تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 332 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خب مشکل منم اینجاست که نمیتونم زمینی بزنم هرجوری میزنم با اختلاف میره بیرون

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

خب دوست عزیز مراحلی رو واست میزارم انجام بده مطمئن باش اجرا میشه :

1) این rld که من گذاشتم رو دانلود کن حجمی نداره : یه نکته قبل از اینکه دانلود کنی : آنتی ویروس nod رو غیر فعال کن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2 ) بعد از دانلود فایل رو از حالت فشرده اکستراکت کن بعد فایل rld رو به مسیر نصب بازی کپی کن ( دقت کن تو این مرحله هم باید آنتی ویروست همچنان غیر فعال باشه )

3) بعد از کپی کردن , آنتی ویروست رو باز کن طبق تصویر زیر عمل کن : این فایل رئ دانلود کن تصویری توضیح دادم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی .
    ممنون عزیز بابت توضیحات
    این کارها رو انجام دادم حالا پیغام زیر رو میده:

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiredge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خب مشکل منم اینجاست که نمیتونم زمینی بزنم هرجوری میزنم با اختلاف میره بیرون
    توي ضربه كاشته ها جهت بالا رو نگه دار و ي كمي شوت رو نگه دار.

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بچه ها واسه pes چمن خوب سراغ دارید؟ اخه چمناش طبیعی نیست اصلا سبز نیست یکی دوتاشو از pesbaz دانلود کردم ولی بدتر شد اگه کسی داره ممنون میشم بده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

گفتم باز هم یک سری تحلیل که تو بازی های بیشتری که انجام دادم یاد گرفتم بگم امیدوارم مفید واقع بشه

در مورد اینکه بچه ها گفتن تک به تک سخت شده توی تک به تک نباید دکمه سرعت رو فشار بدین ولی در کل بسنگی به کسی که با دروازه بان حریف تک به تک شده یا دروازه بان مقابلتون هم بستگی داره(این هم یکی دیگر از دلایل اینکه این نسخه بسیار به واقعیت نزدیک شده)مثلا من با کریس رونالدو با والدس تک به تک شدم خیلی راحت بهش گل میزنم راهش هم اینه که وقتی دروازه بان اومد جلوتون عین فوتبال واقعی بازیکنتون رو به گوشه ها ببرین دروازه بان حریف هم میپره اما دستش به توپ شما نمیرسه و شما یک گل بسیار قشنگ میزنید ولی مثلا با بنزما انقدر راحت نیمشد گل زد به همین والدس پس میبینید که به بازیکن و دروازه بان مقابل هم کاملا ربط داره.در مورد گرفتن توپ هم دیگه مثل قبلا نیست که دستتون رو روی ضربدر فشار بدین و خودش بره توپ رو راحت بگیره باید بسار بازیخونیتون قوی باشه و دکمه ضربدر رو بزننین ولی در موقع مناسب به عنوان مثال من خودم با بارسا که بازی میکردم توی یک صحنه مسی پا به توپ بود من با په په باهاش حرکت کردم و وقتی میخواست دریبلم کنه اون موقع ضربدر رو زدم و خیلی راحت توپ رو گرفتم البته خوب خیلی تمرین کردم تا قلقش اومد دستم شما هم یک کم تمرین کنین میبینین که جواب میده در مورد استراتژی بازی هم اگه خواستین بگین توضیح بدم آخه من عمرم رو گزاشتم واسه فوتبال اولین فوتبالی هم که بازی کردم fifa94 بود با اون باگ معروفش یادش بخیر.ببخشید سرتون رو درد آوردم
    دوست عزیز شرمنده ها
    ولی از 12 سال پیش همینکار میکنم
    فوتبال حرفه ای همینه
    سخت ترین حالت دفاع کردن در فوتبال 99 بود(فکر کنم وینینگ الون 3 میشد)
    در فوتبالهای 2000 و به بعدش دفاع کردن راحت تر شد
    ولی در 99 واقعا سخت بود
    و باید از ترفندهای خاصی برای دفاع استفاده میکردیم

کلا در تمام فوتبالهای کونامی ابتدا باید دکمه سرعت و ضربدر را همزمان گرفت
    بعد که با زیکن خودش اومد و نزدیک حریف شد ضربدر را ولش کنی و از جهات استفاده کنی
    و در موقع مناسب ضربدر را بزنی
    Last edited by golmohammadi; 17-10-2011 at 14:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه K.N.I.G.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من اینو فقط یه بار امتحان کردم . edit رو نباید انتخاب کنی . یه فایلی هست به نام dt06 که باید اونو انتخاب کنی (خود برنامه اسمشو نوشته موقع انتخاب) . از پوشه ایمیج بازی باید انتخاب کنی فکر کنم . ولی همون کارای edit رو انجام میده و قدرتا و اسما رو میشه تغییر داد .
    آره خودش میگه باید فایل dt04 رو باز کنید اما از این طریق شماره فیس بازیکن رو عوض کردم اما هیچ تغییری نکرد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من بعد از چند سال دوباره رفتم طرف فیفا....

واقعا خیلی از ساکر بهتره...

میتونید امتحان کنید
    منم همین نظرو داشتم رفتم چند روز فیفا زدم ولی دوباره برگشتم PES!!!
    درسته از لحاظ گیم پلی فیفا کمی بهتره ولی PES از یه لحاظایی برتریت قابل ملاحظه ای داره :

1.گرافیک و قیافه ی بازیکنا تو PES خیلی خیلی بهتر از فیفاست ، فیفا آورده تو هر تیم قیافه ی 5،6 نفرو درست کرده اما بقیه اصلا شبیه نیستن ولی تو PES تیمهایی هستن که میتونم بگم 90% بازیکناشو درست کرده.
    برای مثال تو فیفا چهره اشنایدر رو درست کرده ولی اصلا شبیه خودش نیست میتونین برین ببینین!!!

2.گیم مود های جانبی PES خیلی جذاب تر و شیرین تر از فیفاست مثل Becom a Legend و Master League و Team Boss که باید بازش کنی ولی فیفا مودی شبیه Become a Legend اصلا نداره و تورنومنت هاش هم خیلی یکنواخته!!!

3.PES رو با انواع این پچ هایی که میاد میشه دلخواه تر کرد و هرکسی میتونه بازی رو مطابق سلیقه ی خودش کنه ولی فیفا اینطور نیست!!!

4.تنها ایرادی که تو PES به شخصه برام عذاب آوره اینه که داورا خیلی خطا میگیرن و از سرعت و شیرینی بازی تا حدودی کاسته میشه.

اینا تجربیاتی بود که بعد از 1هفته بازی کردن فیفا و حدود 3هفته بازی کردن PES به دستم اومده.
    Last edited by mahyar21; 17-10-2011 at 14:29.

8. این کاربر از mahyar21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Aznasleaftab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مشهد

12

آقا جدا دستتون درد نکنه؛ پچ 1.3 رو نصب کردم؛ اسما و تیما درست شد!
    فقط دوتا سؤال داشتم؛
    این دسته ی دو اسپانیا رو اومدم فعال کنم؛ رفتم رو آیکن PE کلیک کردم؛ ارور داد و باز نشد؛ مشکل چیه و باید چیکار کنم؟

دوم اینکه من الان پچ 1.3 رو نصب کردم؛ حالا اگه بخوام پچ اون گزارشگر اسپانیایی رو هم نصب کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ دست همگیتون درد نکنه برای راهنمایی های خوبتون!
    آقا کسی نبود جواب ما رو بده؛ گناه دارم ها!؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام...
    خوب بازی دقیقا در روز 14 اکتبر یعنی جمعه ریلیز نهایی شد ورژن نهایی بود که زودتر از اون موعد هم ابدا لیک نشد و بازی دزدیده نشد تا قبل این روز من چک کردم توی بی تی آرنا دقیقا روز جمعه لینک ها PC گذاشته شده بود همراه با کرک و پچ و غیره نسخه بازی هم نسخه نهایی 14 اکتبر بود توی بی تی آرنا خبری از نسخه نهایی ایکس باکس نبود ولی برای اولین بار نسخه انگلیسی بازی برای ایکس باکس در همون روز 14 اکتبر و باز هم توسط تیم BOOBSMAN لینک گذاری شد...
    برای من سوال هست دوستانی بودن توی همین تاپیک که مدعی بودن نسخه انگلیسی رو دارن و بازی هم می کنن روی ایکس باکس! در حالیکه هیچ نسخه انگلیسی وجود نداشت تا قبل از روز جمعه نه اینترنت نه بازار من یک نسخه رو داداشم از مشهد خریده بود یک نسخه هم که خودم از ارومیه خریدم فروشنده با اطمینان کامل گفت نسخه انگلیسی هست آوردم و گذاشتم دیدم اون هم آلمانی - فرانسوی هست... حالا من خواهشم از دوستانی هست که ادعا می کنن نسخه انگلیسی بازی رو برای ایکس باکس داشتن لطفا برای اثبات گفته شون یک عکس از مانیتورشون بگیرن و نوشته های انگلیسی رو به من نشون بدن دوست خوبم علیرضا هم یادمه می گفت که نسخه انگلیسی ایکس باکس رو داره و بازی هم می کنه

خواهشا عکسی که می گیرید از قسمتی باشه که انتخاب زبان متنی و انتخاب زبان گزارش می کنید بذارید تاکید می کنم نسخه انگلیسی و پال...
    آرمین نسخه انگلیسی نبود برای ایکس باکس من خودم گرفتم
    فرانسوی و آلمانی بود
    ممنون از جوابت ولی دو سه نفر از دوستان که یکیشونم علیرضای خودمون بود گفت نسخه ایکس باکس رو داره اونم انگلیسی! منم هرچی می گشتم وب رو نسخه ای جز نسخه آلمانی فراسوی ندیدم تا اینکه جمعه 14 اکتبر بوبزمن نسخه انگلیسی و PAL رو گذاشت روی نت من فقط و فقط به خاطر حرف دوستان این تاپیک و حرف فروشنده ها تا حالا 2 تا نسخه خریدم به اسم انگلیسی ولی آوردم دیدم که همون آلمانی - فرانسوی هست...
    به هر حال مطمئن شدم دوستانی که مدعی بودن نسخه انگلیسی بازی رو برای ایکس باکس دارن بدون امتحان کردن و دیدن این حرف رو زدن و در واقع شنیده هاشون رو گفتن... البته این مسئله فراگیر هست هنوز هم توی بازار نسخه های ایکس باکس به اسم انگلیسی فروخته میشه در حالی که همون نسخه آلمانی - فرانسوی هستند

این هم تورنت دیسک نسخه PAL و انگلیسی که تنها تورنت و تنها نسخه پال و انگلیسی بازی برای ایکس باکس هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم تورنت پر Seed برای نسخه نهایی بازی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینها نسخه های نهایی بازی هستند که در واقع از دیسک اورجینال نسخه 14 اکتبر Clone شدن تمامی نسخه های قبل از اینها به صورت دستی تغییر زبان پیدا کردن که البته خیلی تفاوت نداره خوبی PC هم همینه با یه دستکاری ساده همه چیز رو میشه جور کرد ولی دیگه ایکس باکس رو نه فعلا باید باید منتظر بمونم تا نسخه ایکس باکس بازی رو یه جوونمرد دانلود کنه تا برم بخرم.

اما از بازی کردن PES 2012 حتی یک اپسیلون لذت نبردم گیم پلی فوق العاده بدی داره چی میشد گیم پلی بازی همون دموی شماره یک می بود... واقعا حرف نداشت دمو 1 نمی دونم چرا بازم برگشتن به نسخه 2011 این نسخه هیچ برتری نسبت به 2011 نداره توی گیم پلی کمی تغییر در حالت دویدن بازیکنا و پاس ها کل تحول شینگو سبیاس در مدت یک سال بود! ابن بلور شدن تصویر هم که قوز بالا قوز هست. امیدوارم در صورت آپدیت از لایو برطرف بشه...
    برادرانه میگم فیفا رو برای PC بخرید و گیم پد رو درست تنظیم کنید تا از الان 11 ماه فرصت لذت بردن از تجربه مجازی فوتبال رو داشته باشید گرچه خود من به خاطر اینکه فیفا 11 رو زیاد بازی کردم یه مقدار از فیفا 12 زود سیر شدم ولی مود کریر فیفا 12 وحشتناک جذابه... اینکه منتظر PES 2012 هستم فقط به خاطر تجربه کردن مود جدیدشه که مود ترکیبی به اسم فوتبال لایف هست... وگرنه گیم پلی خسته کننده همیشگیش رو داره و متاسفانه تغییر آنچنانی نکرده

اما نکات مثبت بازی رو عرض کنم تا این لحظه

- نحوه دویدن حا به نسبت پارسال قابل قبول تره
    - دوربین مسخره جلوی دروازه که زاویه جهت ها دوران پیدا می کرد دیگه نیست و مثل سابق شده (این تیکه برام خیلی مهم بود بابامو در آورد نسخه 2011)
    - ایستگاهی ها در کل بهتر شدن حتی کرنر
    - ضربات سر و Volley تاثیرشون بهتر شده که این باعث شده شاهد گل های متنوع و جذابی باشیم که Heading و Volley هستند
    - ترکیب مود های مستر لیگ و افسانه شدن و و مود جدید به عنوان فوتبال لیف و اضافه کردن سایر چیزهای اضافی بهش یه افق جدید باز کرده که می تونه بهانه خوبی برای PES 2012 بازی کردن باشه
    - تغییر اکثر اچیومنت های بازی که جای تشکر داره یه چند سالی بود PES اچیومنت های تکراری میذاشت که واقعا کار احمقانه ای بود خوشبختانه امسال اچیومنت های جالبی گذاشته

از دوستان عزیز معذرت می خوام سردرد دادم... به هر حال امسال هم اینطوری شد چه میشه کرد... PES ه دیگه

موفق و گیمر باشید دوستان

11. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من نظر من کاملا مخالف اینه آرمین جان
    و به نظر من گیم پلیش نیز بهتر شده
    به هر حال سلیقه ای هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •