فکر کنم با حدود 20 تومن پژو206 تیپ 6 اتومات مدل 83 / 84 هم گیر بیاد! نظرتون چیه؟ به خرج نمیفته؟ ارزش خریدن داره یا نه؟ تیپ 2 چطور؟
فکر کنم با حدود 20 تومن پژو206 تیپ 6 اتومات مدل 83 / 84 هم گیر بیاد! نظرتون چیه؟ به خرج نمیفته؟ ارزش خریدن داره یا نه؟ تیپ 2 چطور؟
اصلا هیچ مدل 206 تیپ 6 در این رنج ارزش خرید ندارد ، میتونید تیپ 2 مدل 87 رو انتخاب کنید .
من می خواستم از اشنا پراید بخرم به مشخصات ذیل
به نظرتون پیشنهاد مناسب قیمت جیه ؟
صبا صندوقدار
ماه 12 سال 87
43000 تا کارکرد
دورشم در و گلگیر خورده ولی نه چندان بد. (دو طرف)
---------------------------------------------------
مثلا لاستیک یا موتور باید چک بشن؟
یا کجاها لازمه
پراید مدل 87 با تفاسیری که گفتین قیمت حدود 11 میلیون تومان
برای بازدید ماشین تاپیک زیر رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان بنده حدود 12 الي 13 تومان پول دارم و ميخوام يه پرايد بخرم با اين پولي كه دارم چه پرايدي با چه مدلي گيرم مياد
پيشنهاد كارشناسان محترم اين انجمن چيه؟؟
بعضيا ميگن الان خريدو فروش نميشه ماشين تكليف چيه الان خريد كنم يا صبر كنم ؟
میتونید 131 مدل 89 SL خرید کنید .
برای مصرف کننده زمان مهم نیست .
با 13 تومن ديگه؟
راستي نظرتون درباره 132 چيه من 132 رو هم خيلي دوس دارم
با اين پول چه مدلش رو ميشه خريد
132 مدل 88 یا شاید به سختی 89 بتونی پیدا کنی.
اما 131 چون اصالت پراید قدیمی رو حفظ کرده طرفدار بیشتری داره.
آقا من امروز رفتم بنگاه چون از قبل بهش سپرده بودم زنگم زد گفت يه پرايد داره مدل 89 به رنگ سبز تيره تقريبا تو مايه هاي نوك مدادي بود يعني خوش قيافه بود ترمز اي بي اس داشت 80هزار كاركرد داشت وقتي توي ماشين نشستم يكمي احساس كردم ماشين زيرو بندش صدا ميداد ديدم دور درا رو هم زه گذاشته بود كه صداش كمتر بياد موتوري به مكانيك نشون داديم گفت سالمه راستي ضبط هم نداشت بيمه هم تا برج 4 داشت لاستيكا 80درصد سالم قيمت رو اول گفت 12.800 بعدش گفت 12.700 آخرش هم گفت 12.650 كه فهميدم خودش خيلي ارزون تر از اين حرفا خريده كه ميخواد انقدر بهم غالب كنه البته خودش ميگفت كه امروز از يكي كه پول لازم بوده خريده 12.450 ولي ميدونم دروغ ميگفت راستي پلاك ماشين هم خوزستان بود كه بنده الان ساكن اصفهان هستم با اين تفاسير ميخوام بدونم قيمت واقعيش همينه؟؟؟؟؟ برم پاي معامله يا نه؟؟؟؟ دوستام ميشه يه توضيحي بدين؟
زیروبند هزینه زیادی نداره و با 150 تومن کاملا نو میشه ، قیمت رو مناسب گفتن ، 131 بوده دیگه ؟
اتاق رو ببرید به صافکار ماهر نشون بدید تا از سلامتیش مطمئن بشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)