تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 280 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

واقعا متاسف شدم برای شخصی مثل امیر جعفری با اینکه بازی هاش دوست دارم...
    کلیپ مصاحبه اش با هفت رو ببینید که چطور قشری از هموطناش رو به بی فرهنگی متهم میکنه
    و براحتی توهین میکنه که انقدر کم تحمل جناب جعفری که جنبه یک باخت رو نداره...
    بیچاره مهراوه شریفی نیا همینجوری هاج و واج مونده بود چی بگه توقع این همه توهین رو نداشت
    جناب جعفری میگه تماشگر های پرسپولیس اله و بله چرا زود ورزشگاه رو ترک کردند
    میخواستم بگم اگر شما بودید که بعد از چهار باخت تو دربی اصلا نمیومدید ورزشگاه باز به غیرت پرسپولیسی
    با اینکه استقلال صدر جدول و فینال جام حذفی هر بازیش 10هزار تا بیشتر نمیره و پرسپولیسی با این وضع تیمش باز بیشتر میره و باز به غیرت پرسپولیسی....
    یکی به امیر جعفری باید بگه بابا ما هممون ایرانیم فرهنگمون یکی جناب
    خیلی متاسف شدم برای شخصیت امیر جعفری...

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش فارس به مناسبت نوزدهمین سالگرد محراب شاهرخی
    "مروارید سیاه" چه تلخ با فوتبال ایران وداع کرد
    خبرگزاری فارس: امروز نوزدهمین سالگرد مدافع پیشین پرسپولیس ملقب به "عمو محراب" است که نبودش برای اهالی فوتبال بسیار تلخ است.

به گزارش خبرگزاری فارس، امروز روزی است که خیلی از بزرگان فوتبالی در ضلع جنوبی بهشت زهرا گردهم می آیند تا سالروز درگذشت "مروارید سیاه فوتبال ایران" را گرامی بدارند.
    صحبت از محراب شاهرخی است. او که عموی فوتبالی ها بود و مرگ تلخ او داغ بزرگی را بر پیشانی فوتبال ایران گذاشت.

محراب شاهرخی در سال 1322 و در شهر اهواز دیده به جهان گشود. شروع فوتبالش از کلوپ شنای اهواز بود. در بیست سالگی برای اولین بار به تیم ملی فرا خوانده شد و 16 بازی ملی انجام داد. بعد از آن به تیم شاهین تهران پیوست و همبازی مردانی چون ناصر ابراهیمی، برادران وطنخواه، حمید شیرزادگان، حمید جاسمیان، هادی طاووسی، جعفر کاشانی، همایون بهزادی و ... شد.

مرحوم شاهرخی در سال 1964 به همراه تیم ملی موفق به صعود به المپیک شد. در یکی از سفرهای تیم ملی به شوروی سابق برای انجام یک دیدار دوستانه در آستانه المپیک 1964 توکیو ، حسین مبشر، رئیس فدراسیون وقت که خود یک دارایی‌چی قدیمی بود، مدیر باشگاه دارایی را به عنوان مسئول تیم راهی سفر کرد و به جای او عزت وطنخواه بازیکن تیم شاهین را از ترکیب کنار گذاشتند. این اتفاق باعث شد تا دیگر بازیکنان تیم شاهین در تیم ملی که شامل حمید برمکی، حمید شیرزادگان، حمید جاسمیان، همایون بهزادی و محراب شاهرخی بودند، در آستانه سفر، از سفر به همراه تیم ملی به شوروی خودداری کنند. در پی آن فدراسیون آنها را به مدت یک سال از حضور در میادین داخلی و خارجی محروم کرد و پروانه باشگاه شاهین را نیز به مدت دو سال توقیف کرد.

در سال 1345 در پی یک اختلاف از شاهین جدا شد و به دارایی تهران پیوست. بعد از انحلال شاهین و تشکیل تیم پرسپولیس به جمع یاران سابق پیوست. کلاً او با لباس پرسپولیس 8 بار مقابل استقلال بازی کرد که 2 برد، 3 تساوی و 3 باخت در کارنامه بازیگری او مقابل آبی پوشان ثبت شده است. بعد از آن محراب شاهرخی به تیم شهباز که همان شاهین سابق بود رفت. او در دوران بازیگری به یک قهرمانی با پیکان در سال 1348 و دو قهرمانی با پرسپولیس در لیگ های تخت جمشید 1350 و 1352 رسید.

