تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 301 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دستش درد نکنه اقای فردوسی پور دیشب قشنگ برنامشو جوری پیش برد که همه چی علیه ما بشه
    پارسال یادتونه چه جوری بازی حذفی ما رو انداختن تو خرابه شیراز هیچکس صداش در نیومد من موندم چرا پارسال که با شاهین سر زمین به توافق نرسیدیم واسه ما قرعه کشی نکردن ؟چرا؟.
    خدا امسال بعد از بیست هفته صدر نشینی کاری نکن دل بیست سی میلیون نفر خون بشه ... خدایی بعد از این چند سال امسال از همیشه بیشتر حقمون قهرمانیه .
    من موندم دیشب زمانه بازی ما چه ربطی به اقای رویانیان داره که داره از حق سپاهان دفاع میکنه؟ این دیگه نوبر والاااا
    این چند هفته چقدر درخواست دادیم سازمان لیگ بازی هامون جابه جا بشه ولی دریغ از ذره ای توجه امسال بعضی تیما یه ندا میدن سازمان دست به سینه جلوشونه... اینا رو میشه از اومجا فهمید که پول به استقلال نمیرسه ولی بعضیا فرتو فرت دارن تغذیه میشن
    انچه که عیان است چه حاجت به بیان است بخدا اعصابم بهم ریخت مازیار زارع اول جام حذفی حرف قشنگی زد....
    چرا ما باید هر سه روز یه بار بازی کنیم به خدا جوون تو پای بازیکنامون نیست خسرو بازی با سپاهان دیگه جون نداشت سانتر کنه ..
    اشکال نداره.....خدا هوای مارو داشته باشه کافیه... همونطور که تو اوج نا امیدی به صدر بر گشتیم همونطورم خدا صلاح بدونه قهرمانیم
    فقط میتونم بگم استقلال تنهاست
    خدایا تا اینجا هوامونو داشتی ممنون تا دقیقه 94 بازی سپاهان صدای دل هوادارا رو شنیدی ممنون اون توپ رو ایران نژاد گل نکرد اون توپ و خدا انداخت تو دروازه سپاهان
    خدایا شکرت تا اینجا هوامونو داشتی از این جا به بعدشم میسپریم دسته خودتت الان فهمیدم تنها نیستیم

2. 8 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

فولاد ، داماش --> فقط سه امتیاز دیگه قهرمانی رو قطعی میکنه
    ایول داماش ، گرچه اگر سپاهانم میبرد ما بازی فوق العاده ای که داریم انجام میدیدم باز هم به صدر جدول برمیگشتیم
    نمیخوام فکر بد کنیم ولی هنوز هیچی تموم نشده و نصف راه مونده
    به امید اینکه 15 اردیبهشت همینجا قهرمانی رو تبریک بگیم/// امشو شو شه
    فولاد VS اســـــــــــــــــــــــ ــتقلال 15:45
    بازی فردا شب نیست که!

استقلال 3شنبه با الریان بازی داره

15 اردیبهشت با فولاده
    ممنونا از یادآوریت
    Last edited by CRIS Joon CR7; 19-04-2013 at 20:16.

4. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

به امید اینکه فردا شب همینجا قهرمانی رو تبریک بگیم/// امشو شو شه
    فولاد VS اســـــــــــــــــــــــ ــتقلال 15:45
    بازی فردا شب نیست که!

استقلال 3شنبه با الریان بازی داره

15 اردیبهشت با فولاده

6. 9 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

20 اردیبهشت با 120 هزار تا جشن قهرمانی میگیریم ! البته ایشالله تو اهواز جشن اول رو میگیرم تو تهران هم دیگه تمومش میکنیم !

به یاد ندارم تو کل این فصل کسی از کادر فنی استقلال به تیم دیگه ای تهمتی زده باشه یا بی احترامی کرده باشه مگر در جواب بوده باشه ! ولی انواع و اقسام تهمتا رو امسال شنیدیم از آقای فردوسی پور بگیر تا تیمایی که اصلا در حد و اندازه صحبت کردن هم نیستن سر هر بازی می خواستن یه مشکلی پیش بیارن برای ما ! حالا دیدی آقای فردوسی پور ما به داماش باختیم نیم فصل اول با جو سازی های شما ! ولی بازی تیم محبوبت 5 روز 5روز عقب میافتاد چیزی نمیگفتی ! می خواستی این هفته هم این کار رو بکنی نتونستی ! خیلی مورد دارید هنوز بابا هنوز تاسیس نشده بودید ما داشتیم جام میگرفتیم ! جام امسال هم روش ! فدراسیون و صدا و سیما و خبرنگار و پول هایی که معلوم نیست از کجا اومدن همشون با شما بودن ولی خدا با ما !

8. 10 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

خوب سپاهان باخت و الان دیگه اگه فردا بازی رو ببریم قهرمانین الان همه چیز دست خودمونه انشاالله بازی رو ببریم و قهرمان بشیم.
    از همتون میخوام دعا کنید
    بازی مگه فرداست

10. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سه شنبه 3 اردیبهشت: استقلال - الریان (جشن صعود از گروه لیگ قهرمانان)
    جمعه 20 اردیبهشت: استقلال - داماش (جشن قهرمانی لیگ برتر)
    استادیوم آزادی

12. 8 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی مگه فرداست
    نه من اشتباه کردم 15 اردیبهشت

14. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واكنش تند پاشازاده به نظرسنجي برنامه 90 و حرفهاي علي دايي: دايي راست مي گويد، همه چهره ها پرسپوليسي بودند، حتي فدراسيون و مربي تيم ملي! / زمان بازي ما كارشناسان 90 تلويزيون نداشتند / حتما ما استقلالي ها فوتسال بازي مي كرديم و پرسپوليسي ها فوتبال

مهدي پاشازاده را مي توان دوآتشه ترين استقلالي فعلي فوتبال ايران دانست. مهدي پاشا بر عكس ساير استقلالي ها كه در مقابل مسابقه پيامكي 90 حرفي نزدند زبان گشود و به انتقاد از كارشناسان اين برنامه پرداخت. پاشازاده در اين باره مي گويد:« نمي شود از اين 5 بازيكن ايراد گرفت. همه جزو بهترين هاي ايران بودند و يكي از يكي موفق تر. من انتقادم به نوع برگزاري مسابقه پيامك بود. چرا 5 گزينه براي نظرسنجي انتخاب كردند؟ مثلا چرا 6 گزينه انتخاب نكردند يا 7 گزينه؟ به نظرم بايد 11 گزينه انتخاب مي كردند. يعني يك تيم كامل. سپس مي گفتند يكي از بين بازيكنان اين تيم را به عنوان بهترين بازيكن انتخاب كنيد. ضمن اينكه به اين مسابقه پيامكي نمي توان زياد دل بست و استناد كرد. چرا كه پرسپوليسي ها بيشترند و معلوم است به بازيكنان پرسپوليس راي مي دهند. ديديد كه خداداد نه بازيكن استقلال بود و نه پرسپوليس. به همين خاطر كمتريت راي را آورد. سوالي مي پرسم. مگر خداداد كم در اين فوتبال تاثير گذاشته؟ مسئولان بايد بروند در كوچه و خيايبان ببينند چه كسي محبوبتر و بهتر است نه در مسابقه پيامكي. بروند از مردم معمولي بپرسند و بعد راي گيري كنند نه اينكه همه پرسپوليسي ها به يك نفر راي بدهند و بقيه كمتر راي بياورند»
    مهدي پاشازاده صحبتهايش را اينگونه ادامه مي دهد:« در دو دهه اخير فدراسيون و سرمربي پرسپوليسي بودند . خب معلوم است به ما استقلالي ها اجازه خودنمايي نمي دادند.به عنوان مثال خود من دو سال تمام به ناحق پشت خط تيم ملي ماندم. اصلا يك سوال ديگر. اگر پرسپوليسي ها اينقدر خوب بودند كه در نظرسنجي باشند و حتي يك استقلالي هم نباشد چرا 7 سال در حسرت بردن ما به سر مي بردند. اگر ما خوب نبوديم پس چطور 7 سال اجازه نداديم آنها رنگ برد را ببينند؟ »
    پاشازاده در ادامه مي گويد:« نمي دانم كارشناسان برنامه 90 چه كساني هستند. فكر مي كنم زمان بازي ما آنها تلويزيون نداشتند كه فوتبال ببينند. من در 2 بازي با استراليا و 3 بازي جام جهاني خودم را ثابت كردم. مردم مي توانند در اين باره قضاوت كنند. در اين 5 بازي اندازه 20 سال خوب بودم و افتخار كسب كردم. اجازه ندادم مياتوويچ نفس بكشد . در بازي با استراليا عابدزاده كه گلر بود 4 توپ گرفت و من كه دفاع وسط بودم 2 توپ. البته در خوب بودن احمدرضا شكي نيست. بحث من اين است كه حتي خيلي از نام ها را آوردند كه مي توانستند در بين گزينه ها باشند الا من و چند نفر ديگر. يعني ما در فوتبال ايران بازي نمي كرديم. يعني برد مقابل امريكا، استراليا و بازي درخشان در بالاترين سطح جام جهاني مقابل آلمان و يوگسلاوي موفقيت حساب نمي شود؟بابا ما هم زحمت كشيديم در اين فوتبال اما نمي دانم اين كارشناسان چه كساني هستند كه اين نظرسنجي ها را ترتيب مي دهند.»
    از پاشازاده مي پرسيم اگر در مسابقه پيامكي 90 شركت مي كردي به كدام گزينه راي مي دادي كه در جواب مي گويد:« ما همه با هم رفيقيم و همه براي تيم ملي زحمت كشيدند. هر كدام به نوبه خودشان تاثيرگذار بودند . مثلا اگر خداداد ومهدي پاس نمي دادند علي گل نمي زد يا برعكس. همه به هم وابسته بودند و هر كس يك خصوصيتي داشت. به نظر من اگر يك تيم را انتخاب مي كردند بهتر بود. فقط هنوز نمي دانم چرا 5 نفر؟ مگر فوتيال است كه 5 گزينه را انتخاب كرده اند؟ شايد هم واقعا فوتسال بوده. چون من در فوتسال افتخاري نداشتم كه جزو گزينه ها باشم. ضمن اينكه اگر ما در بازي هاي جام جهاني 98 و مسابقات مقدماتي آن نقش نداشتيم يكدفعه اسم ما را از بايگاني در بياورند تا خيالشان راحت شود. فكر مي كنم همه چيز به گذشته برگشته. همان زماني كه همه پرسپوليسي بودند و استقلالي ها پشت خط مي ماندند. حالا هم اين نظرسنجي چنين چيزي را نشان مي دهد»

پاشازاده گريزي هم مي زند به برنامه ريزي ليگ برتر. او مي گويد:« اگر بلد نيستند ليگ را برنامه ريزي كنند حداقل يك سوال بپرسند. مي توان يك برنامه ريزي راحت انجام داد كه هيچ تيمي به مشكل نخورد. متاسفنه نه فرهنگش را داريم و نه زورش را تا در 3 جبهه ليگ، ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي بجنگيم. بايد كاري كنيم آخر فصل كه بازيكنان فرسوده مي شوند و ليگ قهرمانان هم به مراحل حساس مي رسد بازيكنان بيشتر استراحت كنند. در عوض مي توانيم ابتداي ليگ برتر را فشرده برگزار كنيم.مسئولان فدراسيون يك بار ما را صدا كردند تا درباره نوع قراردادهاي بازيكنان در ليگ حرف بزنيم.تمام شد و رفت. ديگر نه كسي پيگيري كرد ونه چيزي از ما پرسيدند. كارشان اين است وقتي كه به مشكل مي خورند جون من ، جون تو و من بميرم و تو بميري راه بيندازند و با كدخدامنشي كار را پيش ببرند. وقتي قانون براي همه تيمها يكسان باشد و برنامه ريزي اصولي انجام دهند ديگر نيازي نيست برنامه يك بازي را هزار بار تغيير بدهند و در آخر هم با كدخدامنشي همه چيز را حل كنند»

پاشازاده كه سابقه بارها بازي روبروي تيمهاي عربي را در تركيب استقلال و تيم ملي دارد درباره مشكلات بوجود آمده ميان فوتبال ايران و تيمهاي عربي مي گويد:« با اينكه مي گويند عرب ها كشورهاي برادر ما هستند اما واقعا نمي توانند فوتبال ما و موفقيت تيمهاي ايراني را ببينند. البته شنيدم انها به تيمهاي ما در سفر احترام گذاشتند. پس ما هم بايد بهترين پذيرايي را از انها انجام مي داديم. به نظر من پرتاب ترقه در سال 2013 اصلا جالب نيست. اين مساله هم به ضرر باشگاه هاي ما تمام مي شود و هم براي فرهنگ ما در جهان خوب نيست. ضمن اينكه براي خيلي ها خطر هم دارد. نمونه اش سربازي كه در اصفهان چشمان خود را از دست داد. به نظر من مسئولان فدراسيون و وزارت ورزش بايد بيشتر تلاش كنند. مثلا بليت فروشي بازي ها را اينترنتي كنند و براي ورزشگاه ها دوربين هاي زياد به كار ببرند. آنوقت خيلي راحت مي توانند فرد خلافكار را پيدا كنند. اينجاست كه خلافكار از كسي كه خلافي انجان نداده جدا مي شود و برخورد با او درس عبرتي مي شود براي ديگران. الان در دنيا سعي مي كنند نرده هاي كنار زمين را بردارند تا بازيكن با تماشاكگر تنها يك متر فاصله داشته باشد اما در ايران هنوز ترقه مي اندازند و .....البته عربستاني ها هم هميشه دنبال بهانه هستند و اتفاق كوچك را با يك كلاغ 40 كلاغ بزرگ مي كنند. قدرتشان هم در آسيا زياد است . البته تيمهاي ايراني از نظر فني بايد خود را بالاتر ببرند و به روز كنند تا مقابل تيمهاي عربي تا اين حد به مشكل نخوريم. در ايران هر كسي حاشيه را بلد باشد موفق مي شود اما همين آدم هاي موفق مي روند آسيا و نتيجه نمي گيرند. »

GOAL.COM

16. 6 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

18. 9 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لالا لای لای لا لا لای لای / ...

ادامه شو شما بگید ... !!!

داماش ۲ سپاهان۱. آبیای گیلان دمتون گرم خسته نباشین. الان سرنوشت قهرمانی دست خودمونه. یه ۳ امتیاز به همت بچه‌ها و طرفدارا داریم تا بالا بردن جام. در ضمن آقای خلعتبری خیلی‌ وقت که خودتو کردی سوژه خنده فوتبال.
    Last edited by Nasser_ZRE; 19-04-2013 at 22:46.

20. 10 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •