اولین review نسخه ی PC
---------------------------
PC Gamer UK اولین review نسخه ی PC بازی را منتشر کرد و به بازی نمره ی %92 داد.
---------------
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولین review نسخه ی PC
---------------------------
PC Gamer UK اولین review نسخه ی PC بازی را منتشر کرد و به بازی نمره ی %92 داد.
---------------
منبع:
من قبلاً شک داشتم که بتونم اجراش کنم ؛ حالا دیگه...
من کاملا به چرت بودنِ اطلاعاتی که شرکت ها راجع به سیستم مورد نیاز بازی می دن ، ایمان دارم!
کاملا حرف مفته ، بازی که سازنده میگن ، گرافیک حداقل 128mb ، ما روی 32 و 64 اجرا می کردیم! معمولا با نصف سیستمی که سازنده اعلام کرده ، می تونی بازی رو (بدون تیک و اختلال) اجرا کنی ، به شرطی که یه خورده قانع باشی! مثلا سیمز2 روی گرافیک 16mb اجرا میشه ، باورتون میشه?!؟ به قول یه بنده خدایی ، این همه گرفتار «مافیای قطعه سازان» هستن!
کاملا درسته !!!!!!!!! من بازی اسپور رو اطلاعات مینیموم سیستمم نمی کشد و اکثر این سایت ها هم منفی زدن من دانلود کردم الان خیلی راحت داره بالا می آد !!!! حتی یه ذره هم مشکل نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سلام
من بازی رو گنده نمی کنم!(از خدامه راحت و روون اجراش کنم!)این سایت و سازنده و ده ها سایت معتبر دیگه این سیستم رو تائید کردن که همون طور که گفتم بخشیش تبلیغتیه و برای فروش قطعات!و قبلا هم بسیاری از این موارد رو دیدیم(DMC4)فقط موقعی که بازی بیاد میشه گفت در چه سطحی هست!
با توجه به ویژگی های بازی رم و کارت گرافیک مورد نیاز نسبتا منطقیه!در مورد حجم بازی اون چهار گیگ رو شما ببخش!!!یادمه نسخه های قبلی گزینه ای داشتن که بازی رو کامل نصب نمی کردی (فایل های صوتی)و موقع اجرا باید سی دی رو می ذاشتی شاید علتش این باشه!؟
من فقط با این قسمتش مشکل دارم!
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
چون واقعا زیاده!!کرایسیس از یه دو هسته ای نمی تونست کامل استفاده کنه!!چهار هسته ای!!!؟؟؟؟
نقل قول:
من کاملا به چرت بودنِ اطلاعاتی که شرکت ها راجع به سیستم مورد نیاز بازی می دن ، ایمان دارم!
کاملا حرف مفته ، بازی که سازنده میگن ، گرافیک حداقل 128mb ، ما روی 32 و 64 اجرا می کردیم! معمولا با نصف سیستمی که سازنده اعلام کرده ، می تونی بازی رو (بدون تیک و اختلال) اجرا کنی ، به شرطی که یه خورده قانع باشی! مثلا سیمز2 روی گرافیک 16mb اجرا میشه ، باورتون میشه?!؟ به قول یه بنده خدایی ، این همه گرفتار «مافیای قطعه سازان» هستن!
تا حدودی تائید میشه!
شما درک و مفهومی از دو کلمه ی "حداقل" و "حداکثر" دارید؟
نه!!!(یکم بیشتر توضیح میدی!؟)
اگه منظورت برای سیستم بازی ها هست(البته طبقه بندی های دیگه هم هست):
Minimum
Recommended
Optimal
این سیستم رو ولش کنید!تاپیک میره خاکی!
![]()
سلام
من بازی رو گنده نمی کنم!(از خدامه راحت و روون اجراش کنم!)این سایت و سازنده و ده ها سایت معتبر دیگه این سیستم رو تائید کردن که همون طور که گفتم بخشیش تبلیغتیه و برای فروش قطعات!و قبلا هم بسیاری از این موارد رو دیدیم(DMC4)فقط موقعی که بازی بیاد میشه گفت در چه سطحی هست!
با توجه به ویژگی های بازی رم و کارت گرافیک مورد نیاز نسبتا منطقیه!در مورد حجم بازی اون چهار گیگ رو شما ببخش!!!یادمه نسخه های قبلی گزینه ای داشتن که بازی رو کامل نصب نمی کردی (فایل های صوتی)و موقع اجرا باید سی دی رو می ذاشتی شاید علتش این باشه!؟
من فقط با این قسمتش مشکل دارم!
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
چون واقعا زیاده!!کرایسیس از یه دو هسته ای نمی تونست کامل استفاده کنه!!چهار هسته ای!!!؟؟؟؟
نقل قول:
تا حدودی تائید میشه!
شما درک و مفهومی از دو کلمه ی "حداقل" و "حداکثر" دارید؟
نه!!!(یکم بیشتر توضیح میدی!؟)
اگه منظورت برای سیستم بازی ها هست(البته طبقه بندی های دیگه هم هست):
Minimum
Recommended
Optimal
این سیستم رو ولش کنید!تاپیک میره خاکی!
![]()
دوستانی که می خوان ببینن بازی رو سیستمشون اجرا میشه یا نه به این آدرس برن و بعد از لیست بازی GTA IV را انتخاب کنن.
سایت بشما میگه سیستمتون می تونه بازی را در چه سطحی انجام بده..
سلام خدمت بچه های عزیز
ایا این بازی تو تهران امده ؟
چند تا دی وی دی هستش ؟
در ضمن اینقدر به سیستم فکر نکنید چیزی که در سایت ها می نویسند با چیزی که در ریدمی بازی هستش خیلی فرق داره
نه اگه الان اومده بود که من اینجا نبودم
فک کنم باید 2تا دی وی دی باشه.....
نه ما فک نمی کنیم ...
فقط این یه موردش خیلی ستمه!
یا از دستشون در رفته..
processor: Intel core 2 quad 2.4ghz, amd phenom x3 2.1ghz
سیستم من رو زد مینیموم!!!!!!!در حالی که من با همین سیستم کریسیس وارهد رو رو حالت ethuasiast و رزولوشن 768*1024 با حدود 45 فریم بازی می کنم!بازی های خیلی از این غول تر نمی تونن به صورت بهینه و کامل از دو هسته ای ها استفاده کنن حالا این می خواد همزمان از هر چهار هسته استفاده کنه؟!دوستانی که می خوان ببینن بازی رو سیستمشون اجرا میشه یا نه به این آدرس برن و بعد از لیست بازی GTA IV را انتخاب کنن.
سایت بشما میگه سیستمتون می تونه بازی را در چه سطحی انجام بده..
بارو کنین این سایت ها همش جنبه ی تبلیغاتی دارن! که مردم برن بی خودی سخت افزار رو ارتفا بدن و اینها هم به یه نون و نوایی برسن!
فکر می کنین که همین سایت system requirtments ها مفتی میان سیستم شما رو اسکن می کنن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)