تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 507 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

هممون از این مطالبی که میگه رفقای جدید و قدیمتون یا دوست های جنس مخالف تون رو به هم جنس ها و امثالهم نفروشید و مسخره و سبک نکنید زیاد دیدیم حالا من تکمیلش میکنم که تو عالم مجازی هم همچنین! بخصوص یه سری از پسرا که خیلی جو میگیرتشون که بگن اره خیلی زرنگ و اجتماعی و... هستن و یه سری از دخترا که هر کدوم ! این که نه تنها جالب و جذب کننده نیست بلکه همه به چشم یه احمق به طرف نگاه میکنن و خیلی هم زننده هست...

2. 10 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

هیچ وقت شماره تلفن و آدرس کسی رو به کسی ندید

چند روز پیش من شماره تلفن یکی از دوستامو به یه بنده خدایی دادم و بی خبر از هیچ جا.فردا اشنامون منو دید و گفت چرا این کار رو کردی کلی ناراحت شده بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

یه تجربه ای رو که از یه نفر یاد گرفتم رو براتون بگم.وقتی توی کوچه تنگی هستین دارین ماشین میرونین اگه جلوتون یه پیر زن یا یه پیر مردی بود اصلا بوق نزنین!!!ممکنه طرف در جا سکته کنه!پس بهتره عجله نکنین و بزارین که راه باز بشه.به این موضوع دقت کنین چون یه نفر اینطوری سکته کرده بود.

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

قدرلحظاتی که با اعضای خانوادتون(درجه 1 یا 2 فرق نداره) هستید بدونید هر کاری از دستتون میاد برای خوشحالیشون و راه افتادن کارشون انجام بدین. حتی اگه اونا به شما بدی کردن شما برای این که بعد از از دست دادنشون دیونه نشید و عذاب وجدان نگیرید فقط خوبی کنید .بعد از مرگ عزیزان حاضرید ازشون فحش و ناسزا بشنوید یا به هر نحوی اذیتتون کنن تا در عوض یکبار دیگه فرصت دیدنشون و خوبی کردن به اونا رو به دست بیارید اما کسی که در خاک گذاشته می شه معنیش اینه که هیچ راه بازگشتی وجود نداره. می دونم بعضی وقتا ادما دل مون رو می شکنن اما از من به شما نصیحت قدر لحظات رو بدونید . لجبازی نکنید . مهربونی کنید فقط به خاطر دل خودتون.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

برای ازدواج به تستهایی روانشناسی که تو اینترنت هست زیاد تکیه و اعتماد نکنید

معمولا این تستهای روانشناسی بیتر حالتی فانتزی داره و دقیقا صحیح نیست.خیلی از دخرت خانومها وقتی که میخوان با آقا پسری آشنا بشن از این تستهای برای شناخت بیشتر استفاده میکنند که نباید اینطور باشه

7. 8 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

به جای اینکه سعی کنید به بچه ها چیزی یاد بدید ازشون یاد بگیرید!! بچه ها تو لحظه زندگی می کنن نه به گذشته کار دارن نه به آینده از همون لحظه ای که هست لذت کامل رو می برن! تا چشم اشون به ماکارونی می افته برق می زنه با لذت تمام شروع به خوردن می کنن ولی من و تو چی؟ موقع ناهار و شام هر کاری می کنیم به جز لذت بردن از چیزی که می خوریم! در مورد هیچ کسی پیش داوری نی کنن براشون جنس لباس طرف یا رنگ پوست اش یا نحوه ی گویش اش مهم نیست تا باهاش مشغول بازی بشن! قهر می کنن ولی یه لحظه بعد همه چی فراموش می شه! و هیچ وقت به یادشون نمی یارن که همین دو دقیقه پیش با هم قهر بودن! کینه تو دلشون جا نداره! راحت گریه می کنن! می خندن! براشون مهم نیست اطرافیان چه فکری در موردشون می کنن! وقتی یه چیزی رو می خوان انقدر پافشاری می کنن تا بدست اش بیارن! هر چی از بچه ها بگم کم گفتم

9. 16 کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت saman1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    گلستان _کردکوی

پيش فرض

هیچ وقت فکر نکنین زرنگه عالم هستین .....شک نکنین ..... نیستین.......هیچ وقت برا بدست اوردنه اون چیزی که حقتون نیست تلاش نکین بی فایدست شاید بهش برسین ولی مثله ابه خوردن از دستش میدین

جبران خلیل جبران : چه زیباست هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی دست به دعا برداری .

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بعضی موقع ها با چشم های خودتان به زندگی نگاه کنید نه چشم های دیگران.

12. 11 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها من ی کلاسی رفتم به اسم t.a (تحلیل رفتار متقابل) خیلی تو زندگیت کمکت میکنه
    بلاخره یه تجربه هست دیگه!!!!!!

14. 8 کاربر از mh_rayaneh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه تجربه شخصی برای کاهش وزن. حتما صبحانه و کامل بخورید. نهار سعی کنید برنج و کم کنید و شام و حتما حتما تا قبل ساعت 7:30 بخورید . کلا اگه برنامه شامتون و درست کنید خیلی به کاهش وزن کمک می کنه! اگه دیر تر گرسنه شدید با میوه خودتون و سیر کنید. شبها هم برای یک خواب راحت اگه تونستید برای خودتون شیرموز درست کنید یا شیر خالی بخورید
    اگه تونستید روزی 15 تا 30 دقیقه پیاده روی سریع داشته باشید

16. 13 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •