Emsisoft
دو موتور اسکن
سریع و سبک
زبان فارسی
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
Emsisoft
دو موتور اسکن
سریع و سبک
زبان فارسی
سلام
چند صفحه اخیر رو خوندم. به نتیجه واحدی نرسیدم (طبیعی هم هست)
برای ویندوز 8 بهترین آنتی ویروس و فایروال چیه؟؟
میخوام در درجه اول امنیت بالا باشه. خیلی. در درجه دوم سرعت خوب باشه. اگه بشه روی ویندوز سرور (2003 و 2008) و ... هم بهش اعتماد کرد که خیلی بهتره.
اگه پک باشه خیلی بهتره ولی نشد هم اشکالی نداره
برای ویندوز 8: Emsisoft Anti-Malware + Emsisoft Online Armor
برای ویندوز سرور: Emsisoft Anti-Malware + فایروال دلخواه
امروز رفتم برای تست جی دیتا دانلود کنم....خودتون حجم فایل خام نصب رو برای دانلود تازه توی نسخه شخصی و نه بیزینس و تجاری ببینید:::
معلوم نیست بعد از نصب چند گیگ فضا میخواد؟؟؟؟
![]()
سلام " منم دان کردم ولی هنوز نصب نکردم تا مطمئن شم آفلاینش وجود خارجی داره. خب چطور بود؟ نصبیدین؟
دوستان راسته که میگن امسال آنتیویروس بیت دیفندر بهترین انتخاب شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟(سال 2012)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قضیه فقط یه چیز را نشون میده : کیفیت پایین شاخص های نرم افزاری شرکت GData
خیر
آنتی ویروس برتر سال وجود نداره دوست عزیز
فقط از طرف موسسه AV-C به عنوان بهترین محصول انتخاب شده است
موفق باشید
میشه در مورد جمله بولد شده توضیح بدین ممنون.
سلام به دوست خوبم:
نه عزیز.من مگه کله م خرابه با این اینترنت افتضاح یکماه اخیر و حجم محدود اینو دانلود کنم؟؟؟؟البته اصلا به شما و کسانی که دانلود کردن قصد کم احترامی ندارم و منظورم اینه که اینترنت خراب و حجمیه مال من البته...
من با نرم افزارهایی رایگان که حجمی کمتر از یک پنجم این نرم افزار دارن میتونم امنیت به مراتب بسیار بیشتری ازین نرم افزار داشته باشم و فقط کنجکاو شدم که روی سیستم مجازیم تستش کنم که سخت پشیمون شدم.....
800 مگابایت برای اینترنت سکوریتی؟؟؟؟؟؟
سلام محمد جان:این قضیه فقط یه چیز را نشون میده : کیفیت پایین شاخص های نرم افزاری شرکت GData
++++++++++++++++++++++++++++++++لایک
سلام بله چرا نشه دوست عزیز
ببنید اکثر آنتی ویروس ها اگر آپدیت ها داخل فایل ستاپ خود تزریق کرده باشند حجمی بین 200 تا 300 مگابایت دارند
اگر آپدیت ها نباشه یا کمی از آن باشه بین 50 تا 150 مگابایت حجم دارند
حالا به نظرتون چرا محصولات این شرکت بین 500 تا 800 مگابایت حجم دارند؟؟ میدونید این نشون میده این شرکت روی نرم افزار خود وقت نمیگذاره شاید هم بگذاره ولی متخصصانش قادر به ارتقا ساختار آن نیستند
اکثر شرکت ها رو به کاهش حجم آپدیت ها و سورس نرم افزار هاشون دارند میرند ولی این شرکت همیشه حجم های غیر منطقی داشته است
تازه اگر وب روت را کنارش بگذاریم که نمیدونم جی دیتا اصلا روش میشه بهش نگاه کنه باید از خجالت آب بشه بره توی زمین
Webroot 800 KB
GDATA 800 000 KB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)