از نرم افزار های آنتی ویروس میتونید استفاده کنید
DR.Web - KasperSky - Avast
پیشنهاد میکنم یک نرم افزار آنتی ویروس همیشه نصب داشته باشید
بهترین برنامه مسیریاب آفلاین به نظرم Sygic هست
نقشه کامل ایران + امکانات زیاد و رابط کاربری جذاب
از نرم افزار های آنتی ویروس میتونید استفاده کنید
DR.Web - KasperSky - Avast
پیشنهاد میکنم یک نرم افزار آنتی ویروس همیشه نصب داشته باشید
بهترین برنامه مسیریاب آفلاین به نظرم Sygic هست
نقشه کامل ایران + امکانات زیاد و رابط کاربری جذاب
مبارکه ولی فکر کنم ارزون فروختی . دیجیکالا آکشو از دیروز گرون کرده . 1649 شده .
خیلی ممنون
راست میگی منم دیدم ولی بدجوری این s4 رفته بود رو مخمون![]()
سلام دوست عزیز .... من از برنامه Mobile Care استفاده میکنم ... بنظر شما خوبه یا از Dr web استفاده کنم ؟
یه برنامه خیلی راحت برای Reminder معرفی میکنین دوستان ؟
و اینکه چرا وقتی گوشیمو به TV وصل میکنم عکسامو نشون نمیده ؟
ممنون
بهترین نرم افزار های آنتی ویروس آندروید رو میتونید در [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] ببینید
این سایت یکی از معروفترین سایت های مقایسه آنتی ویروس هاست ..
دیگه انتخاب با شماست
DR.web فقط یک خوبی که داره اینه که به راحتی و رایگان آپدیت میشه .. ( من بقیه رو امتحان نکردم ؛ نمیدونم )
دوستان میخواستم بدونم بنچ مارک antutu شما چنده؟
من مدل دو گیگ رم اس 3 رو دارم با اندروید 4.1.2 رسمی تا حالا روت هم نشده گوشی آکبند بود ازش بنچ مارک گرفته بودم حدود 12650 آورد بیشتر از این تا حالا نگرفتم.ولی امروز یه بنچ مارک گرفتم دیدم داده حدود 9500.میخواستم بدونم این بنچ مارک رو باید تو چه شرایطی بگیری تا واقعی باشه؟ آیا میزان شارج باطری و رم اشغال شده و ... در حین بنچ مارک تاثیری روی امتیاز میزاره؟
ممنون میشم اگه دوستان پاسخ بدن
سلام
قیمت lcd گلکسی s3 با هزینه تعویضش چقدره؟
سلام دوستان یه سوال :
قسمت RAM گوشیم اکثرا مخصوصا در زمانی که تو نت باشم تا 650 مگابایت پره و در صورت حذف حافظه گاهی تا 400 و خورده ای کاهش پیدا می کنه
آیا راهی هست که این مقدار کمتر بشه و اگر این مقدار بمونه برای گوشی ضرر داره؟
و این رو اضافه کنم که من live wallpaper رو صقه ی گوشیم دارم که احتمال زیاد پردازش زیادی نیاز داره ...
باتشکر
![]()
سلام Sygic چند بار گرفتم نصب کردم ولی کار نکرد.
Last edited by kambiz11000; 03-06-2013 at 15:11.
سلام
رم گوشی وقتی که از گوشی استفاده می کنید، یه سری برنامه ها هم اجرا میشن اونا اون مقدار رمو اشغال می کنن، ولی وقتی رمو خالی می کنید، اونا حذف میشن و فقط برنامه های اصلی می مونن، که دیگه کمتر از اون ۴۰۰ مگی که گفتید کمتر نمیشه.
لایو والپیپیر مصرف باطری رو میبره بالا از رم هم میگیره ولی بیشتر باطری مصرف میکنه، ولی برای گوشی مثل اس ۳ لایو والپیپر پردازشی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)