عجب پشت كنكوري !!!!!!
آره عزيز
عجب پشت كنكوري !!!!!!
آره عزيز
اینکه عالیه مخصوصا برای من که سال سوم رو با معدل 15 گند زدم![]()
برای هر درس نیست ! برای کل درسها هست ! یعنی اگر کل درسها در کل معدل تاثیرش مثیبت بشه تاثییر میدن اگه نشه تاثیر نمیدند (تراز کل رو باید افزایش بده)
حالا واقعا ساعت 2 میاد؟؟
من که از دیشب درست نخوابیدم.
ایشالا که همه به اون چیزی که لایقش هستن و براش زحمت کشیدن برسن.![]()
مگه امسال بر خلاف پارسال نمی خوان درسی معدل رو تاثیر بدن ؟ یعنی هر درس جدا ؟
پس این عدم تاثیر رو باید درسی باشه دیگه
وی افزود: از آنجا که تاثیر سوابق مثبت بوده است، یعنی در صورتی که موجب کمک به داوطلب شود، از آنها استفاده می شود، برای کسانی که این سابقه مثبت بوده، علامت ستاره در جلوی نمره کل آنها زده شده است.
تو تابناک نوشته
اینم خبر امروز و چند دقیقه پیش فارس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتايج كنكور 90 امروز اعلام ميشود
خبرگزاري فارس: نتايج اوليه كنكور 90 امروز اعلام ميشود، در اين آزمون بيش از 90 درصد از داوطلبان حاضر در جلسه كنكور مجاز به انتخاب رشته ميشوند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، كنكور 90 در روزهاي 9، 10 و 11 تيرماه امسال برگزار شد، آزمون داوطلبان گروه آزمايشي رياضي و فني صبح پنجشنبه 9 تير، آزمون گروه آزمايشي هنر بعد از ظهر پنجشنبه 9 تير ماه، آزمون گروه آزمايشي علوم تجربي صبح جمعه 10 تير ماه، آزمون گروه آزمايشي زبانهاي خارجي بعد از ظهر جمعه 10 تير ماه و آزمون گروه آزمايشي علوم انساني صبح شنبه 11 تير ماه در 295 شهرستان و بخش مختلف كشور برگزار شد.
امسال ضمن لحاظ تأثير 25درصدي سوابق تحصيلي، اين سوابق در صورتي لحاظ ميشوند كه تأثير مثبت داشته باشند، يعني اگر سوابق تحصيلي داوطلبان در پذيرش آنها تأثير مثبت نداشته باشد، لحاظ نميشود.
يك ميليون و 132 هزار داوطلب در كنكور 90 ثبتنام كردند و 995 هزار و 691 داوطلب كنكور 90 در جلسه حضور داشتند.
انتخاب رشته داوطلبان مجاز كنكور 90 از روز دوشنبه 17 مرداد ماه آغاز ميشود و تا روز يكشنبه 23 مرداد ماه ادامه دارد.
بدبخت شديم رفتميخوان ستاره دارمونم بكنن
ما همچنان منتظريم
كاش مي شد سال 91 هم تاثير معدل مثبت باشه.....
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا امام باقر![]()
50 تا بازدید کننده چه خبره بابا !![]()
ولی میدونم اونایی که خوب دادن این لحظات جز بهترین لحظات عمرشون میشه
برای همه آرزو میکنم که حاصل تلاششونو ببینن
ادیت : یه رفرش زدم 50 تا شدن 35 تا !بازم رفرش بزنم ؟ بزنم ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)