امیدوارم مشکلت حل بشه
http:// a n d - r o i d . i r /Forum/thread175783.html
اسپیسارو پاک کن
امیدوارم مشکلت حل بشه
http:// a n d - r o i d . i r /Forum/thread175783.html
اسپیسارو پاک کن
همون مارکت اصلی اندروید هست، منتها تو کشور ما بعضی آیتم ها رو نمیاره طبق معمول. شما یه مارکت داخلی مثل بازار یا ایران اپس نصب کنید کارتون راه میفته
سلام دوستان من دو روزه که الجی جی 3 خریدم /بعد از شارز اولیه که وقتی به 10 در صد رسید 8 ساعت به شارز زدم , تا الان دو بار شارزش کردم و هر دوبار گوشی روی 20 در صد شارز باطری و یک بار هم روی 15 در صد شارز باطری خاموش شد و روشن هم نمیشد و باید به شارز میزدم/یعنی شارز که به 20 یا 15 در صد میرسه گوشی خاموش میشه و باید بزنم به شارز/خواهش میکنم بگین مشکلش چیه/ممنون
برا چی هشت ساعت به شارژ زدی؟؟
این شارژ اولیه برای گوشی های 30 سال پیش بود عزیز من
نه گوشی فوق العاده G3
اینها نسل جدید باتری رو دارند و نیازی به شارژ اولیه هشت ساعته ندارند
اصلا شما نباید بذاری اینها شارژشون از 20 درصد کم شه
از اون طرف هم وقتی شارژ شد باید از باتری درش بیاری
نباید زیاد تو شارژ بمونه
چون به باتری اسیب میزنه
ممنونم دوست عزیز آخه بازار خیلی کامل نیست مثلا بازی های سنگینو من داخلش پیدا نکردم
یعنی تنها راه موجود نصب برنامه های کرک هستش؟ بعد اگه تنها راه همینه پس دیگه نمیشه با اونها انلاین بازی کرد و آپدیت های برنامه ها و ... میپرهدرسته؟
چرا، میشه اوریجینال هم نصب کرد، منتها باید مارکت رو گول بزنی که نفهمه از ایرانی.
مثلا استفاده از قند شکن، یا استفاده از market unlocker که البته دومی نیاز به روت بودن گوشی داره
بازم ممنونم خب فکر میکنم با این همه الافی برم سمت برنامه های کرک بهتر باشهفقط سوالی که مطرحه اینه که برای ریختن برنامه های کرک که نیاز به کار خاصی مثل روت کردن گوشی نیست یا هست؟
نه نیازی نیست که روت باشی... برای بعضی برنامه که که خیلی سریش باشن و لایسنس از گوگل پلی چک می کنن ممکنه نیاز باشه.. ولی.99% لازم نیست
سلام
بچه ها برادر من یک گوشی هواوی y511 داره که الان چند روزی هست یک پیغام میاد که گوشی 10 ثانیه بعد خاموش میشه و بعد خاموش میشه و باید کلید پاور رو نگه داشت تا بوت بشه.
سلام
لطفا پیغام رو بنویسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)