تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 193 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

يزد گل مركوري
    هم نرم هم كم صدا

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دیگه چاره نیست با این بازار خراب ایرانی هم بتونی بگیری باید کلاتو بندازی بالا
    من از ماشین زیاد استفاده نمیکنم بخاطر همین زود آج لاستیک تموم بشه برام فرقی نداره فقط میخوام بین همه ایرانی ها نرم تر از هم باشه حداقل هم صدا کمتر یاد تو اتاق هم ترمز گیری بهتری داشته باشه .
    بعضی از دوستان کویر ویزدو پیشنهاد دادن ولی هیچکس صددرصد نمیدونه ونمیتونه قاطعانه بگه کدوم بهتره
    بله صد در صدی وجود نداره در کل ی چیزی بت بگم همه ایرانی ها تقریبا در یه حدن یکی یکمی زودتر صاف میشه یکی یکمی دیرتر البته ب شرایط رانندگی و سالم بودن ماشین هم بستگی داره

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله صد در صدی وجود نداره در کل ی چیزی بت بگم همه ایرانی ها تقریبا در یه حدن یکی یکمی زودتر صاف میشه یکی یکمی دیرتر البته ب شرایط رانندگی و سالم بودن ماشین هم بستگی داره
    فک میکنید گل لاستیک (آج) تو نرمی تاثیر داره با مواد همه یکی فقط شکلشون واسه قشنگی فرق میکنه چون من خودم همچین تصوری دارم نمیاد واسه هر مدلی یه مواد بسازن.

در هر صورت بین کویر ویزد وایران کدوم بازم بهتر میشه از دوستان کسی هم که داره نظربده ممنون میشم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

فک میکنید گل لاستیک (آج) تو نرمی تاثیر داره با مواد همه یکی فقط شکلشون واسه قشنگی فرق میکنه چون من خودم همچین تصوری دارم نمیاد واسه هر مدلی یه مواد بسازن.

در هر صورت بین کویر ویزد وایران کدوم بازم بهتر میشه از دوستان کسی هم که داره نظربده ممنون میشم
    لاستیک های ایرانی از کیفیت خوبی الان برخوردارن
    در حال یزد تایر و کویر تایر و بارز به ترتیب حرف اول رو میزنن

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ینی به ترتیب از نظر نرم بودن دیگه ؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ینی به ترتیب از نظر نرم بودن دیگه ؟؟
    از نظر کیفیت و دوام و کارایی
    نرم بودن همشون تقریبا در یک سطح هست

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر کیفیت و دوام و کارایی
    نرم بودن همشون تقریبا در یک سطح هست
    ok بریم ببینم کدومش گیرمون میاد مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کی گفته لاستیکهای ایران از کیفیت خوبی برخوردارن؟کیفیت لاستیکای ایرانی در حد متوسط جهانی هم نیست ما به هر کی لاستیک خارجی فروختیم رفته دیگه تا مدت ها نیومده ولی ایرانی هرکس خریده دوباره یک سال نشده اومده خواهشا قبل نظر دادن حداقل خودت برو ترید ویر لاستیکها رو نگاه کن مال لاستیک ایرانی به زور برسه به 200 ولی لاستیک های خارجی مثل جی تی ترید ویر 500 دارن,در مورد کیفیت برند های ایرانی هم کاملا حرفت اشتباهه هیچ آمار رسمی که ندازیم کدوم برند بهتره بیشتر انتخاب لاستیک در ایران سلیقه ایه همون بارز که گذاشتی رتبه سوم برای ماشینهای رینگ 14 و 15 پرفروش ترینه ولی در مورد پراید بدفروش ترینه

9. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

بله شکل گل و همچنین مواد اولیه تو کیفیت و نرمی تاثیر داره انتخاب لاستیک ایرانی هم سلیقه ایه و هیچ کس نمیتونه بگه کدوم بهتره

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

کی گفته لاستیکهای ایران از کیفیت خوبی برخوردارن؟کیفیت لاستیکای ایرانی در حد متوسط جهانی هم نیست ما به هر کی لاستیک خارجی فروختیم رفته دیگه تا مدت ها نیومده ولی ایرانی هرکس خریده دوباره یک سال نشده اومده خواهشا قبل نظر دادن حداقل خودت برو ترید ویر لاستیکها رو نگاه کن مال لاستیک ایرانی به زور برسه به 200 ولی لاستیک های خارجی مثل جی تی ترید ویر 500 دارن,در مورد کیفیت برند های ایرانی هم کاملا حرفت اشتباهه هیچ آمار رسمی که ندازیم کدوم برند بهتره بیشتر انتخاب لاستیک در ایران سلیقه ایه همون بارز که گذاشتی رتبه سوم برای ماشینهای رینگ 14 و 15 پرفروش ترینه ولی در مورد پراید بدفروش ترینه
    شما سعی کنید با دقت بیشتری مطالب رو دنبال کنید
    مقایسه ای بین لاستیک ایرانی و خارجی در مطالب بنده مشاهده کردید ؟
    در مورد کیفیت بهتر لاستیک های کره ای و اروپایی نسبت به ایرانی شکی نیست.
    اما امروزه دیگه قدرت خرید اکثر مردم نسبت به قبل فرق کرده و به راحتی مشخص هست
    که در حال حاضر فروش لاستیک ایرانی نسبت به خارجی بهتر شده و این فقط به خاطر گرون شدن لاستیک خارجی هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •