تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 258 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببخشید دوست عزیزم. متوجه نمیشم. منظورتون از «این صفحه اول» چیه؟ که میفرمایید «یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنم». توی صفحه ی اتچ شده به پستتون فقط پسورد قدیم و جدید از شما درخواست شده. شاید منظورتون صفحه لاگین یاهو هست؟
    اون چیزی که من از صفحه اتچ شده میفهمم اینه که، شما بدون هیچ مشکلی لاگین کردید، چون بالای صفحه اسمتون هست پس قاعدتن پسوردتون درست بوده اما چون فردی دیگه به ایمیل شما دسترسی داره ازتون درخواست شده پسورد جدید انتخاب کنین. این رو هم بگم که یاهو خیلی سخت گیره در انتخاب پسورد، و اون مساله ای که اشاره کردید عادیه.
    اگر جزیی تر و شفاف تر توضیح بدید شاید بتونم کمکی کنم.
    ببینید من توی صفحه ی لاگین یاهو پسورد قبلی رو که میزنم لاگین میکنه و وارد همون صفحه ای میشه که عکسش رو گذاشتم
    در صورتی که شما اگر پسوردتون رو عوض کرده باشید و پسورد قبلی رو وارد کنید قانونا باید ارور بده که پسورد اشتباه هست
    برای من نه تنها این ارور رو نمیده بلکه لاگین هم میکنه
    بعد وقتی لاگین میکنه و وارد اون صفحه میشه توی قسمت پسورد قبلی (همون کادر اول)، پسورد جدیدم رو نوشته و میگه عوض کن
    این 2 تا با هم جور در نمیاد از طرفی با پسورد قبلی لاگین میکنه از طرفی توی صفحه پسورد جدید رو نوشته و میگه عوضش کن

در آغاز فعالیت لاله عباسي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    ببخشيد جديدا ايميل ياهو تغييركرده ؟مثلا فونت فارسي تغيركرده يا آيكن ها به رنگه بنفشه مثلا كنار اين باكس يه ايكن هم هست.يا مسنجر ديگه آي ديها رو به صورت ليست نشون نمي ده بعد از اينكه رواين آيكن كليك كنيم يه اصطلاحا يه كشويي باز ميشه.اخه من دو تا ايميل ياهو دارم فقط يكيش اين طوري .ايني كه تغييركرده آي ديش به اسم اصلي خودمه بعد همش هم قفل ايمني پروتكلhttps زرد رنگه كه فكر ميكنم به معني احتمال كاهش امنيت باشه . يعني منظورم اينكه ممكنه كسي ايميلمو داره چك ميكنه؟؟؟؟
    يه سوالي هم داشتم دوستان علاوه بر رنگ سبز و قرمز كه كنار آي دي هاي چت ياهو ميل قرار ميگيره و هر كدوم معني داره يه آيكن شبيه ساعت كه نارنجي رنگه اون به چه معني است؟ با سپاس رستگار بمانيد.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام دوستان من این جواب رو از بخش اورژانس سیستم های الوده گرفتم

سلام
    دوست عزیز شما باید فایل با فرمت txt رو برای ما آپلود میکردین
    شما مشکل ویروسی ندارین و پروسس مشکوکی تو سیستمتون ندارین
    انجمن یاهو باید بهتر بتونن کمکتون کنند

4. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

چطور عکس را بین متن ایمیل‌مان قرار بدهیم (نمیخواهم عکس ضمیمه نامه باشد و جدا دانلود شود!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    شما هروقت از فیلـترشکن استفاده میکنید ساین آوت میکنید یا فقط مرورگر را میبندید؟
    این مشکل بخاطر عوض شدن آیپی است که یاهو گمون میکنه کس دیگری میخواد وارد اکانت شما بشه.
    (من کامل پستهای شما را نخوندم)
    ولی اگر همیشه ساین آوت میکنید و اگر مشکل از فیلـترشکن باشه (یعنی شخص دیگری نمیخواد به اکانت شما وارد بشه)
    پس از اینکه پسورد را عوض کردید اول کش و کوکیهای مرورگر را پاک کنید و بعد لاگین کنید.

7. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ببخشید دوستان یه سوال

لپ تاپ دوستم میریم تو ایمیل یاهو هیچ کدوم آیکونا رو باز نمیکنه! هموشون عمل میکنن ولی آیکوناشون(مثلا آیکون attach) نمیاد! راه حلی ندارین؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من این مشکل رو داشتم که وقتی یوزرنیم و پسورد ایمیلم رو میزدم این صفحه می امد
      محتوای مخفی:  

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که در صفحه 172 دوستمون این جواب رو دادند

من به یاهو ایمیل زدم و انها این جواب رو دادند

محتوای مخفی: [URL=http://img.upload724.com/ 
    [/URL]]

محتوای مخفی: [URL=http://img.upload724.com/ 
    [/URL]]

من هیستوری رو پاک کردم..پسوردم رو عوض کردم و یک پسورد قوی گذاشتم ولی هیچ فایده ای نکرد
    من به این ایمیل نیاز دارم
    راستی من نرم افزار free gate توی سیستمم دارم بخاطر اون نیست؟البته ازش استفاده نمیکنم
    حالا کسی میتونه قدم به قدم به من کمک کنه؟
    یا حداقل مغازه ای فروشگاهی کافی نتی جایی رو میشناسید که برم پیشش درستش کنه؟
    سلام، هم به شما و هم به کلیه دوستانی که با لاگین شدن به یاهو مشکل دارند، و به پیغامهای پر از غافلگیری! برمیخورن پیشنهاد میدم با یک کلاینت ایمیل مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تست کنید...
    با این ترفند به چندین آدرس ایمیل قدیمیم که به مشکل برخورده بودند دوباره دسترسی پیدا کردم.
    (ضمن اینکه استفاده از برنامه واسطه برای دریافت و ارسال ایمیل بجای ورود به سایت، محاسن خودش رو داره که بحث دیگه ایه...)
    خیلی ساده برنامه رو نصب کنید اطلاعات مربوط به ایمیلتون و اکانتتون رو وارد کنید، و سپس اگر ارتباط با سایت برقرار شد به میلهاتون دسترسی پیدا میکنید و همچنین ارسال هم میتونید داشته باشید.
    ارزش امتحان کردن رو داره.

10. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام ميخواستم ببينم راهي هست ك اسم ايدي روعوض كنم دقت كنين اسمو ميگم نه ادرس مثلا ايدي من هسته saman80 ميخواستم ببينم ميتونم موقه اي ك با دوستام چت ميكنم اونا منو با اسم ديگه ببينن در صورتي ك ايديم همون saman80 هسته اسمو از نظر عمومي عوض كنم بازم ميگم ادرس نه منتظرم

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام ميخواستم ببينم راهي هست ك اسم ايدي روعوض كنم دقت كنين اسمو ميگم نه ادرس مثلا ايدي من هسته saman80 ميخواستم ببينم ميتونم موقه اي ك با دوستام چت ميكنم اونا منو با اسم ديگه ببينن در صورتي ك ايديم همون saman80 هسته اسمو از نظر عمومي عوض كنم بازم ميگم ادرس نه منتظرم
    سلام .
    بله دوست عزیز از تنظیمات پروفایل از گزینه الایز یاهو پرو فایل میتونید تغییر بدید و همزمان با چندین نام چت کنید.

Sent by Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

salam manam hamin moshkelo daram vali nafahmidam in acount kojast to ro khoda b manam begid

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •