تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 329 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

امیدوارم مشکلت حل بشه
    http:// a n d - r o i d . i r /Forum/thread175783.html

اسپیسارو پاک کن

2. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان سلام نمی دونم سوالمو جای خوبی پرسیدم یا نه اگه جاش مناسب نیست منو ببخشید خلاصه من دیروز یک دستگاه جی3 خریداری کردم که بعد حدودا 4 سال اولین باره که من سراغ اندروید رفتم (چهار سال پیش هم زیاد تجربه نکردمش) به همین علت زیاد باهاش اشنا نیستم و از اونجایی که یه مدت بسار طولانی با ios سروکار داشتم و عادت کردم به بنامه های اورجینال میخواستم یدونم مارکت اندروید کجاست چجوریه؟ ایا گیفت کارتش پیدا میشه؟ آیا باید استورشو هم مثل بازار دانلود و نصب کرد یا پیش فرض روی گوشی هست؟ اخه تنها استوری که روی گوشی من پیش فرض وجود داره یک برنامه هست به نام PLAY STORE نه فروشگاه کاملی به نظر نمیاد اولا که فقط بنامه های رایگان رو نشون من میده (شاید برای اینکه اکانت من موجودی نداره) دوم اینکه گستره نرم افزاریش کم به نظر میاد (مثلا حتی لاین رو من توش پیدا نکردم) سوم اینکه من دو تا بازی از همونجا دانلود کردم که وقتی وارد بازی میشی ارور میه و از بازی میپره بیرون که خب وقتی داری از فروشگاه رسمی به طور اوریجینال خریداری میکنی انتظار همچین مسائلی رو نداری
    من کلا زیاد نمیتونم وقت برای پیدا کردن برنامه کرک شده که فکر میکنم باز قابل اپدیت شدن و انلاین بازی کردن رو نداشته بذارم برا همین نیاز به برنامه هایی اوریجینال دارم که دردسر نداشته باشه خواهش میکنم راهنمایی کنید
    ممنونم
    همون مارکت اصلی اندروید هست، منتها تو کشور ما بعضی آیتم ها رو نمیاره طبق معمول. شما یه مارکت داخلی مثل بازار یا ایران اپس نصب کنید کارتون راه میفته

4. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان من دو روزه که الجی جی 3 خریدم /بعد از شارز اولیه که وقتی به 10 در صد رسید 8 ساعت به شارز زدم , تا الان دو بار شارزش کردم و هر دوبار گوشی روی 20 در صد شارز باطری و یک بار هم روی 15 در صد شارز باطری خاموش شد و روشن هم نمیشد و باید به شارز میزدم/یعنی شارز که به 20 یا 15 در صد میرسه گوشی خاموش میشه و باید بزنم به شارز/خواهش میکنم بگین مشکلش چیه/ممنون

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان من دو روزه که الجی جی 3 خریدم /بعد از شارز اولیه که وقتی به 10 در صد رسید 8 ساعت به شارز زدم , تا الان دو بار شارزش کردم و هر دوبار گوشی روی 20 در صد شارز باطری و یک بار هم روی 15 در صد شارز باطری خاموش شد و روشن هم نمیشد و باید به شارز میزدم/یعنی شارز که به 20 یا 15 در صد میرسه گوشی خاموش میشه و باید بزنم به شارز/خواهش میکنم بگین مشکلش چیه/ممنون
    برا چی هشت ساعت به شارژ زدی؟؟
    این شارژ اولیه برای گوشی های 30 سال پیش بود عزیز من
    نه گوشی فوق العاده G3
    اینها نسل جدید باتری رو دارند و نیازی به شارژ اولیه هشت ساعته ندارند
    اصلا شما نباید بذاری اینها شارژشون از 20 درصد کم شه
    از اون طرف هم وقتی شارژ شد باید از باتری درش بیاری
    نباید زیاد تو شارژ بمونه
    چون به باتری اسیب میزنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

همون مارکت اصلی اندروید هست، منتها تو کشور ما بعضی آیتم ها رو نمیاره طبق معمول. شما یه مارکت داخلی مثل بازار یا ایران اپس نصب کنید کارتون راه میفته
    ممنونم دوست عزیز آخه بازار خیلی کامل نیست مثلا بازی های سنگینو من داخلش پیدا نکردم
    یعنی تنها راه موجود نصب برنامه های کرک هستش؟ بعد اگه تنها راه همینه پس دیگه نمیشه با اونها انلاین بازی کرد و آپدیت های برنامه ها و ... میپرهدرسته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز آخه بازار خیلی کامل نیست مثلا بازی های سنگینو من داخلش پیدا نکردم
    یعنی تنها راه موجود نصب برنامه های کرک هستش؟ بعد اگه تنها راه همینه پس دیگه نمیشه با اونها انلاین بازی کرد و آپدیت های برنامه ها و ... میپرهدرسته؟
    چرا، میشه اوریجینال هم نصب کرد، منتها باید مارکت رو گول بزنی که نفهمه از ایرانی.
    مثلا استفاده از قند شکن، یا استفاده از market unlocker که البته دومی نیاز به روت بودن گوشی داره

9. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرا، میشه اوریجینال هم نصب کرد، منتها باید مارکت رو گول بزنی که نفهمه از ایرانی.
    مثلا استفاده از قند شکن، یا استفاده از market unlocker که البته دومی نیاز به روت بودن گوشی داره
    بازم ممنونم خب فکر میکنم با این همه الافی برم سمت برنامه های کرک بهتر باشه فقط سوالی که مطرحه اینه که برای ریختن برنامه های کرک که نیاز به کار خاصی مثل روت کردن گوشی نیست یا هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه نیازی نیست که روت باشی... برای بعضی برنامه که که خیلی سریش باشن و لایسنس از گوگل پلی چک می کنن ممکنه نیاز باشه.. ولی.99% لازم نیست

12. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها برادر من یک گوشی هواوی y511 داره که الان چند روزی هست یک پیغام میاد که گوشی 10 ثانیه بعد خاموش میشه و بعد خاموش میشه و باید کلید پاور رو نگه داشت تا بوت بشه.

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام
    بچه ها برادر من یک گوشی هواوی y511 داره که الان چند روزی هست یک پیغام میاد که گوشی 10 ثانیه بعد خاموش میشه و بعد خاموش میشه و باید کلید پاور رو نگه داشت تا بوت بشه.
    سلام
    لطفا پیغام رو بنویسید.

15. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •