من تقریبا یک سال هست lf51 دارم!
بهتر نخواهد شد عزیز! من اصلا راضی نیستم! از چند ماه اول لذت ببر چون به مرور بدتر هم میشه.
من تقریبا یک سال هست lf51 دارم!
بهتر نخواهد شد عزیز! من اصلا راضی نیستم! از چند ماه اول لذت ببر چون به مرور بدتر هم میشه.
شاید حق با شما باشه بعد یه مدتی جفتمون بیایم با هم از خجالت lf51 در بیایم..اما منطقی نیست ، حتما تیغ یا توریش یه تغیری چیزی کرده که بدتر شده... متوجه منظورتون نمیشم ؛خوب این یه موتور داره با تیغه با توری تیغه و توری مصرفی هستن... پس تیغه یا توری رو باید عوض کنی .. موتورش ضعیف شده؟ پرش گرفته ؟ چشه خوب؟اگه یه دوران خوبی داشته باید ببینی چش شده...بعد شما دستتو بکشی با همون فشار رو پوست صورتتون ، یه واکنشی پوستت نشون میده ، دیگه بی انصافیه ما انتضار داشته باشیم حس نکنیم چیزی رو ... من الان میگن به جرات از بهترین تیغ ها این بهتره فاصله اصلاح منو کم کرده...بدون التهاب
سلام
ببخشید استفاده دائم از ریش تراش یا تیغ های مانند ژیلت فیوژن کدوم برای افتادگی صورت و پیری پوست مضرتره ؟
آیا ریش تراشهای جدید که صورت و هم در حد تیغ میزنند باز مانند همون تیغ حساب میشند یا فتواشون مانند همون ماشین ریشتراشی هست ؟
ممنون
دوستان تا 350 تومن چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
نظر خودم AT890 Philips هست .
دوست عزیز، تو این رنج قیمت میشه گفت: بهترین گزینهس.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
درود
دومی را بگیرین که باطری نمیخوره اما حتما اگه پک 4 تایی تیغشم جدا میفروشن بااش بگیر به شرطی که اصل باشه
بین 300 تا 400 چی پیشنهاد میکنید ؟
این چطوره ؟
BRAUN 390CC
فرق این ماشین با مدلهای زیر چیه ؟
Cruzer4
و
PT890
من خیلی دیر به دیر با اینجور ماشینا ریش میزنم و بیشتر ته ریش میزارم .
Last edited by zerohour; 24-01-2014 at 22:57.
سلام دوست عزیز
ماشین زیر فک کنم مناسب شما باشه یه نیگا به مشخصاتش بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Panasonic ES-GA20-S Shaver
تکنولوژی اصلاح: برش مستقیم -دارای خط زن - دارای قابلیت ضد آب - دارای سر قابل شستشو - استفاده به صورت خشک و مرطوب -منبع تغذیه: برق خانگی ، باتری قابل شارژ -دارای استند شارژ - مدت شارژ کامل: 60 دقیقه - مدت زمان استفاده پس از شارژ: 45 دقیقه -ویژگی ها: - دارای سر انعطاف پذیر - دارای دور موتور 13000 در دقیقه - دارای صفحه ی LED برای نمایش زمان شارژ
سلام دوست گرامی
بنظر مدل خوبی هست .
میشه لطفا دو مدل براون و فیلیپس همرده و هم قیمت این ریش تراش رو هم معرفی کنید .
ظاهرا پاناسونیک هم گران هست و هم پر سر و صدا .
ممنون
سلام
دوستان بین مدل at890 و 1190xd (نورلکو) فیلیپس کدوم بهتره ؟
و اگر قرار به خرید at890 بشه گارانتی دار و یا بدون گارانتی ؟
ممنون میشم جواب بدین
میخوام فردا برم دنبالش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)