تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 314 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

در مورد كارت گرافيك كه بصورت اتوماتيك سويچ ميكنه اما در مورد آنتي ويروس من nod32 رو استفاده ميكنم به جهت سرعت و قدرت بالا كم حجم بودن و سهولت در آپديت (آفلاين و آنلاين)
    مشکل همین جاست که اتومات نیست برای اینکه اتومات عوض بشه باید چیکار کنم ؟
    قبل ازینکه Uitimate بریزم اتومات بود
    .
    راسته که مین هارد 6090 میسوزه ؟[/QUOTE]

در هیچ ویندوزی اوتوماتیک نیست بعضی موقع ها حواست نبوده داشتی با 256 قوی ای که روشه بازی میکردی برای خودمم پیش اومده برای این کار باید به راحتی براش Hotkey یا ShortCut از طریقه خوده برنامه براش تعریف کنی که emofaboy قبلا توضیح داده ولی حتی توضیح هم لازم نداره....

2. این کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

سلام نوت بوک hp dv6 6080 دارم معمولا فن طرف دکمه esc خیلی گرما میده و همون قسمت هم گرم میشه چه کول پدی میتونه این قسمتو خنک کنه چون دریچه خروج گرما بغل نوت بوکه نه زیرش
    هیچ کول پدی جانم حالا بگو چرا چون اصلا اونجا نباید خنک بشه!
    همون طور که میدونید هوا از زیر مکیده میشه و بعد چرخیدن توی کیس از چپ خارج میشه پس تنها کاری که میتونید بکنید وارد کردن حجم بیشتره هوا از زیره کیس هست....

4. این کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

سلام خدمت اساتید

ببخشید اگر سوالم بی ربط به این تاپیکه ولی لطفا اگر اطلاعی در این مورد دارین بگین چون خیلی داره اذیت میکنه

یه دو سه هفته ای میشه که یدونه hp pavilion dv6 6091 nr خریدم , تا حالا خوب بوده غیر از یک مورد که خیلی اعصاب خورد کن شده:

مشکل اینه که یه صدای ویز ویز و گاهی اوقات خش خش بد از قسمت چپ اسپیکر یا کیبورد میاد که حتی در بالا اومدن ویندوز, باز کردن سایت(مخصوصا سایتهایی که تبلیغات متحرک دارن), کوپچکترین کارهای پردازشی و خلاصه همه چیز به گوش میرسه

بردم گارانتی اول گفت مشکل از رم باید باشه رفت عوض کرد مشکل حل نشد, یه هفته گذاشتمش گفت مشکل از اسپیکرش بود که با یه چیزی در تماس بود(فکر کنم گفت با آی ولتاژ- درست یادم نیست) گفت یه حایل گذلشتیم بینش درست شد. حدود 10 دقیقه صداش کم شد ولی دوباره روز از نو روزی از نو...

خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی اعصابم را خورد کرده
    من خودمم قبلا گفته بودم نگا کن:

گاهی اوقات یه صداهای عجیبی از زیره تاچ پد در میاد شما هم تا حالا شنیدید؟؟؟!!! باید گوشتو ببری نزدیک یا همه جا ساکت باشه...
    بقیه هم ببینن صدا میده یا نه اگه ماله همه باشه که مشکل نداره پس.....
    یه دفه نگید صدا نمیده ها لطفا تمرکز کنید....
    این صدا دقیقا از سمت چپه تاچ حدودا هر 20 دقیقه یه یه باز در میاد جایی که گرافیکه Ati هست....

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

تو رو خدا یکی بگه این لپ تاپ ساتا 3 ؟ میشه SSD Vertex 3 روش گذاشت؟
    روی 6090 هارد با سرعت 7200rpm میشه گذاشت؟SSD چطور؟

گارانتی رومینا خیابان هشت بهشت غربی
    من فقط میدونم که ساتا 3 داره و همه جور SSD هم روش میشه قرار داد ولی این آقا خیلی دنباله کاراش بود میتونید بهش پخ بدید سریع تر به نتیجه می ریسید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

ببینید دوست عزیز من قبلا در مورد این که تنظبملت بلوتوث باید چه جوری باشه توضیح دادم ...
    می تونین به پست های قبلی مراجعه کنین....
    وقت دوباره توضیح دادن رو هم ندارم....
    اما همین رو بدونین برای این که با erro هنگام Send و Recieve چه با موبایل یا بالعکس مواجه نشید برنامه بلوتوث حتما باید در قسمت ُStartup فعال باشه....
    در غیر این صورتerror دوباره ظاهر خواهد شد....
    برای این کار کلید Windows+R رو بزنید و در قسمت Run Msconfig رو تایپ کنید ....
    به تب Startup برین و تیک Bluetooth Software رو Mark کنید...
    تیک رو زدم ولی فعال نشد!!
    پستت رو هم تو صفحه ها پیدا نکردم.
    اگه تو وقتت اونقد جا هست که آدرس صفحه پست رو بدی ممنون میشم.
    اگه این دوستمون وقتش بهش اجازه نداد و دوستان دیگ فرصت پیدا کردن کار منو راه بندازن ممنونشونم

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اول از همه یه رتبه بندی کنم چون چندتا پخ داده بودن:
    1 6100
    2 6091nr
    3 6080
    4 6050
    به نظره من این بهترین ترتیب برای خریدن هست اما هر کس ممکنه نظره دیگه ای داشنه باشه.....

emofaboy چرا ملتو به طرفه i5 سوق میدی درسته خیلی فرق زیادی با هم ندارنا ولی بابا من از سرعته همین i7 هم راضی نیستم خیلی جاها کم میاره چون i7 mini chip بستن روش که برای لپ تاپ کوچیک باشه و در کل منو که راضی نمیکنه چه برسه i5.
    سلام
    منظورتون از سرعت چه سرعتی هست که راضیتون نمی کنه؟ کجا ها سرعتتون کمه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستانی که دنبال کول پد هستند یه نگاهی به این بندازن جالبه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از aliondvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام ، من میخوام 6090 بگیرم .
    از کجا میتونم تهیه کنم (شهرستانم ، از تهران میخوام خرید کنم ) ؟ کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدید ؟
    در حال حاضر حدودا قیمتش چنده ؟

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

6090 با 6090ee فرقی میکنه ؟

12. این کاربر از siap89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من خودمم قبلا گفته بودم نگا کن:

بقیه هم ببینن صدا میده یا نه اگه ماله همه باشه که مشکل نداره پس.....
    یه دفه نگید صدا نمیده ها لطفا تمرکز کنید....
    این صدا دقیقا از سمت چپه تاچ حدودا هر 20 دقیقه یه یه باز در میاد جایی که گرافیکه Ati هست....
    برای منم صدا میده... کلا یک صدایی همیشه هست ولی تا گوشتو نبری نزدیک نمیشنوی اما بعضی موقع ها یک صدای تیک هم میده که راحت میشه شنید

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

سلام دوستان یک پست بود که با چندتا تغییر تنظیمات cpu دمای سیستم پایین میومد الان هرچی میگردم نیست کسی میتونه کمکم کنه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

اول از همه یه رتبه بندی کنم چون چندتا پخ داده بودن:
    1 6100
    2 6091nr
    3 6080
    4 6050
    به نظره من این بهترین ترتیب برای خریدن هست اما هر کس ممکنه نظره دیگه ای داشنه باشه.....

emofaboy چرا ملتو به طرفه i5 سوق میدی درسته خیلی فرق زیادی با هم ندارنا ولی بابا من از سرعته همین i7 هم راضی نیستم خیلی جاها کم میاره چون i7 mini chip بستن روش که برای لپ تاپ کوچیک باشه و در کل منو که راضی نمیکنه چه برسه i5.
    تو که یه لپ تاپ خریدی عصمتشو آوردی جلو چشمش....
    معلوم نیست با چی اشتباه گرفتبش...
    با توجه به اون نیازها و انتظارات که اون دوستمون داشتن 6050 نهایت کانفیگ برای ایشون هست و این که بخوان بیش از 1M هزینه کنن کاملا اشتباه هست....
    i5 به دلیل فرکانس پیش فرض بالاترنسبت به i7 پرفورمنس بالاتری در اجرای فوری اپلیکیشن ها و برنامه ها داره و تو 90% مواقع نمی شه تفاوت این دو رو به راحتی متوجه شد....
    بساری از برنامه ها هم طوری نوشته شدن که عملا امکان استفاده از بیش از دو هسته رو ندارن و.....
    البته این صحبت ها به این معنی نیست که تفاوت واقعی و قابل توجه ندارن...نه...فقط باید توجه داشت که کار تخصصی و سنگین که می تونه دلیل درست وعقلانی برای استفاده ار نوع 4 هسته ای ایحاد کنه نه صرفا اجرای چند بازی ها و برنامه های کاملا عادی....
    تازه خودم با این همه دنگ و فنگ کاری 6050 دارم چه برسه به دیگران .....
    Last edited by em0fab0y; 15-08-2011 at 22:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •