تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 973 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

اولین review نسخه ی PC
    ---------------------------

PC Gamer UK اولین review نسخه ی PC بازی را منتشر کرد و به بازی نمره ی %92 داد.

---------------
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

من قبلاً شک داشتم که بتونم اجراش کنم ؛ حالا دیگه...

کد:

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

من کاملا به چرت بودنِ اطلاعاتی که شرکت ها راجع به سیستم مورد نیاز بازی می دن ، ایمان دارم!
    کاملا حرف مفته ، بازی که سازنده میگن ، گرافیک حداقل 128mb ، ما روی 32 و 64 اجرا می کردیم! معمولا با نصف سیستمی که سازنده اعلام کرده ، می تونی بازی رو (بدون تیک و اختلال) اجرا کنی ، به شرطی که یه خورده قانع باشی! مثلا سیمز2 روی گرافیک 16mb اجرا میشه ، باورتون میشه?!؟ به قول یه بنده خدایی ، این همه گرفتار «مافیای قطعه سازان» هستن!

5. 2 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

من کاملا به چرت بودنِ اطلاعاتی که شرکت ها راجع به سیستم مورد نیاز بازی می دن ، ایمان دارم!
    کاملا حرف مفته ، بازی که سازنده میگن ، گرافیک حداقل 128mb ، ما روی 32 و 64 اجرا می کردیم! معمولا با نصف سیستمی که سازنده اعلام کرده ، می تونی بازی رو (بدون تیک و اختلال) اجرا کنی ، به شرطی که یه خورده قانع باشی! مثلا سیمز2 روی گرافیک 16mb اجرا میشه ، باورتون میشه?!؟ به قول یه بنده خدایی ، این همه گرفتار «مافیای قطعه سازان» هستن!
    کاملا درسته !!!!!!!!! من بازی اسپور رو اطلاعات مینیموم سیستمم نمی کشد و اکثر این سایت ها هم منفی زدن من دانلود کردم الان خیلی راحت داره بالا می آد !!!! حتی یه ذره هم مشکل نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    من بحثم سره یه چیز دیگه بود کشوندیش به طرف سخت افزار
    من میدونم کارت های خیلی قویتر هست که این 8600 9800 و اینا رو قورت میده...
    بحث من سره سیستم دوستمون و این بازی هستش....
    شما دیگه دارید واقعاً بازی رو گندش می کنید!!!
    باور کنید این سیستمی که اینا تایید کردن فراتر از اون چیزیه که این بازی می خواد...
    الان معلوم نمیشه ... 10 روز دیگه که بازی ریلیز شد می فهمین....
    در ضمن کل بازی فشرده 8GB هستش که وقتی اون رو نصب می کنید از 14GB بیشتر نمیشه در حالی که Recomended زده 18Gb!
    سلام

من بازی رو گنده نمی کنم!(از خدامه راحت و روون اجراش کنم!)این سایت و سازنده و ده ها سایت معتبر دیگه این سیستم رو تائید کردن که همون طور که گفتم بخشیش تبلیغتیه و برای فروش قطعات!و قبلا هم بسیاری از این موارد رو دیدیم(DMC4)فقط موقعی که بازی بیاد میشه گفت در چه سطحی هست!
    با توجه به ویژگی های بازی رم و کارت گرافیک مورد نیاز نسبتا منطقیه!در مورد حجم بازی اون چهار گیگ رو شما ببخش!!!یادمه نسخه های قبلی گزینه ای داشتن که بازی رو کامل نصب نمی کردی (فایل های صوتی)و موقع اجرا باید سی دی رو می ذاشتی شاید علتش این باشه!؟

من فقط با این قسمتش مشکل دارم!
    Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
    چون واقعا زیاده!!کرایسیس از یه دو هسته ای نمی تونست کامل استفاده کنه!!چهار هسته ای!!!؟؟؟؟

نقل قول:

تا حدودی تائید میشه!

شما درک و مفهومی از دو کلمه ی "حداقل" و "حداکثر" دارید؟

نه!!!(یکم بیشتر توضیح میدی!؟)
    اگه منظورت برای سیستم بازی ها هست(البته طبقه بندی های دیگه هم هست):
    Minimum
    Recommended
    Optimal

این سیستم رو ولش کنید!تاپیک میره خاکی!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    من بحثم سره یه چیز دیگه بود کشوندیش به طرف سخت افزار
    من میدونم کارت های خیلی قویتر هست که این 8600 9800 و اینا رو قورت میده...
    بحث من سره سیستم دوستمون و این بازی هستش....
    شما دیگه دارید واقعاً بازی رو گندش می کنید!!!
    باور کنید این سیستمی که اینا تایید کردن فراتر از اون چیزیه که این بازی می خواد...
    الان معلوم نمیشه ... 10 روز دیگه که بازی ریلیز شد می فهمین....
    در ضمن کل بازی فشرده 8GB هستش که وقتی اون رو نصب می کنید از 14GB بیشتر نمیشه در حالی که Recomended زده 18Gb!
    سلام

من بازی رو گنده نمی کنم!(از خدامه راحت و روون اجراش کنم!)این سایت و سازنده و ده ها سایت معتبر دیگه این سیستم رو تائید کردن که همون طور که گفتم بخشیش تبلیغتیه و برای فروش قطعات!و قبلا هم بسیاری از این موارد رو دیدیم(DMC4)فقط موقعی که بازی بیاد میشه گفت در چه سطحی هست!
    با توجه به ویژگی های بازی رم و کارت گرافیک مورد نیاز نسبتا منطقیه!در مورد حجم بازی اون چهار گیگ رو شما ببخش!!!یادمه نسخه های قبلی گزینه ای داشتن که بازی رو کامل نصب نمی کردی (فایل های صوتی)و موقع اجرا باید سی دی رو می ذاشتی شاید علتش این باشه!؟

من فقط با این قسمتش مشکل دارم!
    Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
    چون واقعا زیاده!!کرایسیس از یه دو هسته ای نمی تونست کامل استفاده کنه!!چهار هسته ای!!!؟؟؟؟

نقل قول:

تا حدودی تائید میشه!

شما درک و مفهومی از دو کلمه ی "حداقل" و "حداکثر" دارید؟

نه!!!(یکم بیشتر توضیح میدی!؟)
    اگه منظورت برای سیستم بازی ها هست(البته طبقه بندی های دیگه هم هست):
    Minimum
    Recommended
    Optimal

این سیستم رو ولش کنید!تاپیک میره خاکی!

آخر فروم باز Ehsan Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

دوستانی که می خوان ببینن بازی رو سیستمشون اجرا میشه یا نه به این آدرس برن و بعد از لیست بازی GTA IV را انتخاب کنن.
    سایت بشما میگه سیستمتون می تونه بازی را در چه سطحی انجام بده..

کد:

10. این کاربر از Ehsan Studio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام خدمت بچه های عزیز
    ایا این بازی تو تهران امده ؟
    چند تا دی وی دی هستش ؟
    در ضمن اینقدر به سیستم فکر نکنید چیزی که در سایت ها می نویسند با چیزی که در ریدمی بازی هستش خیلی فرق داره

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت بچه های عزیز
    ایا این بازی تو تهران امده ؟
    چند تا دی وی دی هستش ؟
    در ضمن اینقدر به سیستم فکر نکنید چیزی که در سایت ها می نویسند با چیزی که در ریدمی بازی هستش خیلی فرق داره
    نه اگه الان اومده بود که من اینجا نبودم
    فک کنم باید 2تا دی وی دی باشه.....
    نه ما فک نمی کنیم ...
    فقط این یه موردش خیلی ستمه!
    یا از دستشون در رفته ..
    processor: Intel core 2 quad 2.4ghz, amd phenom x3 2.1ghz

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

دوستانی که می خوان ببینن بازی رو سیستمشون اجرا میشه یا نه به این آدرس برن و بعد از لیست بازی GTA IV را انتخاب کنن.
    سایت بشما میگه سیستمتون می تونه بازی را در چه سطحی انجام بده..
    سیستم من رو زد مینیموم!!!!!!!در حالی که من با همین سیستم کریسیس وارهد رو رو حالت ethuasiast و رزولوشن 768*1024 با حدود 45 فریم بازی می کنم!بازی های خیلی از این غول تر نمی تونن به صورت بهینه و کامل از دو هسته ای ها استفاده کنن حالا این می خواد همزمان از هر چهار هسته استفاده کنه؟!
    بارو کنین این سایت ها همش جنبه ی تبلیغاتی دارن! که مردم برن بی خودی سخت افزار رو ارتفا بدن و اینها هم به یه نون و نوایی برسن!
    فکر می کنین که همین سایت system requirtments ها مفتی میان سیستم شما رو اسکن می کنن؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •