يزد گل مركوري
هم نرم هم كم صدا
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
يزد گل مركوري
هم نرم هم كم صدا
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
بله صد در صدی وجود نداره در کل ی چیزی بت بگم همه ایرانی ها تقریبا در یه حدن یکی یکمی زودتر صاف میشه یکی یکمی دیرتر البته ب شرایط رانندگی و سالم بودن ماشین هم بستگی داره
فک میکنید گل لاستیک (آج) تو نرمی تاثیر داره با مواد همه یکی فقط شکلشون واسه قشنگی فرق میکنه چون من خودم همچین تصوری دارم نمیاد واسه هر مدلی یه مواد بسازن.
در هر صورت بین کویر ویزد وایران کدوم بازم بهتر میشه از دوستان کسی هم که داره نظربده ممنون میشم
لاستیک های ایرانی از کیفیت خوبی الان برخوردارن
در حال یزد تایر و کویر تایر و بارز به ترتیب حرف اول رو میزنن
ینی به ترتیب از نظر نرم بودن دیگه ؟؟
از نظر کیفیت و دوام و کارایی
نرم بودن همشون تقریبا در یک سطح هست
ok بریم ببینم کدومش گیرمون میاد مرسی
کی گفته لاستیکهای ایران از کیفیت خوبی برخوردارن؟کیفیت لاستیکای ایرانی در حد متوسط جهانی هم نیست ما به هر کی لاستیک خارجی فروختیم رفته دیگه تا مدت ها نیومده ولی ایرانی هرکس خریده دوباره یک سال نشده اومده خواهشا قبل نظر دادن حداقل خودت برو ترید ویر لاستیکها رو نگاه کن مال لاستیک ایرانی به زور برسه به 200 ولی لاستیک های خارجی مثل جی تی ترید ویر 500 دارن,در مورد کیفیت برند های ایرانی هم کاملا حرفت اشتباهه هیچ آمار رسمی که ندازیم کدوم برند بهتره بیشتر انتخاب لاستیک در ایران سلیقه ایه همون بارز که گذاشتی رتبه سوم برای ماشینهای رینگ 14 و 15 پرفروش ترینه ولی در مورد پراید بدفروش ترینه
بله شکل گل و همچنین مواد اولیه تو کیفیت و نرمی تاثیر داره انتخاب لاستیک ایرانی هم سلیقه ایه و هیچ کس نمیتونه بگه کدوم بهتره
شما سعی کنید با دقت بیشتری مطالب رو دنبال کنید
مقایسه ای بین لاستیک ایرانی و خارجی در مطالب بنده مشاهده کردید ؟
در مورد کیفیت بهتر لاستیک های کره ای و اروپایی نسبت به ایرانی شکی نیست.
اما امروزه دیگه قدرت خرید اکثر مردم نسبت به قبل فرق کرده و به راحتی مشخص هست
که در حال حاضر فروش لاستیک ایرانی نسبت به خارجی بهتر شده و این فقط به خاطر گرون شدن لاستیک خارجی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)