به نظر میرسه که بارفیکس در افزایش قد موثره ، به طور کلی حرکات کششی برای رشد طولی مناسب هستند.
حرکت خاصی نیست که بگیم مانع رشد قد میشه. اینجور چیزا جزو خرافات غیر علمی هست که در این ورزش مطرح شده.
به نظر میرسه که بارفیکس در افزایش قد موثره ، به طور کلی حرکات کششی برای رشد طولی مناسب هستند.
حرکت خاصی نیست که بگیم مانع رشد قد میشه. اینجور چیزا جزو خرافات غیر علمی هست که در این ورزش مطرح شده.
جواب شما رو هم دادیم ولی شما با دقت نمیخونی!
هم پروتئین لازمه برای رشد و هم کربوهیدرات. ببین اگه این دوتا رو از طریق غذا میتونی جذب کنی به اندازه ی کافی که هیچی ، اگه هرکدومو نمیتونی با غذا به اندازه کافی به بدنت برسونی باید مکمل مصرف کنی...
دوست گرامی طبیعیه که با غذا نمیشه!!!
حالا من کدوم مکملو بگیرم ؟چه مارکی؟
نوع مصرفشم نگفتینا
باتشکر
دوستان من یک ماه هست که دنبال جایی میگردم که مکمل ورزشی اصل بفروشه. مثل پروتئین و کراتین و آمینو و... . آیا کسی در تهران جایی را سراغ داره که نمایندگی و یا وارد کننده این محصولات باشه و واقعا مطمئن باشه. در ضمن بشه حضوری خرید کرد. با تضمین. اگه میشه پیغام خصوصی کنید برام.
با تشکر
برای اینکه شکم شش تیکه داشته باشم باید چی عملی رو انجام بدم؟تعداد و زمان اصلا مهم نیست
شما فعلا یه گینر بگیر مصرف کن. کراتین و گلوتامین هم اگر خواستی بگیر.
دستور مصرف گینر هم قبل از تمرین و بعد از تمرین و همراه با هر وعده ی غذایی هستش.
شما اول باید ببینی پیدا نبودن عضلات شکمت علتش چیه ، ممکنه علتش کوچک بودن عضلات ، تجمع چربی روی عضلات ، تجمع آب زیر پوست یا... باشه. شایع ترین علتهاش همینهاس که گفتم شما ببین کدومیشه تک تک رفعش کن.
تقویت عضلات شکم با دراز نشست و سایر تمرینات شکم و حرکات با دستگاه شکم میشه. از بین بردن چربی زائد هم با رژیم غذایی و ورزش هوازی ممکنه.
سلام رفقا!
حدود دوساله باشگاه میرم،(البته بصورت مقطعی)بالاتنه ی خوبی دارم! کلا استعداد داره بدنم،تو یه ماه میتونم قشنگ بیارمش رو فرم!
فقط روی شکم و پهلوهام کار نکردم و برام مهم نبودن،خلاصه اینکه دوستام گیر دادن که حیفه این بالاتنه که روی این شکمه
حالا میخواستم بپرسم چه راهکاری هست واسه کاهش سایز شکم و کلا محو کردن پهلوها؟ به قول معروف V بشه هیکلم!
و البته رژیم غذایی! چه غذایی نخورم؟ اسم ببرید
از روبرو اینجوریم:
(=======)
...=====
...=====
..(=====)
چیزی ک میخوام:
(=======)
...=====
...=====
....====
چـاکـث!
Last edited by Turok-71; 04-09-2013 at 01:56.
اول بگم که کاهش سایز لگن امکان پذیر نیست و هفتی شدن بدن در گرو کوچکتر بودن لگن از عرض شانه هاست.
ولی کاهش چربی های شکم در یک کلام با رژیم غذایی + ورزش هوازی + صبر امکان پذیره.
تیپ بدنی شما طوری هست که خیلی راحت عضله میارید پس نیازی نیست به فکر حفظ عضلات موجودتون باشید ، اگر یه مقدارشم از بین رفت بعدا با یه دوره حجم برمیگرده.
نوع بر امدگی عضله دور چشکم بصورت بیضی وار مشخصه و فکر کنم همین جمع شدن اب باشه ولی وقتی یک روز فعایت بدنی زیاد دارم این بر امدگی بیشتر میشه.دراز نشت حدود 200 تا میرم ولی تا حالا 6 تیکه نشده بیشتر باعث سفت شدن عضلات میشه تا تفکیک عضلات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)