بلافاصله بعد از دوران بازیگری به همراه ناظم گنجاپور هدایت تیم شهباز را که به لیگ دسته اول تخت جمشید صعود کرده بود بر عهده گرفت. در سال 1355 در یک فیلم سینمایی به نام علف های هرز بازی کرد. او بعد از عزیز اصلی دومین بازیکنی از پرسپولیس بود که در یک فیلم سینمایی بازی می کرد. در تابستان 1356، بعد از آنکه مربیانی چون ایوان کونوف و منصور امیر آصفی در پرسپولیس ناکام ماندند به پرسپولیس آمد و تا سال 1360 هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفت. در این 4 سال، پرسپولیس تنها در 2 جام لیگ پنجم تخت جمشید و جام شهید اسپندی شرکت کرد که به ترتیب به مقام نایب قهرمانی و قهرمانی دست یافت تا شاهرخی کارنامه ای موفق با پرسپولیس داشته باشد.

همچنین او 4 بار به عنوان مربی پرسپولیس مقابل استقلال مربیگری کرد که به یک برد، 2 تساوی و یک باخت دست یافت. با ظهور علی پروین که آن روزها به اسطوره بی چون و چرای هواداران پرسپولیس تبدیل شده بود ، محراب شاهرخی در بهمن 1360 از مربیگری پرسپولیس استعفا کرد تا علی پروین جانشین او شود. در سال 1363 دوباره مربیگری شاهین را بر عهده گرفت اما مسابقات آن سال نیمه تمام ماند. شاید وقتی مرحوم پرویز دهداری در دوم آذر 1371 دیده از جهان فرو بست، محراب شاهرخی نتوانست غم استاد و همبازی سابق خود در شاهین را بیشتر از این تحمل کند و 70 روز بعد از مرگ دهداری او هم در 12 بهمن 1371، دار فانی را وداع گفت. گفتنی است او در تهران فوت کرد و پیکرش در قطعه بیست بهشت زهرا به خاک سپرده شد. او در دوران فوتبالش به عمو محراب و سیاه فوتبال ایران شهرت یافت.

3. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

این جمله مزدک منو تکون داد اصلا جمله ی قصار هست!(از این جملات آقای خیابانی زیاد میگن)اونم این بود:
    بازی ای که 2-1 بشه احتمال 2-2 شدنش زیاده!
    کاش عادل گزارشگر بود،گزارش بازی پرسپولیس سپاهان که دقیقه 96 گل زدیم رو با این گزارش مقایسه کنید

5. 8 کاربر از momixz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

7. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

بـُـرد رو تبریک میگـم .
    کسـی از دقـیقه ی 81 [ گـلِ اول پرسپولیـس ] بـه ایـن وَر داره ؟

9. 2 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه صادقي589's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

سلام دوستان عاشق پرسپولیس
    ممکنه این صحبتها تکراری باشه ولی جا داشت که این
    صحبتها را با شما سروران داشته باشم
    من هم به نوبه خود این برد تاریخی را به شما تبریک میگوبم
    شب بعد از بازی از خوشحالی خوابم نبرد
    قبل از اینکه مهدوی کیا به بازی بیاد اصلا امیدی نداشتم
    زمانیکه مهدی اومد با خودم گفتم کاشکی نمیومد و رکوردش
    خراب شد ولی فوتبال اون رویش را نشان داد
    با زدن گل اول زیاد خوشحال نبودم هنوز هم بی حال بودم
    ولی با زدن گل دوم از بس خوشحالی کردم سر درد گرفتم
    این مواقع است که آدم سکته میکنه.
    بجز 15 دقیقه اول و آخر پرسپولیس بازی را به حریفش دو دستی تقدیم کرد
    که به نظرم بازیکنان توی زمین باعث اینکار شدند.
    یاد دو تا بازی افتادم
    یکی بازی ایران-استرالیا
    و دیگری پرسپولیس-سپاهان بود که توی دقیقه97 باعث قهرمانی تیم محبوبمان شد

11. 4 کاربر از صادقي589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

زايد محصول کميته استعداديابي پرسپوليس

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: ايمون زايد محصول کميته استعداديابي باشگاه است.
    به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، حمیدرضا غریب در پی انتشار مطالب ضد و نقیض در ارتباط با نحوه جذب این بازیکن ایرلندی – لیبیایی پس از سه گله شدن او در بازی روز پنجشنبه عنوان کرد: بعد از حضور سردار رویانیان به عنوان مدیر عامل باشگاه، کمیته استعدادیابی به سرپرستی ایشان تشکیل شد که حضور ایمون زاید در پرسپولیس محصول کار آن بود و این کمیته همچنان فعالیت های خود را به منظور جذب بازیکنان فصل بعدی پرسپولیس ادامه خواهد داد.
    مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس گفت: در چند وقت اخیر خبرها و مطالبی درباره حضور ایمون زاید در پرسپولیس از سوی برخی افراد و رسانه ها مطرح شد که باشگاه پرسپولیس و شخص مدیر عامل با توجه به اطمینان از صحت اقداماتی که انجام شده بود، در قبال این موارد سکوت کردند تا در زمان مقتضی حقیقت مطالب برای همگان بویژه هواداران پرسپولیس روشن شود.
    وی افزود: باشگاه بر اساس نیازهایی که داشت کمیته ای به نام کمیته استعدادیابی تشکیل داد که این کمیته زیر نظر مستقیم سردار رویانیان فعالیت های خود را دنبال می کند. این تیم کاری موظف است براساس نیازهای باشگاه، گزینه های مناسبی را شناسایی کند. با توجه به اینکه به گواه اکثر کارشناسان حضور یک مهاجم فرصت طلب از نیازهای تیم بود، تلاش ها در همین راستا آغاز شد و ایمون زاید با توجه به سابقه کاری که داشت از بین بازیکنانی از اروپا، آسیا و آمریکای جنوبی به عنوان بهترین گلزن لیگ و مرد سال فوتبال ایرلند مورد توجه قرار گرفت.
    غریب تصریح کرد: در جریان جذب این بازیکن با توجه به قرارداد اولیه نیاز بود که مبلغی واریز شود و این همزمان با تعطیلات ژانویه بود. به این ترتیب سردار رویانیان، مدیر عامل باشگاه با تلاش بسیار ترتیبی داد که با وجود تعطیلات سال نو میلادی، این پول از طریق بانکی در سوئیس به حساب این بازیکن در دوبلین واریز شود.
    وی در پایان گفت: جذب بازیکنان جدید نیاز دایمی برای هر تیم فوتبال است. از این رو کمیته یاد شده به سرپرستی سردار رویانیان مدیر عامل باشگاه، همچنان در حال انتخاب بازیکنان این تیم برای فصل آینده است.

====
    توی بازی با ذوب خیلی زاید بازیکن کندی به نظرم میومد و اضافه وزن هم داشت.یک مقدار ازش نا امید شدم
    ولی تو این بازی هم خب دوید و هم خب گل زد.
    به نظرم سطح گل اول و سوم خیلی بالاتر از لیگ ایران بود.ل اول با اون سرعت بدوی و یک مدافع در حال تعقیبت باشه. و یه دروازبانی بیاد جلوت که سه چهار موقعیت صد در صد رو گرفته ولی به راحتی و با یک بغل پا کلاسیک گل بزنی .خیلی خوب بود
    گل سوم رو هم فقط دو ضربه به توپ زد بدون کار اضافی یک استوپ و یک شوت.بدون اینکه دروازه و دروازه بان رو ببینه.من یاده شمسایی فوتسال افتادم با اون چرخشهای خاصش.
    امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و هماهنگی بیشتری بین بازیکنها ایجاد بشه.

13. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بابا اون قهرمانی که اون سال جلو سپاهان بدست آورد به نظرم از بازی ایران استرالیا هم جذابتر بود!!!

حالا جالبه استقلال وقتی میبره میگن تازه بازیکنامون نبودن، اگه بودن بیشتر میزدیم و وقتی میبازن هم میگن بازیکنامون نبودن دیگه..! حالا انگار پرسپولیس توی دربی قبلی خیلی بازیکن داشت که وقتی استقلال بازی رو برد استقلالیا اونطوری شادی میکردن! باخت استقلال ثابت کرد که اگه دو تیم در شرایط مساوی باشن، استقلال حرفی واسه گفتن نداره...!! (پرسپولیس که بازیکن نداره، بخصوص دفاع درست و حسابی، استقلال هم که چندتا غایب داشت جلو پرسپولیس)

15. 4 کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض زاید: نمی‌دانستم رحمتی دروازه‌بان اول ایران است

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم پرسپولیس گفت: در فوتبال ایران برای هیچ‌کس کری نمی‌خوانم. ایمون زاید در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: در دومین بازی‌ام در یک دیدار بزرگ موفق شدم هت‌تریک کنم. در سن 19 سالگی نیز در یک بازی هت‌تریک کرده بودم اما این بازی مزه دیگری داشت. وقتی بعد از بازی در خیابان‌های ایران و مخصوصا در مقابل هتل شادی مردم با پرچم‌های قرمز را دیدم پرسیدم چه خبر است که به من گفتند این پیروزی بیشتر از قهرمانی ارزش دارد. وی افزود: به همین دلیل شب گذشته با خانواده‌ام تماس گرفتم و قرار شد پدرم در یکی از بازی‌های پرسپولیس که قرار است در آن هوادار زیادی از ما حمایت کند به ایران بیاید و من را از نزدیک ببیند و با هواداران آشنا شود. زاید در خصوص کری که با رحمتی به راه انداخته گفت: اخلاق من کری خواندن نیست. من عاشق رقابت و احترام خاصی برای همه بازیکنان ایران قائل هستم. من نمی‌دانستم رحمتی دروازه بان تیم ملی شما است. به ایشان احترام می‌گذارم و در آینده نیز خواهید دید که من در فوتبال ایران برای کسی کری نمی‌خوانم. دوست دارم در همه بازی‌ها موثر باشم و شک نکنید تمام تلاشم را انجام خواهم داد. اول راه هستم و باید بیشتر با فوتبال ایران آشنا شوم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:39.

17. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

پولادی: قراردادم با پرسپولیس برای ۶ بازی است!
    حالا خدا کنه که امسال هم اگه قانون اجازه میده بتونه توی ادامه لیگ بازی کنه.چون چیزی به نام دفاع چپ نداریم توی تیم.
    شکوری هر چند بازی یکبار جرقه ای میزنه اما امیدی بهش نیست.
    اگه بتونیم با مهرداد پولادی قرار داد ۱-۲ ساله هم امضا کنیم برای تیم خوبه.یکسری ایرادات توی بازیش داره اما میتونه با رفعشون یه مدافع چپ عالی برای تیم بشه.
    هر چند برای ما پرسپولیسیها هیچ کس مثل محرمی نمیشه که راست پا بود اما سمت چپ رو در بست کرایه کرده بود

خدا کنه از الان به فکر نقاط ضعفی که تیم داره باشند تا موقعی که نقل و انتقالات شروع میشه با خیال راحت بشه بازیکنای مد نظر دنیزلی رو جذب کرد.خوبیش اینه که الان پاشا وقت داره بازیکنای خوب رو ببینه و هر کدوم به در تفکرش میخورن رو به سردار سفارش کنه.

رویانیان هم نشون داده با وجود غیر فوتبالی بودن اون اقتدار نظامی رو داره.خدا کنه همینطور با قدرت کارش رو ادامه بده.چون به نظر من مدیر عاملیه که متیونه ثبات رو توی تیم برامون به ارمغان بیاره.چیزی که خیلی وقته من ندیدم.
    یه موردی که من دیدم این بود که توی روزنامه ها از قولش تیتر زده بودن فصل بعد تیم فوق کهکشانی میبندم.اگه صرفا یه تیتر ژورنالیستی باشه ایرادی نداره اما اگه خود سردار گفته باشه به نظرم بهتره این طور تیترا رو نده به روزنامه ها.چون همه از عواقب اینجوری تیترا با خبریم.

19. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •