راستی اقا یه سوال بچه گانه وکمی عجیب قریب!
بنظرتون این رو اسمارت تی وی ها جواب میده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اقا یه سوال بچه گانه وکمی عجیب قریب!
بنظرتون این رو اسمارت تی وی ها جواب میده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر این مخصوص اروپا و امریکا ست اونم از طریق ماهواره tv
دوست عزیز
اول بگویید مدل تلویزیونتان بطور کامل چیست و چه کار می خواهید بکنید
UA40D6960MW
میخوام زیر نویس رو به فیلم بچسبونم با mkv merge هم نشد!
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
دوست عزیز
من متعجبم که همه از آن روشی که در صفحه قبل گفتم استفاده کرداند و جواب گرفتن مطمعن هستید که تمام راه ها را بطور صحیح انجام دادید .چون سامسونگ از لحاظ محتوای کار با زیر نویس همه مثل هم هستند.نمی شود که برای یکی انجام شود و برای دیگری نشود. شما حتی با نرم افزار هم نتوانستید .ببینید مشگل از کجاست . با این وجود یک نرم افزار دیگر را هم به شما معرفی می کنم.
AVIAddXSubs 9.11 و نرم افزارهای دیگری نیز هست که با جستجو در اینترنت می توانید پیدا کنید.ولی به نظر من اصلانیازی به اینها نیست .ببینید مشکل از کجاست
سلام ...
بهترین تنظیمات واسه دیدن کانال های تلویزیون داخل کدومه. منظورم از لحاظ hd و fhd هست و تغییرات هرتز که تلویزیون من زده 120 هرتز ... اصولا چطور می شه این تغییرات رو تو خود تلویزیون ایجاد کرد.
دوست عزیز
Clear Motion Rate (HZ) یا اندازه وضوع حرکت که بر مبنای هرتز اندازه گیری می شود میزان سرعت پر دازش تصویر را انجام می دهد که هرچه اندازه این میزان بیشتر باشد اثرات لرزش وپرش و کشش تصویر کمتر و کیفیت پر دازش تصویر بهتر می شود که حتی برای دیدن تصاویر 3Dمعمولا از 200 هرتز به بالا دیدن تصاویر قابل میسر است و این را در سیستم سخت افزاری تلویزیون قرار دادن و قابل تغییر نمی باشد.مگر در شرایط که بطور کلی در برنامه وسیستم آن دستکار بشود که احتمال صدمه زدن به سیستم زیاد می شود .که توصییح نمی شود.
از این مسیر بروید
منو------> تصویر -------> گزینهای تصویری
Motion Plus● ●
كشش تصوير را از صحنه هايی كه جنبش زياد دارند حذف كرده تا تصوير واضح تری را ارائه كند.
اگر روی صفحه نویز ایجاد می شود، لطفاً Motion Plus را روی خاموش تنظیم کنید. اگر Motion Plus روی تنظیم دلخواه تنظیم شده باشد، می توانید كاهش تاری تصویر و كاهش لرزش تصویر را به طور دستی کنترل کرده و از تنظیم مجدد برای تنظیم مجدد هر دو به تنظیمات پیش فرضشان استفاده کنید.
فیلتر نویز دیجیتال ● ●
اگر سيگنالی كه توسط تلويزيون دريافت می شود ضعيف است، می توانيد ويژگی فیلتر نویز دیجیتال را برای كاهش هرگونه برفك ويا شبحی كه بر روی صفحه نمايش ممكن است ظاهر شود فعال كنيد.
MPEG فیلتر نویز ● ●
را کاهش داده تا کیفیت تصویر بهبود پیدا کند.
Last edited by matinpour; 16-03-2013 at 11:53.
دوستان عزیز سلام
لطفا خیلی خیلی سریع یه راه حل توپ بدین تا بتونم ساعات کارکرد ua46d6960 رو ببینم
فردا میخوام پنل رو عوض کنم
میخوام بفهمم پنل نو میدن یا کارکرده
چند تا راه که آقای متین پور معرفی کردن رو امتحان کردم اما نشد
خواهشاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا خیلی خیلی زود
09359797649
توروخدا اگه میتونین اس ام اس کنین
ساعت كاركرد
منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
یا
کد:Service Menu >> SVC >> Panel Display TimeService Menu >> SVC >>SVC INFO >>OK
یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.
Last edited by matinpour; 16-03-2013 at 11:48.
جناب آقای متین پور از این که تماس گرفتین و اینقدر دقیق راهنمایی می فرمائین واقعا نهایت تشکر رو دارم
ای کاش این دفتر اصلی سامسونگ هم انسان های باشعوری همچون شما داشت تا اینهمه من باهاشون جر و بحث نکنم
واقعا سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)