تو رام رسمي من با عوض کردن فايل hw-config در پوشه etc اين سنسور رو از کار مينداختم
ولي توي اين xgn5. جواب نميده.
تو رام رسمي من با عوض کردن فايل hw-config در پوشه etc اين سنسور رو از کار مينداختم
ولي توي اين xgn5. جواب نميده.
گوشیه خوبیه ولی بخاطر عدم ساپورت از طرف سونی من که دارم میفروشمش یچی دیگه میگیرم![]()
راهی نیست تو بازیها بشه 2 تا انگشت استفاده کرد
دوال تاچ کاربرد نداره تو بازی؟
میشه استفاده کرد. مثلا توی بازی angry bird میتونی zoom in و یا zoom out کنید
سلام به دوستان عزيز لطفا كسي كه گوشي (x8) خودشو فلش كرده راهنمايي كنه من رام اشتباهي براي گوشي (x8) خودم نصب كردم كه گوشي تا نوشته سوني اريكسون بالا مياد و ريست ميشه دوستاني كه گوشي (x8) خود فلش كردن راهنمايي كنند كه از كدام برنامه فلش تولز و رام استفاده كردند ميخواستم آپديت كنم كه متاسفانه نرم افزار آپديت موقع چك كردن ارور ميده و قطع ميشه
برا من هم اپدیتر ارور میده و هر موقع گوشی بالا نمیاد یه فلش میخوره
این مطالب رو از اندروید فارسی میذارم امیدوارم به دردتون بخوره من خودم از این روش استفاده کردم
اول باید این ها رو دانلود کنین یکیش رام اصلی هست یکی هم فلشر
رام اصلی 98 مگ
فلشر 41 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در داخل پوشه Flash Tool برای تشخیص درایور فلش باید این کار رو بکنید به پوشه Flash Tool بروید وبعد به پوشه درایور مراجعه کرده و روی ggsetup-2.2.0.10 کلیک کنید و در مسیر پیش فرض خودش نصب کنید ، و در آخر به محل نصب بروید و روی فایل اجرایی DPIinst کلیک کنید
تا درایورها شروع به نصب کنند هر جا هم که نیاز به تایید داشت تایید کنید. حال با توجه به تصاویر گوشی را به راحتی فلش کنید .
توجه : برای عملکرد برنامه باید Sun Java SE Runtime Environment را بر روی سیستم خود نصب کنید .
مزیت های این روش این است که دیگه وقت گیر نیست مانند آپدیت سرویس و کمتر از 5 دقیقه گوشی فلش میشه
با دقت به عکس های زیر همه چی رو میفهمید
بعد برای فلش کردن روی گزینه Flash کلیک کرده و بعد در عکسی که ظاهر میشود به شما میگوید که گوشی را خاموش کرده البته سیم کارت را هم در بیاورید و بعد دکمه بک را بگیرید و کابل را وصل کنید گوشی را تشخیص و شروع به فلش مانند شکل زیر میکند.
موفق باشید
Last edited by R O O T; 15-06-2011 at 00:40.
نسخه floyo-0.30 هم اومد
XDA:
Updated 15-June-2011 :
2.2.9 CM Floyo v0.30 Really the last one.
Download : Floyo v0.30
Working : Everything.This rom is really fast and has no bugs (?)
Based on FroyoBread(0.12)by doixanh (thanks!) + circle battery with %
fixes : sense theme, mpeg4 video-recording,wifi (wpa2), some others.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم ولی قیمت فعلیش توی بازار چنده! می گن گرونتر هم شده! درسته
نسخه floyo 30 را نصب کردم
اول بگم سرعت گوشی زیاد شده و نکته مهمتر اینه که با با بروزر خود گوشی مشکلی تو فونت های فارسی من ندیدم و براحتی سایت های فارسی را مشاهده میکنم
ببخشيد تو منو ها هم فارسي ميشه؟
مثل رام رسمي ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)