کسی نیست مرا یاری کند ........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
کسی نیست مرا یاری کند ........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
با دمتان گرم دیگه جواب نمیدین ماشاا.. سه تا تاپیک عوض کردین حالا جواب پست مارو نمیدین!ایول دمتان گرم![]()
این هدفون هدفون خیلی خوبیه
ولی صدای دارکی داره که بیشتر به درد الکترونیک میخوره تا سبک مورد نظر شما
hd598
و
beyerdaynamic dt 880
هدفون اولی دارای صدای نزدیکی نسبت به hd600 هستش
صدایی که ممکنه برای برخی خسته کننده باشه
صدای کاملا فلت که وقتی شما بیس m50 رو مناسب میدونید
پس بیس این هدفون به نظرتون نسبتا ضعیف میاد.
beyer صدای دلنشین تر و نرم تری داره
ولی بازم بیسش به اندازه ی m50 نیست.
اگر صدای monitor رو بیشتر می پسندید hd598 رو انتخاب کنید.
ضمن اینکه توصیه می کنم m50 رو دوباره یه امتحانی بکنید
چون هر هدفونی در لحظه ی اول ممکنه صداش برای ما خیلی خوب نباشه
اما با گذر زمان و عادت کردن مغز ما به صداش صداش خیلی دلنشینتر خواهد شد و تفکیک جزئیات برای ما راحت تر میشه.
بنده هم تایید می کنم صدای خوبی داره M50 و تفکیک عالی بعد از یه مدت بهتر میشه
خوب من اگر بخوام از برند Audio-tecnica هدفون بگیرم از M50 بالاتر چه مدل هایی ارزش خرید داره؟
دوستان هدفون های یاماها وارد میشن؟!ازنمایندگی یاماها پرسیدم نداشت![]()
سلام
نوکیا چند مدل هدفون بلوتوسی داره .از جمله مدلهاش bh-503 و bh-505 که با توجه به نوع استفادتون میتونین تهیه کنین.
سلام
متاسفانه مدل zx300 رو ندیدم ولی فعلا با توجه به موجودی بازار و با توجه به قیمتهای موجود بهترین انتخاب هدفونهای مانیتور همین مانیتورهای akg هست.مدل k44 و k77 , k99 هست.
دوستان تا 200 هزار تومان بهترین گزینه برای گوش دادن به موسیقی چیه ؟ سورسم کوان i9 هست ...
الان یه ایر باد سنهایزر دارم ک صدای سردی داره که خوب دوستش دارم اما به دلیل یه مشکل مادر زادی ک یکی از گوشام داره صداهای سرد یه مقدار ازاردهنده میشه برام توی خیلی از مواقع و این قضیه داره لذت بردنم رو از موسیقی کم مبکنه....
و اینکه چون اون مدل رو ایر باد خریدم میخوام ایندفعه یا فول سایز باشه یا inear..صدا گرم باشه و البته با جزییات خوب...عجه ای ندارم توی خرید اما میخوام یه هدفون خوب با صدای گرم تهیه کنم
همه جور اهنگ هم گوش میدم اما راک از همه بیشتر ... و بعدش پاپ...و در نهایت کلاسیک و سنتی...
مدل مورد نظر بهتره ک توی کشور پیدا بشه (تهران) . t-jays یا klipsch گزینه های مناسب با این قیمت دارن که راحت پیدا شه؟ و کیفیت خوبی رو ارایه بده؟
سلام
فکر کنم audio technica m30 گزینه مناسبی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)