تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 186 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

2. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نمیدونم چقدر صحت داره، ولی گویا دو ساله با ریکلمه به توافق رسیدیم. فعلا خبر در حد ویکیپدیاست (دیدمش کپ کردم!)، در کل هنوز قطعی نیست... ولی حتی با وجود سن بالای ریکلمه (34 سال) فکر نکم خرید خیلی بدی باشه. البته شکی نیست بهتره دنبال گزینه های جوون تر باشیم...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا در صورت صحت این قضیه، انتقال کاگاوا چطور میشه؟!
    +
    ادیت:
    باز هم رقابتی دیگر بین همشهری ها!!!
    دنبال هافبک نیوکاسل به اسم سیسه هستند.
    امارش عالی بوده.14 تا بازی 13 تا گل!حالا من مطمئن نیستم که هافبک هست.نیوکاسل این بازیکن رو 10 میلیون زمستون امسال خرید.!حالا اگه منچستر بخواد بخرتش باید خیلی بیشتر پول بده که بعید هم هست!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با این سوپر گل هایی که این فصل زد، معلومه که باید همه بیفتن دنبالش... به عنوان مهاجم جایگزین برباتوف و اوون، گزینه ایده آلی هست. همونطور اون یکی مهاجمشون دمبا با. ولی کاش گرانت هولت شیش هفت سال جوونتر بود، اون موقع از اون هم میشد به عنوان آلترناتیو نام برد + واقعا هاجسون میتونست دعوتش کنه به تیم ملی، خداییش که از اندی کارول بهتره!!

ادیت 2:
    همونطور که توقعش می رفت، جریان ریکلمه فیک بود. از پیج ویکیپدیا هم حذف شد./
    Last edited by pcforlife; 31-05-2012 at 10:28.

4. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

روني: کاملا آماده هستم

ستاره منچستريونايتد از همراهي تيمش در دوبازي ابتدايي رقابتهاي يورو2012 محروم است ولي به اين نکته اشاره کرده که آماده است تا به دستور هاجسون در خدمت تيم باشد.

وين روني مهاجم انگليسي باشگاه منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرده که آماده است تا بعد از سپري کردن دو جلسه محروميتش در دو ديدار ابتدايي انگليس در رقابتهاي يورو، در خدمت روي هاجسون و تيمش باشد.

اين ستاره 26 ساله به اردوي سه شيرها ملحق شده و با هم تيمي هايش براي ديدار دوستانه شنبه شب مقابل بلژيک به تمرين مي پردازد؛ هرچند که بعيد به نظر مي رسد که اودراين بازي به ميدان برود.

دراين ميان فوروارد باتجربه شياطين سرخ در صحبتهايي اعلام کرده که به سخت ترين شيوه ممکن به تمرين مي پردازد تا بعد از پشت سرگذاشتن محروميت هايش در خدمت تيم باشد.

روني در صحبتهايي گفت:« من استراحت کردم و قطعا به اين استراحت نياز داشتم. حضور در اردوي تيم حس خوبي است. چند هفته اي است که بازي نکرده ام. پس دوست دارم به خوبي تمرين کنم تا هرزماني که به وجود من نياز بود، آماده باشم.»

روني درادامه گفت:« نمي داني که آيا در برنامه هاي يک مربي جديد جاي داري يا نه ولي اين حس خوبي بود که فهميدم که هاجسون روي من حساب باز کرده. مهم اين است که درحال حاضر به خوبي تمرين کنم. مدتهاست که در مورد غيبت در دو بازي اول تيمم فکر مي کردم. اين نااميد کننده است ولي چيزي است که بايد با آن کنار بيايم و الان درانتظار آن هستم تا درکنار دوستانم اولين بازي را برگزار کنم.»

روني با استيون جرارد موافق است و درمورد گروه تيمش در رقابتهاي مرحله گروهي يورو گفت:« ما در گروه سختي هستيم. پس بايد در تک تک بازيها تمرکز کنيم و به هر بازي ، قبل از آغاز آن فکر کنيم. ما بازيکنان جوان زيادي داريم و اين خيلي خوب است چون تيم ما شاداب و مملو از انرژي خواهد بود.»

اسکولز تا 2013 در اولدترافورد ماندگار شد

تمديد قرارداد "پل اسکولز" و شياطين سرخ قطعي شد تا اين بازيکن کهنه‌کار همچنان براي يونايتدها به ميدان برود.

اسکولز که در ژانويه گذشته از بازنشستگي دست برداشته و به جمع بازيکنان "سر آلکس فرگوسن" بازگشته بود، چهارشنبه شب قرارداد تازه‌اي را با منچستريونايتد امضا کرد که بر اساس آن تا سال 2013 با پيراهن اين تيم در رقابت‌ها به ميدان خواهد رفت. او فوتبالش را از سال 1991 و زير نظر پيرمرد اسکاتلندي آغاز کرد.

فرگوسن درباره هافبک 37 ساله خود گفت:‌‌ "بسيار خوشحال هستم ولي شايد اين آخرين فصل حضور او در کنار ما باشد." وي دو هفته پيش از تمديد قرارداد کهنه سربازش خبر داده بود.

اسکولز در پايان فصل 2011 – 2010 کفش هايش را آويخته و براي هميشه از فوتبال کناره گرفته بود.

اخطار براي باشگاه هاي ليگ برتر انگليس

باشگاه هاي فوتبال ليگ برتر انگليس به دليل بالاتر رفتن دستمزد بازيکنانشان نسبت به رشد سود باشگاه ها، اخطار گرفتند.

شرکت حسابرسي دلويت (Deloitte) اعلام کرده است، دستمزد بازيکنان ليگ برتر انگليس در فصل 2010/11 با افزايشي 201 ميليون پوندي به حدود 1.6 ميليارد پوند رسيده است که اين مبلغ 14 درصد افزايش را نشان مي دهد.

اين در حاليست که مجموع سود باشگاه ها با 12 درصد افزايش به 2.27 ميليارد پوند رسيده است.

اين آمار نشان مي دهد دستمزد بازيکنان ليگ برتر با توجه به پرداخت هاي گزاف 20 باشگاه برتر اين ليگ براي رسيدن به موفقيت، در مجموع 70 درصد از سود باشگاه ها را شامل مي شود.

در همين راستا ''آلن شويتزر'' مدير گروه تجاري ورزشي شرکت دلويت به مالکان اين باشگاه ها در مورد ضرورت اعمال نظارت بر روي دستمزد بازيکنان به خصوص به دليل اجراي قوانين جديد مالي اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) اخطار داده است.

وي گفت: به نظر ما دستمزد بازيکنان ليگ برتر انگليس بسيار بالا و هر يک درصد آن معادل 20 تا 25 ميليون پوند است.

البته افزايش دستمزدها در برخي از باشگاه هاي بزرگتر مثل منچستريونايتد، ليورپول و منچسترسيتي با رشد قابل توجه درآمد آنها از تبليغات تجاري همراه بوده است.

آمارهاي فوق مربوط به فصل 2010/11 و آخرين آماري است که قبل از اجرايي شدن قوانين مالي يوفا منتشر شده است. با اجراي قوانين جديد يوفا، برخي از باشگاه هاي اروپا در خطر جريمه يا حتي محروميت از شرکت در مسابقات قرار خواهند گرفت.

به گفته شويتزر، باشگاه منچسترسيتي قهرمان ليگ برتر انگليس به مالکيت ''شيخ منصور'' و باشگاه چلسي قهرمان ليگ قهرمانان اروپا به مالکيت ''رومن آبراموويچ''، با چالش هاي بزرگي در اين زمينه روبرو هستند چراکه اين دو باشگاه رکورد بيشترين ضرر و زيان را داشته اند بنابراين بايد بيشترين کار را هم انجام بدهند.

varzesh3

6. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

یونایتد هم به عنوان بیشترین تیمی که از نظر مصدومیت ضرر کرده شناخته شده!!!

8. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

یونایتد هم به عنوان بیشترین تیمی که از نظر مصدومیت ضرر کرده شناخته شده!!!
    چه آمار جالبی بهترین تیت تو مصدومیتها با بدترین تیم هم امتیاز شدن

10. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

• دیلی استار امروز جمعه خبر داده است که یونایتد قرارداد کاگاوا را در هفته آینده نهایی و تکمیل خواهد کرد . این قرارداد 5 ساله خواهد بود .

• دیلی اکسپرس نوشته است که لورکوزن خواهان بازگشت برباتوف به این تیم است البته آنها میخواهند این انتقال را با مبلغی پایین انجام دهند .

• به گزارش ترابیال فوتبال ، برایان اویدو مدافع 22 ساله و کاستاریکایی تیم کپنهاگن دانمارک مورد توجه یونایتد قرار گرفته است و خود این مدافع نیز در اظهارنظری گفته است ، که یونایتد برای او یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است و انتخاب اولش منچستر خواهد بود .

• سان گزارش داده است که گویا اشمایکل در حال بازگشت به یونایتد و بدست گرفتن سمت جدیدی در این تیم است . اگرچه هنوز این سمت مشخص نشده است اما سان گمانه زنی این پست را این چنین اعلام کرده است : most likely as an ambassador for the Red Devils

• دیلی میل نیز در گزارشی اعلام کرده است که چلسی به دنبال انتقال ربایی و شکست یونایتد در خرید نیک پاول است .

• یک نشریه ایتالیایی در خبری اعلام کرده است که یونایتد علاقمند به جذب کلودیو مارکیزیو از باشگاه یوونتوس است و در راه این انتقال گویا نانی بخشی از این انتقال را تشکیل خواهد داد.

12. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

رونالدینیو از فلامینگو جدا شده اگه بتونن برای 1 فصل بیارنش الترافورد هم ارزش تبلیغاتی بالایی داره هم اینکه میتونه به تیم کمک کنه...من فکر میکنم ارزش اقتصادی اوردن رونالدینیو خیلی بالا باشه

14. 2 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

پیغام ویدیویی جسورانه سر آلکس فرگوسن

سر آلکس فرگوسن در پیغام ویدیویی جسورانه برای صاحبان بلیط فصلی تصدیق کرد که تیم منچستر یونایتد تمایل دارد در فصل آینده مجدداً جام لیگ برتر انگلستان را به دست آورد.

سر آلکس فرگوسن در پیغام ویدیویی 2 دقیقه ای در این باره تصریح ساخت: هنگامی که شما به فصل گذشته نگاه میکنید، آن به شما داستان تیم منچستر یونایتد را میگوید. باشگاهی در جهان وجود ندارد که بتواند نمایشی اجراء کند که ما در فصل گذشته اجراء کردیم. بسیار خب، روش ما در این زمان کارساز نبود، اما وقتی شما به سالهای گذشته باز میگردید و تعداد دفعاتی که ما در دقایق آخر گلزنی کردیم، این به هیجان و نمایش تیم منچستر یونایتد اضافه میکند. این همیشه در اینجا وجود خواهد داشت، چراکه این نوع و گونه باشگاه ماست.

هنگامی که شما در حال خریدن بلیط فصل آینده خود هستید، شما ضمانتهایی دارید:

1 ) امکان حمله قلبی وجود دارد.

2 ) هیجان فوق العاده در آخرین دقایق مسابقات.

3 ) امیدواریم که قهرمانی گذشته را فتح کنیم.

17. 4 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

این امار کریک هست در مقایسه با هافبک های دیگر تیم ها.واقعا باید بهش افرین گفت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •