خب مشکل منم اینجاست که نمیتونم زمینی بزنم هرجوری میزنم با اختلاف میره بیرون
خب مشکل منم اینجاست که نمیتونم زمینی بزنم هرجوری میزنم با اختلاف میره بیرون
ممنون عزیز بابت توضیحات
این کارها رو انجام دادم حالا پیغام زیر رو میده:
![]()
توي ضربه كاشته ها جهت بالا رو نگه دار و ي كمي شوت رو نگه دار.
بچه ها واسه pes چمن خوب سراغ دارید؟ اخه چمناش طبیعی نیست اصلا سبز نیست یکی دوتاشو از pesbaz دانلود کردم ولی بدتر شد اگه کسی داره ممنون میشم بده
دوست عزیز شرمنده ها
ولی از 12 سال پیش همینکار میکنم
فوتبال حرفه ای همینه
سخت ترین حالت دفاع کردن در فوتبال 99 بود(فکر کنم وینینگ الون 3 میشد)
در فوتبالهای 2000 و به بعدش دفاع کردن راحت تر شد
ولی در 99 واقعا سخت بود
و باید از ترفندهای خاصی برای دفاع استفاده میکردیم
کلا در تمام فوتبالهای کونامی ابتدا باید دکمه سرعت و ضربدر را همزمان گرفت
بعد که با زیکن خودش اومد و نزدیک حریف شد ضربدر را ولش کنی و از جهات استفاده کنی
و در موقع مناسب ضربدر را بزنی
Last edited by golmohammadi; 17-10-2011 at 14:25.
آره خودش میگه باید فایل dt04 رو باز کنید اما از این طریق شماره فیس بازیکن رو عوض کردم اما هیچ تغییری نکرد !
منم همین نظرو داشتم رفتم چند روز فیفا زدم ولی دوباره برگشتم PES!!!
درسته از لحاظ گیم پلی فیفا کمی بهتره ولی PES از یه لحاظایی برتریت قابل ملاحظه ای داره :
1.گرافیک و قیافه ی بازیکنا تو PES خیلی خیلی بهتر از فیفاست ، فیفا آورده تو هر تیم قیافه ی 5،6 نفرو درست کرده اما بقیه اصلا شبیه نیستن ولی تو PES تیمهایی هستن که میتونم بگم 90% بازیکناشو درست کرده.
برای مثال تو فیفا چهره اشنایدر رو درست کرده ولی اصلا شبیه خودش نیست میتونین برین ببینین!!!
2.گیم مود های جانبی PES خیلی جذاب تر و شیرین تر از فیفاست مثل Becom a Legend و Master League و Team Boss که باید بازش کنی ولی فیفا مودی شبیه Become a Legend اصلا نداره و تورنومنت هاش هم خیلی یکنواخته!!!
3.PES رو با انواع این پچ هایی که میاد میشه دلخواه تر کرد و هرکسی میتونه بازی رو مطابق سلیقه ی خودش کنه ولی فیفا اینطور نیست!!!
4.تنها ایرادی که تو PES به شخصه برام عذاب آوره اینه که داورا خیلی خطا میگیرن و از سرعت و شیرینی بازی تا حدودی کاسته میشه.
اینا تجربیاتی بود که بعد از 1هفته بازی کردن فیفا و حدود 3هفته بازی کردن PES به دستم اومده.![]()
Last edited by mahyar21; 17-10-2011 at 14:29.
آقا کسی نبود جواب ما رو بده؛ گناه دارم ها!؟
ممنون از جوابت ولی دو سه نفر از دوستان که یکیشونم علیرضای خودمون بود گفت نسخه ایکس باکس رو داره اونم انگلیسی! منم هرچی می گشتم وب رو نسخه ای جز نسخه آلمانی فراسوی ندیدم تا اینکه جمعه 14 اکتبر بوبزمن نسخه انگلیسی و PAL رو گذاشت روی نت من فقط و فقط به خاطر حرف دوستان این تاپیک و حرف فروشنده ها تا حالا 2 تا نسخه خریدم به اسم انگلیسی ولی آوردم دیدم که همون آلمانی - فرانسوی هست...
به هر حال مطمئن شدم دوستانی که مدعی بودن نسخه انگلیسی بازی رو برای ایکس باکس دارن بدون امتحان کردن و دیدن این حرف رو زدن و در واقع شنیده هاشون رو گفتن... البته این مسئله فراگیر هست هنوز هم توی بازار نسخه های ایکس باکس به اسم انگلیسی فروخته میشه در حالی که همون نسخه آلمانی - فرانسوی هستند
این هم تورنت دیسک نسخه PAL و انگلیسی که تنها تورنت و تنها نسخه پال و انگلیسی بازی برای ایکس باکس هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تورنت پر Seed برای نسخه نهایی بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها نسخه های نهایی بازی هستند که در واقع از دیسک اورجینال نسخه 14 اکتبر Clone شدن تمامی نسخه های قبل از اینها به صورت دستی تغییر زبان پیدا کردن که البته خیلی تفاوت نداره خوبی PC هم همینه با یه دستکاری ساده همه چیز رو میشه جور کرد ولی دیگه ایکس باکس رو نه فعلا باید باید منتظر بمونم تا نسخه ایکس باکس بازی رو یه جوونمرد دانلود کنه تا برم بخرم.
اما از بازی کردن PES 2012 حتی یک اپسیلون لذت نبردم گیم پلی فوق العاده بدی داره چی میشد گیم پلی بازی همون دموی شماره یک می بود... واقعا حرف نداشت دمو 1 نمی دونم چرا بازم برگشتن به نسخه 2011 این نسخه هیچ برتری نسبت به 2011 نداره توی گیم پلی کمی تغییر در حالت دویدن بازیکنا و پاس ها کل تحول شینگو سبیاس در مدت یک سال بود! ابن بلور شدن تصویر هم که قوز بالا قوز هست. امیدوارم در صورت آپدیت از لایو برطرف بشه...
برادرانه میگم فیفا رو برای PC بخرید و گیم پد رو درست تنظیم کنید تا از الان 11 ماه فرصت لذت بردن از تجربه مجازی فوتبال رو داشته باشید گرچه خود من به خاطر اینکه فیفا 11 رو زیاد بازی کردم یه مقدار از فیفا 12 زود سیر شدم ولی مود کریر فیفا 12 وحشتناک جذابه... اینکه منتظر PES 2012 هستم فقط به خاطر تجربه کردن مود جدیدشه که مود ترکیبی به اسم فوتبال لایف هست... وگرنه گیم پلی خسته کننده همیشگیش رو داره و متاسفانه تغییر آنچنانی نکرده
اما نکات مثبت بازی رو عرض کنم تا این لحظه
- نحوه دویدن حا به نسبت پارسال قابل قبول تره
- دوربین مسخره جلوی دروازه که زاویه جهت ها دوران پیدا می کرد دیگه نیست و مثل سابق شده (این تیکه برام خیلی مهم بود بابامو در آورد نسخه 2011)
- ایستگاهی ها در کل بهتر شدن حتی کرنر
- ضربات سر و Volley تاثیرشون بهتر شده که این باعث شده شاهد گل های متنوع و جذابی باشیم که Heading و Volley هستند
- ترکیب مود های مستر لیگ و افسانه شدن و و مود جدید به عنوان فوتبال لیف و اضافه کردن سایر چیزهای اضافی بهش یه افق جدید باز کرده که می تونه بهانه خوبی برای PES 2012 بازی کردن باشه
- تغییر اکثر اچیومنت های بازی که جای تشکر داره یه چند سالی بود PES اچیومنت های تکراری میذاشت که واقعا کار احمقانه ای بود خوشبختانه امسال اچیومنت های جالبی گذاشته
از دوستان عزیز معذرت می خوام سردرد دادم... به هر حال امسال هم اینطوری شد چه میشه کرد... PES ه دیگه
موفق و گیمر باشید دوستان![]()
من نظر من کاملا مخالف اینه آرمین جان
و به نظر من گیم پلیش نیز بهتر شده
به هر حال سلیقه ای هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)