تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 421 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

با فروشنده هایی که سعی می کنن یه چیزی رو گرونتر بفروشن و ... باید چه جور رفتار کرد که حساب کار دستشون بیاد؟ (مثلا برای خرید های کوچیک مثل لبنیاتی و یا خرید های گرون تر مثل لباس و شلوار و اینها... )
    سلام

اگر شما مبنای محاسبه کردن جنسی رو که دارید میخرید می دونید می تونید بهشون ایراد بگیرن که از قیمت عرف داره بالاتر میگیره خیلی از خوراکی ها و ... روش قیمتش خورده و قانونا نباید ازتون بالاتر بگیره ولی در مورد خیلی اجناس دیگه

مثل پوشاک که فرمول خاصی برای محاسبه کردن قیمت از طرف مشتری وجود نداره تنها راه وجدان فروشنده و بعد از اون هم دونستن حدودی قیمت شلواری هستش که میخواین بخرین تا اگر خیلی بالاتر گفتش شما هم بگین الان ده جا قیمت

کردم پایینتر گفتش حالا اگر شما دروغ گفته باشی و عین اون شلوار رو جای دیگه نداشته باشه اون فروشنده که از نوع جنس خودش باخبر هستش با خیال راحت بهتون میگه ناراحتی برو از همون جا بخر و اگر برعکسش باشه و اون دروغ گفته

باشه که کاره من تکه مجبور میشه قیمت رو بیاره پایین ولی بازم تا جایی که براش صرف داشته باشه .

2. 5 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    وقتی کسی اسمتو میپرسو چطوری باید بگی ؟ نمیشه فقط گفت مثلا رضا ... یا برعکس میخوای اسم کسی رو بپرسی چطوری باید بگی ؟ مثلا مخلصتون کوچیگتون باید اضافه کنی ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    وقتی کسی اسمتو میپرسو چطوری باید بگی ؟ نمیشه فقط گفت مثلا رضا ... یا برعکس میخوای اسم کسی رو بپرسی چطوری باید بگی ؟ مثلا مخلصتون کوچیگتون باید اضافه کنی ؟
    بستگی داره کی بپرسه!

اگه مثلا اقا(محل رسمی) یا خانومی که سنش از شما بیشتره بپرسه یا دختری همسن خودتون اونوقت اول فامیلیتون رو بگید پشت سرش اسمتون و بعد دوباره فامیلی اینجوری:
    عالمی هستم، رضا عالمی

اگه اقایی که سنشون ازتون بیشتره ولی رسمی نیست بپرسه: کوچیک شما، رضا هستم

اگه مثلا تازه با یک پسر همسن خودتون دارید اشنا میشید اونوقت میتونید بگید: کوچیکتیم داداش ، رضا هستم ((شبیه توی فیلما شد ))

5. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام
    سلام .وقتی ازتون اسمتون رو میپرسن هر چی ساده تر بگین بهتره. مثلا بگین علی هستم.
    ولی میخواین اسم کسی رو بپرسین اگه بزرگتر بود یا باهاشون رودربایستی دارین ، میتونید بگین : اسم شریفتون ؟ یا بگین : اسمتون رو میتونم بپرسم ؟

بستگی داره کی بپرسه!
    عالمی هستم، رضا عالمی
    مگه جیمز باند هست ؟

7. 8 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام

با فروشنده هایی که سعی می کنن یه چیزی رو گرونتر بفروشن و ... باید چه جور رفتار کرد که حساب کار دستشون بیاد؟ (مثلا برای خرید های کوچیک مثل لبنیاتی و یا خرید های گرون تر مثل لباس و شلوار و اینها... )
    ببینید بهترین کار نخریدن هست.من انکار نمیکنم که خیلی ها واقعا گران فروش هستند
    ولی
    گاهی هم ما اشتباه میکنیم.و زود قضاوت میکنیم

مثلا میریم بازار یه جنسی رو قیمت میکنیم میگه 100 تومان.میریم شهرک غرب هم قیمت میکنیم میگه 200 تومان...خب اون هزینه هایی که اون شهرک غربی داره بازاری نداره.و ما نباید توقع داشته باشیم همه ارزان و به قیمت بدن
    بعضی ها هم هستند که به دلیل لج و لجبازی کلااز مردم سود نمیگیرند...این باعث میشه که بقیه که به اندازه سود میگیرند گران فروش تلقی شوند!

9. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

حتما براتون پیش اومده که یک نفر ( مخصوصا فروشنده ها یا کارمندای اداره) با شما بد صحبت می کنن و به شما یه جورایی توهین می کنن.تو این مواقع چطور باید جوابشون رو بدیم که هم جو متشنج نشه و درگیری به وجود نیاد و هم اینکه طوری نباشه که جلوشون احساس ضعف داشته باشیم و هم اینکه شخصیت خودمون رو حفظ کرده باشیم؟؟؟

من خودم خیلی ریلکس هستم و تو این مواقع در صورت لزوم یک تیکه کوچیک و ریز به طرف میدازم.ولی واقعا یه جاهایی این ریلکس بودن بیش از حد من باعث میشه حق طرف ادا نشه و جلوش کم بیارم.

11. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام

حتما براتون پیش اومده که یک نفر ( مخصوصا فروشنده ها یا کارمندای اداره) با شما بد صحبت می کنن و به شما یه جورایی توهین می کنن.تو این مواقع چطور باید جوابشون رو بدیم که هم جو متشنج نشه و درگیری به وجود نیاد و هم اینکه طوری نباشه که جلوشون احساس ضعف داشته باشیم و هم اینکه شخصیت خودمون رو حفظ کرده باشیم؟؟؟

من خودم خیلی ریلکس هستم و تو این مواقع در صورت لزوم یک تیکه کوچیک و ریز به طرف میدازم.ولی واقعا یه جاهایی این ریلکس بودن بیش از حد من باعث میشه حق طرف ادا نشه و جلوش کم بیارم.

یه خشونت خیلی خفیف انجام بدید تا حساب کار دستش بیاد،
    مثلا با جدیت کامل بپرسید این چه طرز صحبت کردنه؟

13. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

سلام
    خوب خیلی به شرایط بستگی داره
    یه وقتا جواب ندادن و زل زدن تو چشم طرف با کمی اخم هم کافیه
    بعضی جاها هم باید خیلی خشک و رسمی صحبت کرد که طرف بفهمه جای خودنمایی نیست

به هر حال خیلی این چیزها به فرهنگ اون محیط و آدماش بستگی داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

برای تحویل پروژه پایان ترم خودم به تنهایی از پسش برنمیام ، با یکی از بچه ها نسبتا راحت تر هستم اما اون کاراش قوی نیست و نمیخوام با اون همکاری کنم ... حتی بهش گفتم بیا بریم با فلانی و فلانی و فلانی (اینها توی کلاس فعال ترند اما بچه های باحالی نیستند) و اون موافق نبود به همون دلیلی که عرض کردم ... این پروژه برای من خیلی مهمه و حتما باید به استاد تحویل بدم ، در غیر این صورت با توجه به سوابق قبلی بدون شک این درسو میفتم.... خودم هم اصلا دوست ندارم با گروه اونها انجام بدم و حتی ممکنه اونها قبول هم نکنند !! 2 3 تا از دخترای کلاس هم هستند کاراشون خوبه اما دوست ندارم با دخترا بپلکم .... با یکی از دخترا ترم قبل مراوداتی داشتم اما اون توی این کلاس با ما نیست.... حالا چیکار کنم من ؟!

16. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

برای تحویل پروژه پایان ترم خودم به تنهایی از پسش برنمیام ، با یکی از بچه ها نسبتا راحت تر هستم اما اون کاراش قوی نیست و نمیخوام با اون همکاری کنم ... حتی بهش گفتم بیا بریم با فلانی و فلانی و فلانی (اینها توی کلاس فعال ترند اما بچه های باحالی نیستند) و اون موافق نبود به همون دلیلی که عرض کردم ... این پروژه برای من خیلی مهمه و حتما باید به استاد تحویل بدم ، در غیر این صورت با توجه به سوابق قبلی بدون شک این درسو میفتم.... خودم هم اصلا دوست ندارم با گروه اونها انجام بدم و حتی ممکنه اونها قبول هم نکنند !! 2 3 تا از دخترای کلاس هم هستند کاراشون خوبه اما دوست ندارم با دخترا بپلکم .... با یکی از دخترا ترم قبل مراوداتی داشتم اما اون توی این کلاس با ما نیست.... حالا چیکار کنم من ؟!

ببین تو مسایل درسی یه سری کارا هست که دوست نداریم امجام بدیم ولی برای صلاح خودمون و پاس شدن موظف به انجام هستیم.
    اینجا پارک نیست و نمیخواید قدم بزنید که بگید با فلانی حال نمیکنم، اینجا دانشگاهه و محل درس خوندن و دوستی کردن به جای خودش، من دوستانی سراغ دارم که اصلا با من صمیمی نیستن، اما به خاطر این که باهوشم خیلی میان طرفم.
    هیچ وقت ملاکتون تو همکاری برای پروژه حال کردن و صمیمی بودن با دوستان نباشه، سعی کنید با کسانی همکاری کنید که احتمال موفقیتتون با اونا بیشتره نه احتمال حال کردنتون.

ممنون.

18. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •