سلام دوستان عزیز، خسته نباشید
یکی از رفقا میخواد اسکین (پوسته ی) پیور 2009 رو روی پیور جدید یعنی همین 2013 نصب کنه؛
این پوسته رو از کجا میشه گیر آورد؟
یه کم توی اینترنت گشتم چیزی دستگیرم نشد
ممنون بابت راهنمایی تون.![]()
سلام دوستان عزیز، خسته نباشید
یکی از رفقا میخواد اسکین (پوسته ی) پیور 2009 رو روی پیور جدید یعنی همین 2013 نصب کنه؛
این پوسته رو از کجا میشه گیر آورد؟
یه کم توی اینترنت گشتم چیزی دستگیرم نشد
ممنون بابت راهنمایی تون.![]()
دوستان من تازه اخرین ورژن انتی ویروس کسپر رو نصب کردم،کامل هم آپدیت شد ( نزدیک 108 مگ ) ولی باز میزنه تو صفحه home برنامه که خیلی وقته آپدیت نشده انتی ویروس!! (have not updated for a long time )
ولی تو خود قسمت آپدیت که میرم میزنه اخرین اپدیت مثلا در 4 دقیقه پیش انجام شده و زیرشم ورژن دیتابیسش رو زده،مشکل از کجاست؟
تاریخ و ساعت سیستمم هم درست و دقیق هست
Last edited by amin_v30; 04-03-2013 at 09:32.
سلام
به این مسیر برید تیک پرو ک سی رو بردارید
Settings > Update > Update source > Prox y server > pro xy server
اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید حتما سرویس پک 1 نصب کنید
پوشه های temp خالی کنید میتونید از برنامه ccleaner کمک بگیرید
و دوباره اپدیت کنید
این مراحل انجام بدید ببینند مشکل برطرف میشه
سلام همچین پوسته ای فکر نکنم پیدا بشه شایدم بعدا بسازن![]()
با سلام من از نسخه جدید کسپر اند پوینت ادوانسد 2013استفاده میکنم اگه میشه سایتی رو بهم معرفی کنید که کلید این نسخه رو پیدا کنم
سلام دوستان..من kis 2013 رو نصب کردم...همونطور که میدونید تو این ورزن قابلیت ذخیره اپدیت ها حذف شده..من الان برنامه kasper updater رو دارم..کاسپر هم اپدیت افلاین کردم...الان ی سوال دارم..اگر بخوام از برنامه kasper updater استفاده کنم فایل های اپدیت رو از اول دانلود میکنه؟ یا فقط از همون اپدیت که دارم به بعدش رو دانلود میکنه؟؟
سلام دوستان
برای دانلود بعضی برنامه ها که سایتشون ف ی ل ت ر ه از سایفون 3 استفاده میکنم تا چند روز پیش کسپر مزاحمتی
برای ارتباط این برنامه با نت نداشت اما حالا باید کسپرو غیر فعال کنم تا ارتباط برقرار بشه ،تنظیمات کسپرو به حالت پیشفرض دراوردم اما فرقی نکرد ،در ضمن امیدوارم برخلاف قوانین پست نداده باشم
سلام
من پیور 2 نصب بود روی سیستمم پاک کردم 3 را نصب کنم نصب نمیشه و این ارور را میده چیکار کنم؟
ورژن2 هم دیگه نصب نمیشه حتی اینترنت سکیوریتی کسپر اسکای هم نصب نمیشه!
![]()
سلام
چند روزی هست خبری از یک باگ در فایروال کسپرسکی که این باگ فایروال مربوط به پکت پروتکل IPV6 میشه ، که در سایت های ایرانی و خارجی این خبر پیچیده و یکم هم سو استفاده از این خبر ، بگذریم ، دیروز در فروم کسپرسکی سوال کردم که این باگ رفع شده که ، مدیرش در پیغام خصوصی لینک این خبر را دادن ؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیروز هم از وحید ، vtn54 عزیز هم در مورد این باگ سوال کردم که خطری کاربر رو احاطه می کنه یا نه ؟ در پاسخ گفتن که :
که وجود این باگ در سطح پایینی وجود داره و در سطح وب از IPV6 کم استفاده میشه و اینترنت ایران هم به کلی از IPV6 پشتیبانی نمی کند و بیشتر برای شبکه های محلی کاربرد دارد.و فعلا شرکت قرار هست به زودی یک Patch برای رفع این باگ منتشر بکند.
کاربرایی که کسپرسکی دارند ، براشون با وجود این باگ ، مشکلی برایشان پیش نمی اید||| چون ایران از IPV4 پشتیبانی میکنه و همچنان منتظر وصله امنیتی از طرف شرکت هستیم.
موفق باشید.
Last edited by Hidden-Hunter; 10-03-2013 at 11:00.
یکی کمک کنه من سیستمم آنتی ویروس نداره به فنا میرما....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)