تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 320 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دقیقا همون چیزی که انتظار میرفت
    طبیعتا با این همه محروم و مصدوم و اینکه اختلاف زیادی بین بازیکن های اصلی با بازیکن های ذخیره وجود داره
    نباید انتظار معجزه داشت
    درسته عصبانی ام ولی ناراحت نیستم
    از 180 دقیقه یه نود دقیقه رو دو بر یک واگذار کردیم
    و یه نود دقیقه دیگه مونده
    امید وارم بازی برگشت برگشته دی ماریا بتونه به تیم کمک کنه
    تعویض های خوزه هم یه خورده عجیب غریب بود
    آخه چرا لاسانا رو کشیدی بیرون آخه؟
    په په هم که فقط واسه پا میره
    اگه اشتارک یا اون یکی کثیفه بود حتما اخراج میشد
    کاروالیو هم بد نبود تو یه صحنه هم همین آفساید گیری داشت مسئله ساز میشد که داور لطف کرد پرچم شو برد بالا
    من حاضرم ازین تورنومنت اوت شیم ولی نه توسط بارسا
    با اینکه امیدی نداشتم ولی نتیجه بدک نبود
    به امید روز های بهتر

2. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چرا هیشکی از حرکات پپه هیچی نمیگه واقعا حرکت بدی کرد رفت رو دست مسی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض مورینیو: مقصر باخت خودم هستم، میپذیرم

مورینیو: مقصر باخت خودم هستم، میپذیرم

مربی تیم رئال مادرید پس باخت چهارشنبه شب تیمش مقابل بارسلونا، اذعان کرد که تمام سرزنش ها را میپذیرد.

وی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: " من همیشه میدونم که بین هوادارا چی میگذره، ولی هیچوقت گوش نمیدم، نه قبل از بازی و نه بعدش. "

" مسئولیت با من هست، به خصوص زمانی که میبازیم. برد پدر زیاد داره ولی باخت فقط یکی. من زمان زیادی تو فوتبال بودم و اینو به خوبی میدونم."

" زمانی که جام رو فتح کردیم همه خوشحالی کردیم ولی در باخت من تنها پدر، هستم. "

مورینیو همچنین در مورد حرکته په په، که ظاهرا بطور عمدی پای خود را بر دست مسی گذاشته بود گفت که در این صورت باید محروم شود.

" من ندیدم په په چی کار کرد. باید نگاه کنم. په په واسه تیم فوق العاده بازی کرد، اگه کاری کرده، من ندیدم. "

" اگر چه، اگر عمدی باشه، بدیهی هست که میشه تنبیهش کرد. "

مورینیو همچنین از عملکرد رونالدو در این بازی دفاع کرد: " به نظر من رونالدو بهترین بازیکن تیم بود. "

مربی تیم رئال، هنوز تمام درب ها را به روی تیمش بسته نمیبیند: " نتیجه هنوز مشخص نیست، اگر خیلی سخت نباشه، دشوار هست. "

بارسلونا این هفته میهمان مالاگاه هست در حالی که رئال مادرید در خانه باید با اتلتیک بیلبائو بازی کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خب هر کاری کردم نظر رو نگم نشد
    ما واقعا مشکل داریم یا برنامه داریم واسه بازی یا نداریم اگه داریم پس جلو بارسا نمیتونیم اجرا کنیم که تو تمام اینا بازی هایی که انجام دادیم دیده شده و یا هم که نداریم
    دیگه درس گرفتن بسه واقعا بسه بارسا قدرت گذشته رو نداره ولی رئالم برنامه هدفمندی نداره منی که سرم از علم فوتبال درنمیاد هم می فهمم بعد گل جلو بارسا نباید عقب نشینی کرد که رئال هم در این بازی و هم در بازی قبل انجام داد و گذاشت بارسا سوار بر بازی بشه ما همیشه یا نیمه خوب داریم یه نیمه بد مورینیو همیشه نیمه مربیان رو باخته
    بارسا هم همیشه جلو رئال دو پلن داره
    پلن1:مسی
    پلن2:مسی
    پلن 1 مسی که در نیمه اول دیدم با پرسی که په په و لاس روش انجام دادن کلا محو بود و اصلا هیچ کارایی خاصی نداشت
    پلن 2 بازم مسی وقتی تمام تمرکز چند بازیکن معطوفش میشه مابقی آزاد میشن و این میشه نتیجه که آبیدال گل بزنه
    پس میبینم واقعا همه چی رو مسی میچرخه
    پرس اصلا جواب نمیده همیشه نیمه اول بازیکنها خسته میشن تو نیمه دوم شل میندازن واقعا یا من نمی فهمم یا مورینیو
    تا الان قبول نداشتم مسی بهتر از رونالدو هست ولی خدایی واقعیت داره مسی بهتر از رونالدو هست رونالدو بجز گل هیچ کاری نکرد
    ما تو کل بازی فقط دویدیم دنبال توپی که بارسا خیلی راحت ازش بازی میگیره اگه یه صحنه که از نمای بالا نشون میداد متوجه شده باشید چه پاسکاری کردن واقعا ما همچین بازی رو کم داریم ما مثل اونا نمیتونیم رو زمین کار کنیم یعنی یاد نگرفتیم
    در آخر فکر میکنم تمام بازیکنان رئال به کتاب جنگ که اسکولاری به بازیکناش میداد نیاز دارن و یه روانشناس خبره برای شکستن غولی که بازیکنها از بارسا تو خودشون ساختن
    Last edited by D o l f i n; 19-01-2012 at 16:11.

7. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خوب این بازی رو هم باختیم به نظرم اوزیل رو بفروشیم بهتره چون هیچ کار مفیدی نکرده هیچ وقت واقعا حالا قدر اشنایدر رو میدونیم و دفاع هامون هم که تعطیلن امیدوارم مایکون و تیاگو سیلوا رو بخریم چون این دفاع به هیچ شکل جوابگو نیست.به هر حال امیدوارم بازی برگشت بهتر باشیم.
    خوب من اول فصل گفتم یه بازیکن وسط(مثل جرارد) میخوایم که هم قدرت بدنی بالایی داشته باشه هم بازیساز فوق العاده ای باشه و هم شوت زن و...ولی ما با اینهمه هافبک بازیکنی که این خصوصیات رو با هم داشته باشه نداریم و با این حال اگه دیماریا به اوج آمادگی برسه و رونالدو هم آماده باشه میتونیم دو تا گل تو نیوکمپ بزنیم.
    یه روز خوب میاد که ما بارسا رو با اختلاف میبریم...

9. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه michaelkp1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض رئال

چی بهتون گفتم قبل از بازی گفتم بردن بارسا کار مورینیو نیست اصلا دروازه بان بارسا نشته بود اونجا قلیون میکشید!! درصد مالکیت توپ فاجعه اس 73 به 28 بود رئال وایساده بود بارسا بیاد گل بزنه دریغ از یه حمله که رو دروازه بارسا انجام بدیم چرا یه حلمه بود اونم سر ارسال آلتین توپ و ضربه سر بنزما بود که به تیر خورد همین یه صحنه بود و تمام پاسها اشتباه بود هی توپ رو لو میدادن توپ به هر کی میرسید فقط میخواست بزنه زیر توپ دور بشه اونم از تله های آفساید مورینیو بود که تاتیکتهاش هم مثل خودش خاص و عجبیه آخه یکی نیست بگه مگه اومدی با ساراگسا بازی کنی که اینطوری تاکتیک میریزی اوایل نمیه اول فقط خوب بودیم پرسینگ خوبی انجام داده بودند طوری توپ از مدافعان بارسا جلوتر نمی اومد کلافه شده بودند اما بعد گل اول رونالدو اشتباه پشت اشتباه هی رفته رفته شل تر میشد بعدش که گل اول بارسا دیگه همه از هم پاشید شما اگه برید بازیهای قبلی رئال رو برسی کنید تمام گل هایی که کاسیاس خورده روی ارسال از کرنر و ضربه سر بوده 98% اینطوری دروازه کاسیاس باز شده مورینو هیچ فکری برای این مشکل نکرده لااقل دو نفر رو بذاره کنار تیرکها که توپ اومد دفعش کنند اگه اینکار رو میکرد الان اون دوتا گل رو از مالاگا نمیخوردیم اون یک گل رو از مایورکا و این آخری رو از پویول که روی اشتباه 100% دفاع و په په بود تله آفساید هم کلا اشتباه بود یه بار الکسی سانچز فرار کرد و به تیر دروازه زد ولی باز درس عبرت نشد تا آخر کار دستشون داد به نظر من باید جای آلتین توپ و په په عوض میشد و کاکا به جای هیگوایین میومد دیارا رو نباید بهش دست میزد جاش په په رو با مارسلو عوض میکرد بودن آلتین توپ تو خط میانی خیلی تاثیر داشت خصوصا دروازه بان بارسا هم که اصلا توپ گیری بلد نبود شوتهایی راه دور آلتین توپ مطمعنا تاثیر خودشو داشت پاسهای دقیق و بلندی هم میداد کلا مورینیو اشتباه کرده بود گذاشته بودش دفاع استرس و دست پاچگی گریبان همیشه رئال رو مقابل بارسا میگیره توپ دست رئال بود 5 ثاانیه ای لو میرفت حالا تو میومد دست بارسا هیچ کسی نمتونست ازشون بگیره مورینیو اول فصل اشنباه کرد که دفاع درست حسابی نخرید از راموس و کاروالیو و په په آبی گرم نمیشه خلاصه این که بازی رو باختیم تو نیو کمپ هم خدا میدونه چی به سرمون میاد ولی اونجا بردنش که نمیبریم خوش بینانه ترین حالت مساویه سرآخر هم حذف میشیم یه بار دیگه هم تو لیگ قهرمانان به بارسا میخوریم اونجا هم حذفمون میکنن یه بار هم تو لالیگا تو نیوکمپ بازی داریم اونم میبازیم با این طرز تفکر مورینیو محاله بشه بارسا رو برد گفتم که فابیو کاپلو رو لازم داریم مورینیو از پسش برنمیاد فقط بلده جنگ روانی راه بندازه

11. این کاربر از michaelkp1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    خوب بازی رو باختیم ولی از تیم کاملا راضی ام و حداقل برای من راضی کننده بود.
    یکی ا دلایلش از بازی خارج شدن مسی / ژاوی / انیستا / سانچز بود که کاملا تو بازی محو شده بودند و هیچ اثر خواصی ( نسبت به الکلاسیکو های قبل) روی بازی نمیزاشتن...! و جالب بدوندی که ما هر دو گل دریافتی رو به خاطر اشتباهات فردی خوردم تا تاکتیک تیم بارسلونا....مخصوصا گل دوم که یک کار انفرادی بود و البته از ضعف ایکر کاسیاس روی این گل و همچنین بازیکن های میانی زمین که آبیدال رو از بازی خارج نکردند هم نمیشه گذشت و در کل به نظر من سیستم دفاعی رئال واقعا نسبت به ابزی ها قبل بهتر شده مخصوصا با حضور کاروالیو هر چند که بعضی وقت ها جا میموند ولی عالی بود...نکته بعدی حضور هامیت آلتینتاپ بود که واقعا در بعضی از صحنه های عالی آندرس اینیستا رو از بازی خارج میکرد و ازش توپ ربایی میکرد فقط اگر مقدار روی پاس ها و در کل بازی سازیش کار بشه قطعا میتونه در همین پست خیلی مفید باشه... کوانترائو هم در سمت دیگه زمین عالی مخصوصا تو کارهای هجومی واین زنگ خطری برای مارسلو هم میتونه باشه که جایگاه خودش رو تو ترکیب اصلی تیم از دست بده...!
    و اما خط میانی تیم که در این بازی بزرگترین ضعف تیم بود ! من واقعا از خوسه مورینیو تعجب میکنم که چرا با این وضعیت یک بازیکن بازی ساز مثل اوزیل / کاکا تو ترکیب اصلی قرار نداد که مجبور نباشیم یا زیر تو بزنیم یا مهاجم های ما مثل رونالدو / هیگواین / بنزما از خط میانی توپ رو به طرف دروازه حریف ببرند از طرفی ضعف دی ماریا واقعا احساس میشه (بیشتر از همیشه ) !
    ولی در کل واقعا از تیم راضی هستم واقعا تو خط ئافعای پیشرفت داشتیم شاید باروتون نشه ولی من به بازی برگتش واقعا امیدوار هستم ! شاید اگر از و تا مدافع گل نمیخوردیم حتی میتونستیم بازی رو ببریم !

13. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

اصلـاً بـا بـازی حـال نکـردم .
    اواسـط بـازی قصـد داشـتم برم بخوابـم ، نـه رئـال خوب بازی کـرد نـه بـارسـا [البتـه اینـا همیشه همینطوری بـازی میکنـن] جوری کـه از بـس پـاس کـاری کـردن داشت خوابـم میـومـد .
    از همـون اول میدونستـم کـه میبـازیم بـا وجودِ آلتـینتـوپ . بـد بـازی نکـرد [ دریبـل میزد ، دفـاع میکـرد منتـهـی پـاس نمیتونست بـده ]
    اوزیـل رو از اول بـازی نداد اشتـبـاهِ فجیعـی کـرد . بـازیسـازِ تـیم ــه .
    هیگوایـن و بنـزمـا رو هـم بـا هـم بـازی بـده ، همیشـه یـه مهره میسـوزه .
    کوئـنتـراو از مـارسلـو خیلی بهتـر بـود .
    دیشب بهترین بـازیکنـمون رامـوس بـود کـه چندتـا فرست گـرفت از اینیسـتا .
    خلـاصـه اینکـه بـا ایـن ترکیب اصلـاً رئـال اون رئـال همیشگـی نیس .

15. 3 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش مارکا-هواداران رئال ودرخواست برکناری مورینیو؛تقصیرمورینیو بود

طبق گزارش منتشره در وب سایت روزنامه مارکا هواداران رئال خواهان استعفای آقای خاص هستند

سایت گل- وب سایت رسمی روزنامه مادریدی مارکابا پایان یافتن دیدار 4شنبه شب ال کلاسیکو با انتشار گزارشی ویدئویی به بازتاب نظرات هواداران رئال پرداخت.
    دراین گزارش هواداران رئال نارضایتی شان ازتیمشان بعد از باخت مقابل بارسلونا را ابراز کرده اند و مورینیو وبازیکنانش در کانون خشم هواداران رئال بودند.ما به بازتاب نظرات برخی از این هواداران می پردازیم
    یکی از هواداران گفت:« این شرم آور است که این بازیکنان دستمزدی نجومی دارند و برای تیم نمی دوند.»

یکی دیگر از آنها می گوید:« تقصیر گردن مربی تیم است؛ مورینیو»
    هوادار دیگری می گوید:«مشکل بارسلونا نیست؛چون بارسلونا مثل همیشه بازی کرد. مشکل خود مادرید است.این رئال یک ذهنیت مشخص ندارد و شجاعت بازی کردن را درخود نمی بیند.آنها نمی توانستند به دنبال توپ باشند.بارسلونا همان بارسلونای همیشگی بود و این رئال بود که تغییر کرده بود.این مشکل ذهنیت آنهاست که وارد زمین می شوند ولی از همان ابتدا می ترسند و نمی خواهند توپ را بگیرند.این جوری نمی شود.مشکل، مشکل رفتاری بازیکنان رئال است.»
    هوادار دیگری که خیلی هم عصبانی بود گفت:« مورینیو گند زد. او گفت که تیمش بارسا را می برد ولی رئال در خانه اش ومقابل تمام هوادارانی که برای تماشای بازی آمده بودند، باخت.این مورینیو گند زد.»
    نظر یکی دیگر از هواداران رئال این بود:« رویارویی با این بارسا کار خیلی سختی است؛ چون حریف خیلی قدرتمندی است.در لالیگا رئال می تواند قهرمان شود ولی در جام حذفی، دیگر نه.»
    هوادار دیگری می گوید:« به نظر من رئال نمی داند که چطر باید بازی کند.باید چهره اش را عوض کند.رئال در نیمه دوم بازی امشب شرم آور بود.مالکیت توپ نداشتیم و به ندرت توپی را به سمت دروزاه حریف شلیک می کردیم.»
    هوادار دیگری گفت:« ما یک بار دیگر باختیم و تیممان اصلا حریف را تحت فشار نمی گذاشت.این طور نمی شود.به نظر می رسید که فقط وقت تلف می شود. باید تغییراتی درتیم اعمال شود.»
    هوادار دیگری وارد حرف او می شود و می گوید:« باید مورینیو را اخراج کرد.تاکتیک او در بازی امشب خیلی بد بود.باید او را عوض کرد.. »
    برای تماشای ویدئوی مربوط به این گفت و گو ها به زبان اسپانیایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.

کاروالیو: په په همیشه تمیز و پاک بازی می کند

مدافع پرتغالی به دفاع از هموطنش برخاسته است

سایت گل- شکستی دیگر مقابل بارسلونا برای مورینیو و شاگردانش دردناک بود. بعد از شکست 1-2 رئال مقابل بارسا در دیدار 4شنبه شب ورزشگاه سانتیاگو برنابئو که در قالب دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی کوپا دل ری برگزار شد، کاروالیو در میکسد زون با خبرنگاران صحبت کرد
    مدافع پرتغالی و باتجربه رئال با آنالیز عملکرد تیمش در جریان بازی گفت:« در نیمه اول کاملا منسجم بودیم و خطرناک ظاهر شدیم. می دانستیم که می توانیم بهتر از قبل بازی کنیم و فکر می کردیم که می توانیم مثل فینال فصل قبل جام جذفی به پیروزی برسیم.»
    او درمورد حضورش در ترکیب ثابت رئال، که اتفاقی تعجب آور بعد از مصدومیتی طولانی مدت بود، گفت:« هر روز احساس می کنم که بهتر شده ام می خواستم دراین بازی حضور داشته باشم و همین طور هم شد. درک می کنم که مدت زیادی از زمین دور بودم ولی هر روز حالم بهتر از روز قبل بود.»
    کاروالیو درادامه به دفاع از په په پرداخت و گفت:« په په همیشه تمیز و سالم بازی می کند، گاهی وقتها اندکی از حدو مرزها فراتر می رود ولی هدف او بازی کردن با توپ بود.»
    مدافع پرتغالی رئال کار تیمش را تمام شده نمی داد:« فکر نمی کنم که صعودبه دور بعد کار غیرممکنی باشد. باید نهایت تلاشمان را به کار بگیریم.البته قطعا کار ما نسبت به قبل از برگزاری این باز سخت تر شده است.»

Last edited by Nasser_ZRE; 19-01-2012 at 16:04.

17. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مورینیو با عدم استفاده از اوزیل و کاکا خلاقیت رئال را کاهش داد

خبرگزاری فارس: یک روزنامه فرانسوی نوشت سرمربی رئال مادرید از بازیکنان خلاق در ترکیب تیمش مقابل بارسلونا کمتر استفاده کرد که همین امر یکی از دلایل شکست تیمش بوده است. به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه لیبراسیون در تازه‌ترین شماره خود که روز پنچ شنبه منتشر شد، از خوزه مورینیو، به خاطر عدم استفاده از بازیکنان خلاقی همچون مسعود اوزیل و کاکا در ترکیب اولیه کهکشانی‌ها مقابل بارسلونا در جدال بامداد پنچ شنبه دو تیم انتقاد کرد. این نشریه نوشت نگاهی به ترکیب اولیه رئالی‌ها باعث حیرت فراوان کارشناسان شد . زیرا مورینیو به جای بهره گیری از ستارگانی مثل اوزیل و کاکا که قدرت خلاقیت فراوانی دارند، به سراغ بازیکنانی همچون حمید آلتینتوپ رفت. لیبراسیون ادامه داد: عدم حضور این‌گونه بازیکنان باعث طرح سئوال در ذهن همه علاقمندان شد. این نشریه سپس افزود: اگر رئالی ها به جز یک مورد که کریستیانو رونالدو گلزنی کرد در بازی رو به جلو مقابل کاتالان ها موفق نبودند به خاطر کمبود عنصر خلاقیت درتیم سفید پوش میدان بود. در این بازی که در چارچوب بازی رفت ازمرحله یک چهارم نهایی جام پادشاهی اسپانیا انجام شد، بارسلونا 2 بر یک به پیروزی رسید.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •