اوه عجب سوتی دادم
1400 فکر کردم دو هسته ایه![]()
اوه عجب سوتی دادم
1400 فکر کردم دو هسته ایه![]()
به احتمال 99% میگه نه و ... . ببین اگه راضی نشد ، بدون اینکه فقط واسه ترسوندن باشه ، زنگ بزن 110 و بگو اینجا طرف 200 تومن سرم کلاه گذاشته...
تیتی تو رو خدا ولمون کن :(( به جان خودم من :ایکسِ آرکم (بهراد شهادت میده : دی توی تاپیکای مشاوره هم رد پام هست : دی) ، و تا الان هم فک میکردم که صفحه آرک خیلی خوبه و صفحه سنسیشن معمولیه ، بعد بهراد این مقایسه رو گذاشت نظرم عوض شد... همون عکسی که موتوری گذاشته رو برو ببین ، معلوم میشه دیگه :|باز اين ياماها سرو كلش پيدا شد
برو عمو خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه مردم كه كور نيستن دارن ميبينن چشماي خوشكلتو اذيت نكن...
همینارو به خودت بگو ... ادم کور رنگم باشه میتونه تشخیص بده صفحه سنسیشن بهتره
برای اولین بارم منو پارسا توافق نظر داریم
فعلاً بچسب به قضیه این دوستمون که 200 تومن سرش کلاه گزاشتن ... بعد طرف میاد میگه کشورای دیگه باید بیان از ما فرهنگ بیاموزن ... تو روز روشن 200 تومن دزدی میکنه کجای دنیا همچین چیزی ممکنه ؟ عمق فاجعه خیلی وسیعتر از ایناست معلوم نیست روزی چندتا 200 تومن از مردم بی خبر میدزن ... وقتی یه ماشین 16 تومنیو میدن 76 تومن همه سودش میره تو جیب طرف اینا هم حق دارن یه 200 تومنی بخورن
Last edited by hasanmotori; 07-09-2011 at 22:52.
سپاس دوستان گرامی.کارایی که گفتین انجام دادم،دیگه از کلید پاور استفاده نمیکنم،مگه اینکه بخام گوشیو خاموش کنم.حالا یعنی با این کارا احتمال داره ترک بر نداره؟
از نظر طراحی و جنس بدنه دقیقا مثل آرک هست؟ مشکل ترک خوردن رو هم هم داره؟
سلام دوستان
- مشکل ترک فقط تو رنگ سیاه هست؟ رنگ نقره ای ترک نمیخوره؟ مشکل ترک خوردن بدنش تو ذوق میزنه و آدم رو دو دل میکنه
- با یه استفاده معمولی (مثلا یاهو مسنجر چند ساعت آنلاین باشه، نیم ساعت مکالمه در روز و 1-2 ساعت کار کردن با گوشی و وب بروسینگ) چند روز میشه رو باطریش حساب کرد؟
ممنون
سلام.
اصلا" نمیخواد بگید پلیس و 110 و اینحرفها فقط بگو میرم صنفتون شکایت میکنم اونا هم از ترس پلمب مغازه کارت رو راه میندازن اگر هم گوش نکرد برو صنف شکایت کن خیلی سریع به شکایتت رسیدگی میکنن.![]()
دوستای عزیز اگه توجه کنین صفحه آرک بیش از حد روشنه ! دلیلش هم نور پس زمینه (Light) بیشترش نسبت به سنسیشن هست !
دوربین هم روی سنسیشن فوکوس شده ! پس سنسیشن میشه منبع نور ! چون نورش کمتره دوربین اونرو متعادل میکنه و چون آرک بیشتر براییتنس داره نور بیشتر سفید کرده عکسو ! این یعنی اینکه اگه من روی آرک بجای سنسیشن فوکوس میکردم صفحه آرک درست نشون داده میشد و سنسیشن تاریکتر میشد !
متاسفانه من عکسا رو توی ال سی دی خود دوربین دیدم و فرداش که سنسیشن دستم نبود ریختمشون روی کامپیوتر ! بهمین دلیل عکسا اینطوری شدن و من نتونستم دوباره عکس بگیرم !
چشمای من که درست میبینه و میگه آرک بهتره ! اگرم بدتر بود (با توجه به این عکسایی که خودم گرفتم هیچ وقت اونارو اینجا نمیذاشتم) !!!)
حالا بازم فردا یه سنسیشن دیگه میرسه دستم ! حتماً دوباره عکس میگیرم !
مقایسه دوربین هم میذارم براتون![]()
پارسا اگه شد صدات میکنم بیا با هم عکس مکس بگیریم ! خودتم ببین صفحه کدوم بهتره) ! آتریکستم بیار مقایسه بزنیم
(خبرت میکنم :پی)
به نظر منم صفحه آرک کیفیت بیشتری داشت تو عکسها. نسبنت به سنسیشن شارپ تر بود به نظرم.
خب جریان اینطور شد که رفتم مغازه اش حاضر نشد پولو بده و یه درگیری هم پیش اومد بعد رفتم با مغازه دارای پاساژ بزرگمهر صحبت کردم گفتن برو سازمان تعزیرات حکومتی یه شکایت بکن اونجا کلاً حق رو می دن به تو سر یک هفته پولتو بهت برنگردونه هم مغازه اش پلمپ می شه هم دادگاهی می شه و چندین برابر اون پول رو باید جریمه بده، به عبارتی پاره اش می کنن بعد دوباره رفتم مغازه ی یارو چندتا فحش رد و بدل کردیم ... اگه با قوانین انجمن سنخیتی نداره آدرس اون مرتیکه رو هم بذارم اینجا که بچه ها دستشون بیاد کیه یا اگرم مشکل داره هرکی می خواد بگه بهش مسیج می دم باید همچین مال حروم خورایی مشخص بشن
Last edited by king_james; 08-09-2011 at 11:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)