چجوری میشه soul gem هایی که خالی هستن رو با روح پر کرد ؟
چجوری میشه soul gem هایی که خالی هستن رو با روح پر کرد ؟
اسپل Soul Trap رو بخرید.
من تو یکی از کوئست ها گیر کردم.یه مرحله که لباس مبدل میپوشی به یه مهمونی میری.تا اونجا که میری پشت آشپزخونه رفتم از اونجا به بعد باید چه کنم که دوتا مأمور هم دارن حرف میزنن.باید دزدکی برم؟اون تیکه رو هم رد میکنم از پله ها بالا میرم یه نفر هست منو میبینه باید چطوری برم اینجارو؟
روح ادم ها رو میشه ترپ کرد؟ اگه میشه چطوری؟ چون غیر از روح جک جونور از ملخ گرفته تا جیانت و ترولهمه رو میگیره ولی ادم رو میگه سول جم به اندازه کافی بزرگ نیست...
غیر از اون black star چیه و چه کاربردی داره؟ چون زیرش نوشته خالیه حالا با چی باید پر شه؟ تو ماموریت azura star اینو بهم دادن
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
راستی من رفتم زن گرفتم همزمان فالوورم هم بود منتها بعد مراسم رفت و دیگه پیداش نیست!!! حتی تو خونه ای که بود هم نیست تو خونه خودمم نیست... تو گیم فک نگاه کردم دیدم فقط یه جا داره که بره که دیگه اونجا نیست... حالا از کجا پیداش کنم؟
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
من تخیلی رفتم اونجا روپا شدم دویدم
ولی سرویس شدم تا فرار کنم...
با جادو... باید توی جادو Illusion درجه Expert بشید... یعنی از 75 به بالا
عزیز این گاردها اصلا امان نمیدن من بیام باهاشون صحبت کنم
تا به در اول قلعه نزدیک میشم با تیر کمون منو میزنن
کنار در ورودی قلعه یه سری (انسان حیوان) هستن که با اونا هم صحبت کردم(تو صحبتها دراگن نبود)
محتوای مخفی: عکس
Last edited by nois3; 04-12-2011 at 22:52.
بالاخره بازی تموم شد:>
هرچند پایانش اصلا به نظرم جالب نبود...
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان و...:دی
روح آدم ها رو باید توی Black soul Gem ذخیره کنی
Black Star هم یک نوع Black Soul Gem هست و خاصیتی که داره اینکه نابود نمیشه و هر بار که ازش استفاده کنی فقط خالی میشه و باید دوباره پرش کنی
خب حتما یک کاری کردی که باهات دشمن شدن
یک کار کن ، بزن همه گارد ها رو بکش ( اگه نتونستی درجه سختی رو بزار روی Novice ) بعد برو ببین میشه بری داخل شهر یا نه ، البته تو شهر هم بازم باید بکشی
مشهدی
خوش به حالت میتونی اچیومنت بگیری
تو PC هیچ وقت بازی ها درست اچیومنت ندارن واسه ما مگر Mass Effect
Last edited by virus2009; 04-12-2011 at 23:08.
دزدی کردی احتمالا
اینطور که میبینم این شهرش وایترانه
اونجا همه فرندلی هستند
Help
دوستان من وقتی میرم تو Beast Form دیگه به حالت اولیه برنمیگرده!!! از چی میتونه باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)