه‌های پروویچ با این بازیکن صحبت‌های نهایی انجام می‌شود. با مدیر برنامه‌های این بازیکن مذاکراتی انجام شده اما هنوز او را در لیست انتظار پرسپولیس است.
    .........................................
    کدوم گزینه داخلی؟
    احتمالا منظورشون صادقیانه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دایی: پرسپولیس بازیکن عاشق می‌خواهد!

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تیم پرسپولیس پس از سرمربیگری علی دایی برای تشکیل اردویی 10 روزه با تیمی نصفه‌ و نیمه عازم اردبیل شد و در دو بازی تدارکاتی مقابل حریفان خود با دو پیروزی زمین را ترک کرد.
    خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص این اردو صحبت های زیر را با علی دایی انجام داده است:
    فارس: از اردوی اردبیل شروع کنیم.
    اردوی خوبی بود و به نظرم برای اول کار بد نبود اما متاسفانه تیم کامل نبود و با یک تیم ناقص به این اردو رفتیم، اگر تیم کامل بود خیلی بهتر بود.
    فارس: بالاخره از اردو راضی هستید یا خیر؟
    همه چیز خوب بود. ما خوب تمرین کردیم و به یک سری مسائل که خواسته مان بود رسیدیم. طبق برنامه‌ای که داشتیم این اردو را اجرا کردیم. ما طبق برنامه‌هایمان رو به جلو خواهیم رفت تا ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.
    فارس: بار دیگر در اردبیل با استقبال خوب هواداران روبرو شدید.
    مردم اردبیل همیشه به من لطف دارند. اردبیل برای من چیز دیگری است. آنجا زادگاه من است و من خودم را متعلق به اردبیل و ایران بزرگ می‌دانم. خدا را شکر می‌کنم که مردم اردبیل همیشه به من لطف دارند و من از آنها تشکر می‌کنم. برایم سنگ تمام گذاشتند و خدا را شکر مثل همیشه میزبان خوبی برای پرسپولیس بودند.
    فارس: بازیکن جدید می گیرید؟
    چند بازیکن را که تازه گرفتیم و سایرین هم باید اول به توافق برسیم و سپس می گوییم.الان حرفی نزنم بهتر است.
    فارس: وضعیت کریم باقری چه شد؟
    من کریم باقری را دعوت به همکاری کردم و دوست داشتم با ایشان کار کنم. او باید با باشگاه به توافق برسد مثل اینکه هنوز توافقات لازم انجام نشده است که انشاءالله بعدا ما در خدمت آقا کریم باشیم.
    فارس: از جذب بازیکنان تا الان راضی هستید؟
    بله، در چند روز آینده چند بازیکن دیگر را نیز که مدنظرمان هستند گفت‌‌وگوهای لازم انجام می‌شود تا ببینیم تکلیف چه خواهد شد.
    فارس: ظاهرا برخی از بازیکنان به خاطر شما از قراردادهای خیلی خوب خود گذشته اند.
    من از همین جا از همه آنها تشکر می‌کنم که لطف خودشان را به من نشان دادند. دست همه‌شان درد نکند. انشاءالله بتوانیم همه با هم یک تیم خوب بسازیم که شرمنده مردم نشویم. این موضوع خیلی مهم است.
    فارس: از بازی‌های تدارکاتی در اردبیل و نتایج آن راضی بودید؟
    برای ما نتیجه در دو بازی تدارکاتی مهم نبود. ما دنبال یک سری مسائل دیگر بودیم که خدا را شکر به آن رسیدیم.
    فارس: راستی از کریم انصاری‌فرد چه خبر؟
    مدتی می‌شود که از کریم خبری ندارم.
    فارس: اگر بخواهیم انصاری فرد را راهنمایی کنید چون همیشه شما را اسطوره خودش می‌داند به او چه می‌گویید؟
    کریم انصاری‌فرد همیشه به من لطف دارد من حدود یک هفته تا 10 روز است که از کریم‌ انصاری‌فرد خبری ندارم به همین دلیل حرفی هم نمی‌توانم بزنم.
    فارس: بازیکن خارجی جذب می کنید؟
    سعی می‌کنیم تا آنجایی که می‌توانیم دیگر بازیکن خارجی نگیریم. اگر نتوانیم بازیکنان دلخواه را بگیریم به دنبال بازیکنان خارجی خواهیم رفت البته همه چیز به آینده و مذاکرات‌مان با بازیکنان بستگی دارد.
    فارس: ماجرای قاسم دهنوی چه شد؟
    من نمی‌دانم بالاخره همه چیز مشخص است.
    فارس: یعنی شما در جریان موضوع دهنوی نیستید؟
    قاسم دهنوی در لیستی بود که من برای جذب به باشگاه داده بودم و نمی‌توانم نظر دیگری راجع به این موضوع بدهم. باشگاه هم با دهنوی قرارداد بست دیگر بقیه مسائل را من نمی‌دانم که چه چیزی بود.
    فارس: به نظر شما جایگاه چه بازیکنانی در پرسپولیس است؟
    مطمئن باشید بازیکنانی باید در پرسپولیس باشند که عاشق پیراهن این تیم باشند به غیر از این هیچ چیز دیگری نیست.
    فارس: آقای دایی واقعا به خواسته‌هایتان رسیده‌اید؟
    استارت خوبی را در اردوی اردبیل زدیم اما من گفتم ما کامل نبودیم که به آن خواسته‌های خودمان برسیم خیلی ناقص بودیم و نمی‌توانستیم به همه خواسته‌هایمان برسیم ولی در کل مطمئنا استارت خوبی بود.
    فارس: آیا تیم ملی ایران به جام جهانی صعود می‌کند؟
    برد مقابل لبنان مهم بود اما در مورد سایر بازی‌ها انشاءالله بعدا صحبت می‌کنم.
    Last edited by Alinho; 14-06-2013 at 11:16. دليل: حاشیه

7. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

پروویچ در کنار خانواده

9. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اتفاقا کریمی قدر پرسپولیسو ندونست
    درسته علی کریمی بازیکن بزرگیه ولی پرسپولیس چه با کریمی یا صد تا مثل کریمی چه بدون اونا همیشه پرطرفدارترین ومحبوبترین تیم آسیاست
    ربطش به پست اون دوست گرامی چه بود ؟!

رویانیان همچنین درباره محمد قاضی هم گفت: قاضی یکی از بهترین، منظم‌ترین و با اخلاق‌ترین بازیکنانی است که من در این مدت با او کار کردم او بازیکن ارزشمندی است اما باید قبول کنیم که حضور دو مهاجم خوب در یک تیم سخت است. ما به دنبال انصاری‌فرد بودیم و به همین خاطر به قاضی گفتیم به خاطر آینده‌ات به پیشنهادهایت فکر کن. او هر تیمی که برود شایستگی‌هایش را دارد.
    عجب !!!! قاضی از آسمون پرت شد توی تیم ؟! کی خرید فصل قبل رو انجام داد ؟ شعور فوتبالی اون موقع نمیگفت دو تا مهاجم خوب توی یه تیم نمیشه الان شعور گل کرده ؟! زائد رو به خاطر خرید کریم از دست دادیم الان یه بچه ...ی باید تیم رو سر بدوونه !!! ایول به شعور فوتبالیت مدیر

....................

کابوس های پشت هم فصول گذشته رو پشت سر گذاشتیم و به امید اینکه تیم تیم بشه ؛ با تمدید نوری !! و نداشتن یه بازیساز انگاری کابوس ادامه داره ! مث فصل قبل چپ و راست خریدهای لیگی شد نه آسیایی ! با این تیمی که دایی داره میبنده ایشاا... نتیجه بگیریم و سهمیه آسیا رو بگیریم . ایندفعه بهونه ای برای بستن تیم به دست مدیر هم نداشته الحمدالله

11. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

زائد رو به خاطر خرید کریم از دست دادیم الان یه بچه

.
    ایمون زاید یک مصاحبه ای کرده درباره فوتبال ایران مثل اینکه تو الومینیوم هرمزگان مبلغ قراردادش بهش ندادن بعد بهش گفتن اگه با شرایط ما کنار نیای پاسپورتت نمیدیم از ایران بری اینم قبول کرد گفت به خاطر همین چیزا دیگه به فوتبال ایران برنمیگردم- خیلی بهش ستم شد خدایی حقش این نبود بهترین مهاجم خارجی پرسپولیس تو سالهای اخیر بود
    Last edited by clau; 14-06-2013 at 06:10.

13. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سیدصالحی: من و انصاری‌فرد مهم نیستیم، مهم سربلندی پرسپولیس است

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سید مهدی سیدصالحی در گفت‌وگویی با خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه به دلیل مشکلات خانوادگی که داشتم از حضور در تیم ملی انصراف دادم، به پرسپولیس آمدم چون باید کارم را در تهران دنبال می‌کردم بعد از صحبتی نیز که با دایی داشتم، احساس می‌کردم دینی را به علی دایی دارم او برای اولین بار من را به تیم ملی دعوت کرد، به همین دلیل به پرسپولیس آمدم و انشاءالله مقابل دایی و هواداران روسیاه نباشم.
    وی افزود: از تمام تراکتوری‌ها تشکر می‌کنم که من را حمایت کردند ولی همه چیز گذشت و من وارد فصل جدید شدم. انشاءالله با مدد خدای بزرگ آبروداری کنم، جلوی هواداران پرسپولیس روسفید شوم نه روسیاه.
    سیدصالحی در پاسخ به این سؤال که آیا آمدن کریم انصاری فرد به پرسپولیس برای تو فرقی دارد یا خیر، گفت: مهم سیدصالحی و کریم انصاری‌فرد نیستند، مهم سربلندی تیم پرسپولیس است. ما جمع شده‌ایم که همه به دایی کمک کنیم و پرسپولیس سربلند شود. این به نظر من حاشیه‌ای است که اطرافیان می‌خواهند درست کنند. من عادت دارم هرجا که می‌روم با عشق برای پیراهن آن تیم می‌جنگم و مطمئن باشید با تمام وجود کار می‌کنم تا خدا این آبرو را به من بدهد و من آبروداری کنم. من فقط به امید شاد کردن دل هواداران پرسپولیس آمدم.
    مهاجم قرمزپوشان در پاسخ به سؤال دیگری که آیا به خاطر استقلالی بودنت در آینده دچار مشکل می‌شوی، یا خیر، یادآور شد: من 12 سال است که در لیگ برتر شرکت می‌کنم و به مدد حضرت علی حاشیه نداشته‌ام. امسال هم همه چیز را سپرده‌ام به خدای بزرگ، از او خواستم هرچه قسمت است برای من تدبیر کند. عزت و ذلت بازیکن هرگز دست خودش نیست، دست آن بالاسری است. ما باید بدانیم بین عزت و ذلت فقط یک پلک زدن است و من هم چیزی در این فوتبال نیستم و نخواهم بود. مطمئن باشید اگر اتفاقی هم برای انسان می‌افتد فقط لطف خداست.
    وی افزود: من تمام تلاشم را می‌کنم برای پرسپولیس مؤثر باشم و امیدوارم که بتوانم سال خوبی را با پرسپولیس داشته باشم، هیچ ترسی ندارم ولی فقط از خدا می‌خواهم که من را جلوی دایی و هواداران روسیاه نکند.

15. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

چراغ سبز دایی به بنفیکا

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، باشگاه بنفیکای پرتغال در نامه‌ای به باشگاه پرسپولیس در راستای تعاملات گذشته خواستار برگزاری یک بازی دوستانه در تهران شد و حتی تعداد نفرات خود را اعلام کرد. مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز اعلام کردند در صورتی که دایی موافقت کند این دیدار برگزار خواهد شد، از همین رو شب گذشته سرپرست بین‌الملل باشگاه پرسپولیس (مشیری) این پیشنهاد را به علی دایی اعلام کرد که او نیز با برگزاری این دیدار دوستانه موافقت خود را اعلام کرد. قرار است از فردا مکاتبات لازم با پرتغالی‌ها انجام شود.
    همچنین کریم انصاری‌فرد پس از چند روز بی خبری بالاخره با مسئولان باشگاه پرسپولیس دیداری داشت و مقرر شد فردا (شنبه) تکلیف نهایی این بازیکن برای پیوستن به پرسپولیس مشخص شود.

17. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مهدی مهدوی‌کیا سفیر فوتبال پایه آسیا پس از سفر به آلمان و ویتنام به ایران بازگشت

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مهدی مهدوی‌کیا که پس از تماشای فینال لیگ قهرمانان اروپا در لندن و حضور در اردوی بایرن مونیخ و ضیافت دورتموند، 90 دقیقه در بازی خداحافظی میشائیل بالاک در تیم منتخب ستارگان فوتبال جهان به میدان رفته بود با دعوت کنفدراسیون فوتبال آسیا عازم ویتنام شد و در جشنواره فوتبال پایه شرق آسیا شرکت کرد.
    مهدوی‌کیا که به ایران بازگشته در گفت‌وگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس درباره سفرش به ویتنام گفت: پس از انتخاب به عنوان اولین سفیر فوتبال پایه آسیا، هفته گذشته در سفری چهار روزه عازم ویتنام شدم و به عنوان نماینده AFC در جشنواره فوتبال پایه ویتنام و تورنمنتی که با حضور چهار کشور برگزار شده بود شرکت کردم.
    کاپیتان سابق پرسپولیس درباره برنامه‌های این جشنواره و سفرش به ویتنام تصریح کرد: جشنواره فوتبال پایه‌ای در ویتنام برگزار شد که 4 هزار پسر و دختر نونهال و نوجوان در آن شرکت داشتند. ما به مناطق مختلفی رفتیم و از نزدیک این مدارس فوتبال را زیر نظر گرفتیم. نماینده فیفا و نایب رئیس فدراسیون فوتبال ویتنام نیز در این سفرها حضور داشتند و جلساتی به منظور بررسی اقدامات انجام شده برگزار شد.
    مهدوی‌کیا در ادامه گفت: تورنمنتی با حضور تیم‌هایی از ویتنام، تایلند، لائوس و فیلیپین برگزار شد که ما از نزدیک این بازی‌ها را زیر نظر گرفتیم و با نمایندگان کشورهای لائوس، فیلیپین و تایلند هم درباره برنامه‌های فوتبال پایه‌شان صحبت کردیم. بنده برحسب ماموریتی که داشتم با نماینده فیفا جلسات متعددی داشتیم و گزارشی از این برنامه‌ها را به AFC ارائه خواهیم کرد.
    سفیر ایرانی فوتبال پایه آسیا خاطرنشان کرد: با نکات جالبی در این سفر مواجه شدم. مسئولین با توجه به مین‌گذاری گسترده در ویتنام که ناشی از جنگ جهانی است، نوجوانان و نونهالانی که در مدارس فوتبال آموزش می‌بینند، آموزش‌هایی می‌دادند تا آنها بدانند در کدام مناطق و کدام زمین‌ها نباید بازی کنند. علاوه بر فوتبال، آموزش‌های زیاد دیگری نیز به آنها داده می‌شد. جشنواره بسیار بزرگی بود که 4 هزار نفر از چهار کشور در آن شرکت داشتند.
    مهدوی‌کیا در پایان گفت: کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تحول عظیم در فوتبال پایه آسیا برنامه‌های زیادی دارد و بنده نیز سعی می‌کنم به سهم خود در این برنامه‌ریزی‌ها مشارکت داشته و برنامه‌های لازم را ارائه کرده و با حضور در کشورهای مختلف آسیایی وضعیت فوتبال آن کشورها را پیگیری کنم.

19. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •