تا اينجا به نظرم سايه ها اصلا قشنگ نيستا. بعد نميدونم چرا به دشمن تير ميزني هيچ خوني ازشون نمي پاشه
تا اينجا به نظرم سايه ها اصلا قشنگ نيستا. بعد نميدونم چرا به دشمن تير ميزني هيچ خوني ازشون نمي پاشه
میدونید به نظر من ما بعنوان یه گیمر باید بازی رو بعنوان بازی بهش نگاه کنیم
خود من عاشق کشورم هستم و با این بازی نظرم عوض نمیشه هر چند قصد و هدف از این بازی خراب کردن ایرانی ها در نزد بقیه کشورهاست و بیشتر کسانی که دارن از بازی انتقاد می کنن به همین علته
اگه بخوایم به شکل فقط بازی و فقط بازی بهش نگاه کنم بازی شوتر خوبی بود که اومد و رفت داخل آرشیو
واقعا من به شخصه چیز خاصی ندیدم گرافیکش خوب بود قبول اما داستان خوب نبود و بازی کوتاه بود
در عوض مولتی پلیر خوب و کلی قابلیت هاش چشم نواز بود
بازم فکر نکنم با غول های سبک FPS قابل مقایسه باشه هر چند من فکر می کنم با نظر نهایی گیم اسپات در مورد بازی قافله رو به COD باخته و نسخه بعدی ندای وظیفه میتونه بتلفیلد 3 رو پشت سر بذاره
در اخر هم اعتراف می کنم بازی خوبی بود اما عالی نبود یعنی استحقاق اون همه تعریف و تمجید رو نداشت
دوستانی که بازیرو خریده بودند
امروز بازی ارسال شد
جهت اطلاع بقیه دوستان هم بازی با کرک Reloded نسخه انگلیسی به فروش میرسه
با قیمت 3500 تومان![]()
بچهها اگه امکانش هست داستان بازی رو بزارید یا برام پ.خ کنید![]()
اگه میخواین داستان بازیو بگید خواهشا تو اسپویلر
هنوز کسانی هستند که بازیو انجام ندادند
.پس لطفا رعایت کنید
بچه ها کدوم نسخه کامل تر و بهتر هست ؟
RELOADED
LIMITED
؟؟؟؟
من از دانلود سرور شرکت ای دی اس الم دانلود کردم متاسفانه پات 11 خرابه و اصلا درست نمیشه به هیچ عنوان .میخواستم از دوستانی که موفق به دانلود بدون مشکل شدن ، خواهش کنم بهترین سایتی که اینو واسه دانلود گذاشته رو بهم معرفی کنن ( تو پ.خ)
ممنون میشم
خب من امروز بازی رو برا ایکس باکس گرفتم.
گرافیکش اون قد رو ایکس باکس تعریفی نداره البته از call of duty بهتره اما گیم پلیش نصف کال او دیوتی هم نمیشه.هر چقدر به طرف شلیک میکنی ازش خون در نمیاد.با توجه به متای pc 90 و متای اکس باکس 85 اصلا در حد انتظارات نبوده.اصلا بازی هیجان نداره.البته شاید تو اکس باکس به اندازه یه pc قدرتمند حال نده ولی در کل امسال هم ز MW شکست میخوره
![]()
Last edited by moeenn; 29-10-2011 at 20:18.
عزیزانی که برای تهیه بازی در تهران و شهرستان مشگل دارند پیام خصوصی بدهند کمکشون کنم
BF3 for Xbox 2 dvd REGION FREE PAL
BF3 FOR PC 4DVD
BF3 FOR PS3 2 DVD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)