بچه ها ایا پچ فیفا 13 اومده. اگه اومده از چه سایتی دانلودش کنیم.مرسی
بچه ها ایا پچ فیفا 13 اومده. اگه اومده از چه سایتی دانلودش کنیم.مرسی
Last edited by baneshi; 11-10-2012 at 15:47.
حواسم نبود پیشنهاد مربی گری تیم Paraguay هم برام اومده
قبول کردم بعد تو بازی بعدی گزارشگر اشاره کرد به این موضوع که همچین کاری کردم !!!
لیگ فرانسه خیلی باهاله
مخصوصا اون یارو که نتایج رو اعلام میکنه با لهجه فرانسوی
حرف ژ تا دلت بخواد کاربرد داره تو این لهجه !
Last edited by Kamyar_AnathemA; 11-10-2012 at 22:40.
بازی اورجینال داری یا کرک
ای بابا خوش بابا به داد ما هم برسید تا میخوام بازی کنم از بازی میپره بیرون الان جدیدا که همین طوری توش میچرخم هم میپره بیرون بعدش تو پوشه گیم یه پیغام کرش میادش چکار کنم ککککککککممممممممکککککک
من هم خوب میبرم هم بدجوری میبازم شده شش هفت تا از تیمهای درجه دو میخورم تمام بازیهامم پرگل میشه همیشه هم از پشت محوطه گل میزنم البته full assist و با بازیکنای بزرگ که پاور شوت بالایی دارند
البته فکر کنم چون عادت نیستم این اتفاقات میفنه مثل فیفا12 که اوایل بازیهام پرگل بود بعدها بیشتر دفاع میکردم و درنتیجه کمتر گل میخوردم وکمتر گل میزدم
هوش مصنوعی نوع (سبک) بازی سی پی یو رو از الان نمیشه زیاد تشخیص داد اگر زیاد باهاش بازی کردیم و همچنان هیجان انگیز بود و تکراری هم نشد برامون، میشه گفت هوش بالایی داره
البته فعلا قطعا میشه گفت انیمیشن ها به همراه هوش بعضی قسمت ها مثل جایگیری مدافعان و مثل فرار از افسایدهای مهاجمان خیلی باکیفیت و بالا رفته
این حالت حس سبکی و لغزندگی (حالت بی تعادلی) و یه جورایی کنترل نشدن آسون بازیکن همراه توپ به نظر من حتی باید سختتر و نچسب تر هم بشه بالاخره شبیه سازی فوتباله و فوتبال واقعی یعنی یک توپ سنگین و گرد که هرآن امکان داره از دست بره بعلاوه اینها باید تعادل خود همراه با حرکت دادن توپ هم حفظ کنیم، فیفا 12 اینطور نبود توپ مثل چسب بود و بازیکن هم براحتی کنترل میشد آدم حس اون سختی فوتبال رو درک نمیکرد واقعا تیم سازنده فیفا فوتبال رو میفهمه و میدونه چی میخواد....
روی نسخه هایی که بیرون میفروشن هم میشه کرک و پچ جدید نصب کرد؟
فرقی نداره چون دو تا فایل نصب شدشون به یه صورته
من تو فیفا 13 هم مشکل دروازبان موقع پنالتی و انجام ندادن تکنیک ها رو دارم کسی نمیدونه باید چه کار کرد؟؟؟
ما بودجه مون نميرسه اورجينال بگيريم .كرك
خوب اپدیت هم باید کرک بشه که هنوز نشده اگه بشه همه ی سایت ها میزارن ولی تو ایران سافت 98 سریع ترینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)