جدا نصب میشه رفیق. بعد از نصب هم باید یه چند ثانیه به اونترنت وصل بشی تا نصب تمام بشه.
جدا نصب میشه رفیق. بعد از نصب هم باید یه چند ثانیه به اونترنت وصل بشی تا نصب تمام بشه.
وارهد كه بازي جديدي هست كه پارسال اومد در واقع دومين بازي كريسيس هست خيلي هم باحاله بگير بازي كن خيلي بهتر از كريسيس هست به نظر من
کرایسیس وارهد رنک 9 گرفت
کرایسیس رنک 9.5
ولی به نظر من هم وارهد جالب تر بود.
ممنونم
یعنی ارتباط داستانی و از این حرف ها ندارن ؟
که اگه اون رو تمام نکنی اون یکی رو نفهمی ؟![]()
ارتباط داستانی که دارن ولی نه به صورت دنباله... داستان Crysis Warhead به موازات Crysis هست و شما کنترل شخصیت دیگری رو در سوی دیگر جزیره بر عهده دارین. پس لازم هست که بازی اصلی رو اول شروع کنین.
خوبه كه كريسيس رو بازي كني و بعدش وارهد رو ولي واجب هم نيست چون به تنهايي داستان وارهد كامل هست و مي فهمي موضوع از چه قراره ولي واقعا براي يك گيمر حيف هست اين دو بازي رو انجام نده. كريسيس حسابش از بقيه گيم هاي اول شخص واقعا جداست. چون شما در نقش يك كاماندو يكه تاز و شجاع و بسيار با روحيه جريان رو پيش مي بريد و اين واقعا حس خوشايندي رو به آدم ميده البته من كلا با سايكو بيشتر از نومد حال كردم. نومد اصلا قيافه اش رو نمي بينيم ولي سايكو رو از دوربين سوم شخص زياد نشون ميده
والا به نظر من واقعا حیفه که آدم گیمر باشه ولی بی رقیب ترین بازی گرافیکی دنیا ر از سال 2007 تا احتمالا 2011(زمانی که نسل بعد کنسولها بیاند)رو بازی نکرده باشهچون این بازی حالت medium هم بسیاری از بازیهای خوب کنسولها رو هم پشت سرمیگزاره از نظر گیم پلی و داستان هم که به نظر من هر دو قسمتش خوب بود و واقعا ارزش بازی کردن رو داره...
كاملا تائيد ميشه من هم هميشه به گيمر ها توصيه مي كنم حتما وارهد رو بازي كنن واقعا بي رقيب ترين بازي اول شخص از لحاظ گرافيك هست و واقعا يك قدرت نمايي از سوي كراي تك هست
من حالا كه فكر مي كنم ها مي بينم اگه فيفا هم بخواد بعد اين ديگه واسه PC نكست بزنه ديگه كنسول ها بايد جور و پلاسشون رو جمع كنن برن بايد به فكر خلق كنسول جديد باشن چون الان اكثر بازيهاي PC ديگه نكست هستند اون جذابها و خوباش مثل همين كريسيس كال آف و ... پس ديگه با يه سيستم بالا مي توني بازيها رو انجام بدي الان ديگه فقط EA با فيفاش تونسته كنسول ها رو سرپا نگه داره ديگه اگه قرار باشه حتي بشه فوتبال رو هم روي PC نكست بازي كرد ديگه داستان XBox , PS3 خاتمه پيدا ميكنه. و پيشگامان اين مسئله يكي كراي تك هست كه از سال 2007 براي PC كريسيس رو نكست داد واقعا دمش گرم حال مي كنم فقط با اين كراي تك
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)